kristop írta:számomra annyira vicces, ezért megint ide fogok kilyukadni
elmondja, hogy nem a pénz a problémája -> mindenki azt mondja hogy a pénz a problémája
igazi bad luck brian, vagyis dani
egyébként szerintem az baromira arsenalos tempó, hogy mindenki után köpködünk, aki elmenne a klubtól, bármi is legyen a körülmény. mint legutóbb thiagonál is.
mondjuk a köpködésben (ha hívhatjuk így) jelenleg pont ő az, aki masszívan kiveszi a részét azzal, hogy a sajtót érzi a megfelelő csatornának problémái megosztására, teszi mindezt egy BL - és kupadöntő előtt.
ő pont az a labdarúgó, aki elég látványosan helyezi első helyre a saját érdekeit, ezért nem értem, hogy miért van megsértődve, ha a másik fél is ezt teszi. nem lett félrevezetve, becsapva, nem kapott hamis ígéretet, csupán annyi történt, hogy a klub a csapat egyik legmagasabb fizuját nem akarta addig felvállalni, ameddig nem volt összhangban a teljesítménnyel. akármennyire fáj is Alves nárcizmusának, a transferban kihírdetése előtt teljesen racionális döntés volt az, hogy nem kötünk ide egy formán kívüli, 32 éves jobbhátvédet a csapat egyik legmagasabb fizetésével 35 éves koráig, csak azért, mert Montoya meg Douglas hullagyenge (mert ugye a nyilatkozatában erre hivatkozik kimondatlanul, hogy Montoyát mindig is kenterbe verte...).
egyébként azt sem értem, hogy amikor 2-3 hete elkezdtek keringeni a hírek, hogy mégis maradt és meggondolta magát, akkor mi volt anniyra más a hétfői szituhoz képest, amikor 0% esélyt ad a maradására? ha elfogadjuk igaznak, hogy kb 3 hete tényleg átgondolta és a maradás mellett volt, és ezek után váltott megint a mostani álláspontra, akkor eleve hiteltelen a téli transferbanra hivatkoznia. jó, persze ez a mégis marad dolog csak így hír volt, valóságtartalma rejtély.
elfogadom, hogy nem a pénz a problémája (elég nevetséges is lenne, ha az lenne, mivel a klub által jelenleg ajánlott változatlan zsével sztem még mindig a legjobban kereső jhv maradna), viszont objektíven nézve közel sincs akkora jogalapja ilyen súlyos dolgokkal dobálózni, mint "tisztelet hiány" meg "nem becsülnek meg eléggé", mint ahogy előadja.
legalábbis az én objektív megítélésem szerint. mind1, meglátjuk. kíváncsi vagyok, melyik topklub fog kapkodni a 32 éves Alvesért meg az elvárásaiért és kívánja fixen 35 éves koráig vele betölteni a jhv posztot. sztem a United lesz a befutó, minden más csapatban megvannak. esetleg city. egyébként jó lett volna, ha marad, mert én csípem.