Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igy elsore 9024.S.Agüero írta:Rohadt nehéz, leginkább szerencse kell hozzá.
https://geoguessr.com/world/play" target="_blank
5500 a rekord.
Hát, ez a minimumBob_Marley írta:Most mit mondjak, azt hogy te előre mondtad? És igazad volt?![]()
Én ezt úgy látom, hogy Boggie zenéje abszolút semmilyen. Se nem jó, se nem pocsék, hanem totál szimpla. Ez a szám arra jó, hogy a Boggie rajongók egy ilyen számot is halhassanak, amikor a lemezét hallgatják. Nem hiszem, hogy bárki is emlékezne itt erre a dalra, ha mondjuk a moldávok énekelték volna. Ott van pl. a Bye Alex szám, ami nem is zene, hanem inkább valami dallamos versike, de jó volt arra, hogy elüssön a többitől, s szerintem ebben van a lényeg. Van 3-4 séma, amibe be lehet sorolni az ottani dalokat, attól kéne elütni, szerintem ennyi a sikeres Ezrovízió titka. A svédeknek a színpadi látványa pl. tök jó volt, Boggieé viszont... Az a kalasnyikov fa nagyon ízléstelenre sikeredett.Bob_Marley írta:...PCsabi írta: Ez jól összefoglalja a lényeget:
KATT
Most mit mondjak, azt hogy te előre mondtad? És igazad volt?PCsabi írta: Ez jól összefoglalja a lényeget:
KATT
Ez jól összefoglalja a lényeget:Bob_Marley írta:Euróvízió amúgy elég érdekes volt. Pár pillanatot kaptam el belőle. Nyert egy tinglitangli yeah-yeah, ooohooh szám, Boggie sajnos meg nem volt túl elől. A dánokat simán jónak ítéltem meg, be se jutottak. Angolokról úgy éreztem tök jó ez a swing stílus és jók lehetnek, végül 24-ik helyen zártak...Pedig ő is papapapázott, de ezek szerint kevésbé jól. A belga gyerektől voltam a legjobban ki.Rapapapa negyedik helyet ér, az ember esze megáll. Mondjuk amelyik világban Rihanna féle oleole, dadada "zene" a menő meg se lepődök. Hihetetlenül kezd kifogyni az érték és a mondanivaló a számokból. Rapapapa egész nap és az a jó szám meg vonaglik a színpadon egy csávó és ezt nézzük.
![]()
Tupac:" i will never understand this society..."
Jól néz ki ez a kerek szám a neved alatt, szerintem már ne is változtass rajta, csak elrontanád.Kash írta:Hehe, 1500. hsz.
Lassan jöhetne valami egyéni rang, ha valaki, akkor én megérdemelném.
Persze csak akkor, ha nem akarjátok, hogy szétszemeteljem az egész Eurobarcát![]()
És igen, jól gondoljátok, ez fenyegetés
Pedig ha értene hozzá akkor tudna neked segíteni, hogy eredményesebb legyél fantasyban.kanty írta: Én NBA-vel nem is próbálkozok, ismeri Kobe-t és azzal annyi.![]()
Fantasy-nél kb. ugyanez a helyzet. 2-3 évig minden szezon előtt próbáltam neki elmagyarázni, de aztán feladtam. Tudja, hogy "van valami" játék, amivel játszok és egy rakás statisztikát kell nézzek miatta, de ezzel úgy meg is elégszik.![]()
Az Nfl-t én sem vágom. Sportnak sem ismerem el.kanty írta: De az abszolút reménytelen eset az NFL. Nem érti, hogy miért "futnak olyan hülyén", miért "ütik egymást olyan sokat", és "hogy bírják azt a nehéz izét magukon".
Én NBA-vel nem is próbálkozok, ismeri Kobe-t és azzal annyi.Bob_Marley írta:Na akkor ugyanezt képzeljük el NBA-vel.Nálunk az asszony nem nagyon szereti a focit, ha nézi akkor direkt az ellen a csapat ellen szurkol, akinek én, hogy idegesítsen.
Na de NBA-ben már "felvilágosult" és ott pl a kedvence az Atlanta lett idén, mert Korver milyen egy helyes férfi. Viszont elmagyarázni, hogy 82 meccs után mit is jelent a PO nem volt egyszerű. A minek játszanak egymás után olyan sokszor ugyanazok, az tök unalmas....kérdésre adjál elfogadható választ.
A másik kedvencem a nézők egyszerre viszik ki ugyanazt a pólót, hogy ugyanúgy nézzenek ki? Honnan veszik meg? Mondtam neki, hogy azt odarakják előre a szervezők. Jött egyből a logikus kérdés, hogy azt ki kell fizetni vagy benne van a jegyárban pluszban? Vagy a fejpántról is kellett értekezni, hogy miért hordanak a játékosok fejpántot? Az nem nőknek van? Egyszerűen a női agyban a miért korszak életük végéig szól, s mindenre megkérdezik, hogy miért.
Ja és a fantasyról is értekeztünk, hogy mekkora idiótaság bújni a statokat, elmenni körmöshöz legalább van eredménye és ugyanúgy szórakoztat. Ilyenkor mondom neki, hogy igazad van, de örülj neki, hogy nem a szeretőmmel csinálom.
Az én barátnőm mikor összejöttünk, sport analfabéta volt. Azóta kikupáltam, tudja mi az a les, tudja az idegenben lőtt gól fontosságát, sok játékost megjegyzett, viszont még mindig nem szereti nézni tv-ben.Zozzy 5 írta:áhhh...én eddig körülbelül 5ször magyaráztam el bnőnek, hogy mi a különbség a BL meg a bajnokság között, de múltkor a Bayern ellen ugyan úgy elhangzott a kérdés, hogy "akkor most ez hány pontot ér?", mondom az a spanyol BAJNOKSÁGBAN van. "Az mi is?". Reménytelen...Bármit szívesebben felvállanék, minthogy el kelljen magyaráznom az idegenbeli gólt. A legnagyobb eredményem, hogy a játékosok nevét megjegyzivisca el barca írta:nézem most a kupa átadástfutballista feleségek, mint fontos kellékek a pálya szélén, mindegyik agyon nyalva-mázolva... 2 ott beszélget elég elmélyülten, azon gondolkodtam mi lehet a téma...
- te, ha 2-2 lett a meccs mit ünnepelnek és miért mi nyertük a kupát?
- nem tudom, én is azt hittem hogy 11es rúgások lesznek még...
Zozzy 5 írta:
áhhh...én eddig körülbelül 5ször magyaráztam el bnőnek, hogy mi a különbség a BL meg a bajnokság között, de múltkor a Bayern ellen ugyan úgy elhangzott a kérdés, hogy "akkor most ez hány pontot ér?", mondom az a spanyol BAJNOKSÁGBAN van. "Az mi is?".
áhhh...én eddig körülbelül 5ször magyaráztam el bnőnek, hogy mi a különbség a BL meg a bajnokság között, de múltkor a Bayern ellen ugyan úgy elhangzott a kérdés, hogy "akkor most ez hány pontot ér?", mondom az a spanyol BAJNOKSÁGBAN van. "Az mi is?". Reménytelen...Bármit szívesebben felvállanék, minthogy el kelljen magyaráznom az idegenbeli gólt. A legnagyobb eredményem, hogy a játékosok nevét megjegyzivisca el barca írta:nézem most a kupa átadástfutballista feleségek, mint fontos kellékek a pálya szélén, mindegyik agyon nyalva-mázolva... 2 ott beszélget elég elmélyülten, azon gondolkodtam mi lehet a téma...
visca el barca írta:nézem most a kupa átadástfutballista feleségek, mint fontos kellékek a pálya szélén, mindegyik agyon nyalva-mázolva... 2 ott beszélget elég elmélyülten, azon gondolkodtam mi lehet a téma...