Chino írta:
A Realból pedig ez hiányzott. A rúgott gólok számában még vezetnek is, viszont közel kétszer annyit kaptak mint mi. Ha nincs stabilitás a kp-n és a védelemben cseszhetik.
Csak ezt emelem ki, mert annyiszor szajkózom ezt, hogy a csapatvédekezés mindig a kulcs. Alatta jelwaz mondandóját is idézhetném, sok mindent leírt, amit szinte szóról szóra ugyanúgy gondolok én is. Játékos vásárlás tekintve is, nem nagy nevek, meg atom jó meg tudom én milyen jelzők szoktak elhangozni játékosok kellenek. Szorgalmas, nagy munkabírású itteni "divatos"szóval középszer játékosok. Csak idén is a középszer Rakitic meg Mathieu hozott olyan erősítést, aminek láthatjuk az eredményét. Nem a felkapott emberek kellenek, jöjjön akár Gundogan vagy én még mindig hiszek Kokeban, hogy ellehetne hozni, mert ő "munkás", de mellette nagy játékintelligenciája van és nagyon passzolna ide.
Nem akarok megmondóember lenni, én se számítottam ilyen idényre, de ebben is jelwazzal egyetértek, hogy nagyon szerethető a csapat. Szezon elején is mondtam, hogy nekem ez pl jobban tetszik mint jó pár évre visszamenőleg a gárdák, lehet mondani munkás csapat stb, de éhes, precíz és nem utolsó sorban könyörtelenül eredményes. és ezt a játékot erre játsszák.
RM: Ezt már múltkor pedzegettem, de ha érdemeket nézem, akkor ez a RM egy Mourinho által felépített csapat volt, akik hosszú idő után megtudtak verni minket, majd Ancelotti behúzott egy BL-t, de azon kívül nem sok. Bajnokságban másodjára eresztenek le látványosan a végére, s persze perez is hozott embereket, akiket lehet nem kellett volna. Ha megint elkezdenek kapkodni, akkor ismét előttük leszünk két lépéssel. A legfontosabb hiányzik Madridból, a szisztematikus munka. Enélkül egyszerűen nem lehet csapatot csinálni, csak egy-egy eredmény kijöhet, de ha folyamat edző váltások x új játékos, akkor nincs úgy nem lehet. Náluk sem lenne hülyeség akár egy spanyol edző vagy akár egy hazai edző mint nálunk volt Pep és most LE. Ők talán több bizadalmat és nyugalmat kapnának. Jön Klopp, akkor mi lesz? Jön x új játékos (német), mire összeszedi őket elmegy egy szezon megint ott vannak, hogy kirúgnak mindenkit és kezdődik elölről. Ez legyen az ő bajuk, mi meg szépen csendben évek óta kisebb megszakításokkal nyerjük a bajnokságokat.