Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őt én is pont a napokban említettem, 2 meccsét láttam, azokon tetszett. Néztem valami szezon összefoglaló videóját, ott már kevésbé, de ugye ez sokat nem ad vissza a valódi meccsképekből. Mindenesetre kíváncsi lennék egy München meccseket néző emberke véleményére róla.Rivaldo11 írta:Ha megy Dani, akkor Weisert venném nagyító alá. A srác brutál jó, csak azt nem tudom, védekezésben is annyira megbízható, mint amennyire támadásban kimagasló.
Gayá-val próbálkozott a Real, de nem akart távozni és most hosszabbított a Valencia-val, szóval ő felejtős.roby122 írta:Nem egy eget verő kérdés jelenleg a balhátvéd poszt , van ott alternatíva bőven.
DE ha távozik Adriano vagy esetleg Matyi , én mindenképp elhoznám Gayá-t a Valencia-tól.
A srácban brutál nagy a tehetség , a játéka nagyon tetszik , igazából Jordi Alba 2.0
Ezzel az igazolással meg lehetne oldani a posztot ismét + 10 évre.
Nem szabad hagyni , hogy a Real elvigye , télen is el akarták vinni , csak akkor hosszabbított a Valenciával.
Ezzel maximálisan egyetértek, sok Sevilla meccset láttam az idén is, voltak jó meccsei, de nem az a szint, amitől hanyatt kellene esni. Nem szeretem különösképpen Montoyát, de szerintem annyiból jobb tőle csupán, hogy folyamatos játékban van. Előrébb nem lennénk vele azon a poszton sokkal.Petr írta:Szerintem pedig nagyon nincs Alves közelében a szintje. A védőmunkája még Danihoz képest is vitatható, hiába jó támadásokban (lévén korábban jobbszélsőt játszott). Jó játékos, ez igaz, de nem egy Barcában, hanem egy Sevillában. Ha nincs más, akkor nem fogok a kardomba dőlni, ha jön, de jó lenne találni egy magasabb szintet képviselő jobbhátvédet.
A Madrid elleni meccsen tűnt fel nekem, félelmetesen nyomta, gyakorlatilag minden támadásban benne volt. Danira emlékeztetett fénykorában. Ha azt a szintet tudja tartósan, akkor nem csodálom, hogy feltűnt a vezetőségnek.S.Agüero írta:FC Barcelona are in advanced talks with Sevilla player Aleix Vidal. His contract ends in June 2019. "Buyout fee: 25M". [Esport3]
Ez a játékos milyen szintet képvisel?
Gondolom 10 alatt próbálkoznánk leigazolni.
Én egyáltalán nem ismerem, de az utóbbi 7-8 ében a Sevillaból eddig csak jó igazolásunk volt emlékeim szerint..S.Agüero írta:FC Barcelona are in advanced talks with Sevilla player Aleix Vidal. His contract ends in June 2019. "Buyout fee: 25M". [Esport3]
Ez a játékos milyen szintet képvisel?
Gondolom 10 alatt próbálkoznánk leigazolni.
Nem is bánom. Ha van valami, amiben az új vezetőség jobb, az az igazolások.Samper írta:Teljesen nyilvánvaló, hogy a Bartomeu - Braida féle vezetés a transferban ellenére mennél hamarabb látványos igazolásokkal akar erősíteni. Ezzel kész tények elé állítja az elnökválasztókat, illetve az új vezetőséget - ha másokat választanának meg.
Nagyon jól ment neki, viszont két probléma vanCapon írta:Komoly esély van rá. A klub úgy kommunikálta mikor leigazoltuk, hogy csak 1 évet tölt a B-be és köv. szezonra a nagy csapat tagja lesz.S.Agüero írta:Jövő nyáron ez lesz a középpályánk:
...Halilovic...
Párszor láttam a B csapatot játszani, inkább a szezon elején és azokon a meccseken elég ígéretes volt a fiatal horvát, nem tudom azóta hogy szerepelt.
Látszik rajta, hogy tehetséges, de még vannak meggondolatlan megoldásai.. Szerintem még minimum egy évig a B-ben kéne maradnia!Capon írta:Komoly esély van rá. A klub úgy kommunikálta mikor leigazoltuk, hogy csak 1 évet tölt a B-be és köv. szezonra a nagy csapat tagja lesz.S.Agüero írta:Jövő nyáron ez lesz a középpályánk:
...Halilovic...
Párszor láttam a B csapatot játszani, inkább a szezon elején és azokon a meccseken elég ígéretes volt a fiatal horvát, nem tudom azóta hogy szerepelt.
Komoly esély van rá. A klub úgy kommunikálta mikor leigazoltuk, hogy csak 1 évet tölt a B-be és köv. szezonra a nagy csapat tagja lesz.S.Agüero írta:Jövő nyáron ez lesz a középpályánk:
...Halilovic...