PCsabi írta:
Ez jól összefoglalja a lényeget:
KATT
Most mit mondjak, azt hogy te előre mondtad? És igazad volt?

Legkevésbé dalverseny ez, olyan mintha egy B kategóriás fesztiválról közvetítenének. Tényleg szomorú, hogy totál semmilyen dalok vannak elől. Olyanok, amiket kb egy bárban hallasz és arra jó, hogy ne zavarjon ebéd közben. Nem nagyon figyelek fel a Bennem van a ritmus és egyéb hatalmas mély gondolatokra.

Viszont elfogadom, hogy erre van igény, az én értékmérőm a rossz, s lehet a tudatalatti magyarok ellen a világ gondolat is benne van, hogy nem értékelem sokra ezeket a zenéket., nem tudom. Boggie száma egy lassú, de szép és nem utolsó sorban mély gondolatokat sugárzott. Sajnos ez nem ment át, de akkor meg tényleg felesleges is angolul énekelni.
Beszéltük előtte is, hogy nemzetközi dalverseny, de az hogy mindenki angolul tolja már rohadt idegesítő. Románok milyen korrektül megoldották ezt, fele román fele angol volt. Annak megvan a különlegessége, hogy mindenki saját nyelven énekel.
Mindegy, szíven ütni nem fog, nem is nekem csinálják ezeket a zenéket, mert a nagy többséget azonnal kapcsolnám tovább egy rádióban, de azért valahol szomorú vagyok, hogy olyan előadások, amikre azt mondom valóban produkció nem végeztek sehol. Van benne szöveg, van benne egy karizmatikus előadó, egy jó énekhang. Svéd gyerek remek showt csinált és ő nagyon egyben volt a szövegben is, bár az oohooh zenéket én kifejezetten utálom.

Megérdemelten nyert, de én tényleg a belga gyerektől voltam ki. Nem megbántva, de szerintem részegen ugyanezt a mozgást lehozom és ha sokszor mondom napi napi, akkor már nem vagyok messze az ő rapapapa borzalmától.
Idei Euróvízió panaszkodás is megvolt.