Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
noname
Llegenda del Barça

2015.05.27. 20:36:13

ALEXDP írta:Régóta tartogatott hsz lesz ez...

Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen okból, okokból, egyáltalán, miért nagyképű, felelőtlen, csíra, butanéger és egyebek Pogba..

Nagyon vicces, hogy mennyire nyilvánvaló, hogy a legtöbb hangosan hőbörgő teljesen fogalmatlan őt illetően, látták a képét, és butagizda néger...

Várnék néhány kifejtettt véleményt, videót, ilyesmit, a Pogbat kritizálóktól..

Nagyképű flegma lassú hisztis megbízhatatlan témakörökben!!!!!!
A legtöbb hangosan hőbörgő teljesen korrekten megindokolta a véleményét. Ha túl okosnak tartod magad a fórumhoz, ajánlom a madridistát.
A Fifa egy szégyen
albicelesteX
A Vadász

2015.05.27. 20:27:59

Idén kétszer láttam játszani a Juventust egyszer amikor nem játszott és egyszer amikor játszott.Megérződött mind a hiánya mind a jelenléte.Szerintem jó játékos fiatal fejlődő képes.
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2015.05.27. 20:22:39

Régóta tartogatott hsz lesz ez...

Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen okból, okokból, egyáltalán, miért nagyképű, felelőtlen, csíra, butanéger és egyebek Pogba..

Nagyon vicces, hogy mennyire nyilvánvaló, hogy a legtöbb hangosan hőbörgő teljesen fogalmatlan őt illetően, látták a képét, és butagizda néger...

Várnék néhány kifejtettt véleményt, videót, ilyesmit, a Pogbat kritizálóktól..

Nagyképű flegma lassú hisztis megbízhatatlan témakörökben!!!!!!
danianevem
Entrenador del Barça

2015.05.27. 20:17:37

noname írta:Nézd meg a játékát. A jelenlegi kp-ra a tökéletes játékos Verratti: gyors, agresszív, ért a rövidpasszos játékhoz. Pogba ezekből a szempontokból milyen is?!
Az első kettőben nem hiszem, hogy nagy különbség lenne a leggyakrabban felhozott jelöltek között (Gündogan, Verratti, Pogba), a harmadikra nem tudok válaszolni, mivel ilyen csapatban még nem igazán játszott a francia. Ez, meg a reálisnál vitathatatlanul magasabb ára a rizikófaktor nála, de játékstílusából adódóan többet nyerhetne vele a csapat. Ha beválik.

Zártabban védekező csapatok elleni játékra, meg kontrákra Pogbát látom a legalkalmasabbnak. Gündogan és Verratti biztosabb pontok lennének a középpályára, de szerintem inkább előbbi kettőhöz kellene ilyen ember, mivel eddig sem feltétlenül a stabilitással volt baj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2015.05.27. 20:37:45-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.27. 20:02:21

noname írta:Pogba nagyobb bukás lenne, mint Ibra.
Ha jönne, át kéne szervezni az egész kp-t.
Pogba remek játékos, de pont az hiányzik belőle, ami ide kéne.
Komolyan kérdezem, hogy mi az, ami belőle hiányzik és ide kéne? Erős, remek passzoló, sokat melózik meccseken. Még cselezni is tud, labdát tartani, hosszút indítani. Eléggé komplex a pali. 20-on akárhány éves, szerintem mentálisan még van hova fejlődni, ezért nem is hoznám még. Viszont 2016-ig azért van idő, egy hátulütője van az ára. Nagy kockáztatás lenne, ugyanaz a helyzet mint Neymarral, aki többé-kevésbé bejött, de ahogy lejjebb is írták ez nem a klub "modellje", hogy csilliókért hozunk embereket. Ennyi pénzt, mint amennyit kérnek érte blődség lenne kifizetni.

szerk: közben megkaptam a választ
Érteni nem értek vele egyet, mert semmi gond nincs a passzaival, de elfogadom. :D
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.05.27. 20:00:58

danianevem írta:
noname írta:Pogba a jelenlegi kp-ba nem illik. LE a jelenlegi edző és amíg ő marad, valszeg ez marad a kp játékstílusa.
Mivel lenne idegenebb test a mostani csapatban, mint Rakitic vagy Suárez? Abban egyetértek, hogy az jöjjön, akit az edző szeretne.
Nézd meg a játékát. A jelenlegi kp-ra a tökéletes játékos Verratti: gyors, agresszív, ért a rövidpasszos játékhoz. Pogba ezekből a szempontokból milyen is?!
A Fifa egy szégyen
danianevem
Entrenador del Barça

2015.05.27. 19:58:42

noname írta:Pogba a jelenlegi kp-ba nem illik. LE a jelenlegi edző és amíg ő marad, valszeg ez marad a kp játékstílusa.
Mivel lenne idegenebb test a mostani csapatban, mint Rakitic vagy Suárez? Abban egyetértek, hogy az jöjjön, akit az edző szeretne.
noname
Llegenda del Barça

2015.05.27. 19:54:52

Az emberek a véleményt rendszerint arra alapozzák, ami van. #-o

Ha egy meteor bezúzza a Camp Nout akkor meg el kell adni Messit hogy legyen új stadion. Adjuk el!

Pogba a jelenlegi kp-ba nem illik. LE a jelenlegi edző és amíg ő marad, valszeg ez marad a kp játékstílusa.
A Fifa egy szégyen
Sanama
Llegenda del Barça

2015.05.27. 19:45:50

noname írta:Pogba nagyobb bukás lenne, mint Ibra.
Aztán lehet mire jönne (16 nyár), új edző lesz, és rá épüle az egész kp.

Ez is egy ugyanolyan lehetőség, mint az, hogy bukás lesz.

(Dobálóznak itt sokan, hogy nincs poszjta itt, stb. Ugyanúgy lehet 2 év múlva poszjta, mint ahogy 2 évvel ezelőtt még Iniestanak is volt, és Xavinak is.) Ugyanúgy lehet posztja, ahogy Pep alatt egyik évről a másikra megjelent Messi hamis 9 posztja, vagy, hogy most újra szélen van, stb.
noname
Llegenda del Barça

2015.05.27. 19:44:24

Pogba nagyobb bukás lenne, mint Ibra.
Pogba remek játékos, de pont az hiányzik belőle, ami ide kéne.
A Fifa egy szégyen
Initom
Entrenador del Barça

2015.05.27. 19:31:46

Ha esetleg Pogba érkezne elmondhatnánk ,hogy a legjobb 9est és talán a legnagyobb legkeresettebb középpályás tehettség is nálunk kötött ki. Eltapsolnánk 150 misit 2 játékosra...eddig valahogy nem így működött a modell :)
Abi & Tito
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.27. 18:55:12

Azért ne úgy beszéljünk már Pogbáról, mintha valami ótvar gyenge játékos lenne. :D Olyan fizikai adottságai vannak, ami nagyon keveseknek és mellé magas játékintelligencia, hatalmas lövőerő, fáradhatatlanság. Kb egy újkori Vieira a pali. Rohadt fiatal még, bőven van hova fejlődni, de azért ha ide jönne megállná a helyét, egyáltalán nem érzem lomhának sem. Ennyi pénzért ne jöjjön, mert irreális 100 milliót kifizetni érte, tehetség ide vagy oda, komplex játék ide vagy oda. Menedzsere meg persze nem hülye. Nnagy rá a kereslet minél többért próbálja eladni. Plusz mindent megnyert a Juve és BL döntős is, ez még tovább emeli az értékét. Fizetésben is ezért kérnek ennyit. Én abban sem vagyok biztos, hogy klubot vált idén. Egy jövő évi jó EB szereplés (és remélem is hogy a franciák otthon nagyon jót futnak. :D ) még megdobhatná az ázsióját.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.05.27. 17:41:04

Samper írta:
Erxy írta:Miguel Rico (egyike a leghitelesebb katalan ujsagironak) infoi szerint Pogba, de inkabb az ugynoke azt szeretne, hogy Messi utan Pogba legyen a legjobban fizetett jatekosunk. :lol:
ez evi 15millio eurot jelentene min. :D
sokba fog nekunk ez kerulni ha nem allunk el ettol a biznisztol..
"Nagyvad" leigazolása, vagy ilyennek kilátásba helyezése nélkül aligha képzelhető el választási kampány. Mi akartuk, hogy hozzák előre az elnökválasztást.
Felmerül a kérdés ismét, amit már az első vele kapcsolatos hírek során, az átigazolási árára mondtam... Ér ő ennyit? Olasz bajnokikon nem láttam, máshol már többször figyelgettem, hogy mire ez a nagy hype, az én szememben nem bizonyította azt sem, hogy ide való, nem pedig azt, hogy ennyit keressen, vagy ennyibe kerüljön. Viszont ha idejön csillagászati áron, és ilyen fizetéssel, akkor ajánlom neki, hogy dolgozza ki a belét minden meccsen, aztán ha bebizonyítja, hogy téves az én aggodalmam én leszek a legboldogabb.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Samper
Director del Fútbol

2015.05.27. 16:15:54

Erxy írta:Miguel Rico (egyike a leghitelesebb katalan ujsagironak) infoi szerint Pogba, de inkabb az ugynoke azt szeretne, hogy Messi utan Pogba legyen a legjobban fizetett jatekosunk. :lol:
"Nagyvad" leigazolása, vagy ilyennek kilátásba helyezése nélkül aligha képzelhető el választási kampány. Mi akartuk, hogy hozzák előre az elnökválasztást.
Capon
Llegenda del Barça

2015.05.27. 15:50:48

Kb. dupla annyiba kerül minden játékos a klubnak mint amennyi a fizetése, talán kicsit többe is.
Az éves költségvetés (500millió) túlnyomó része csak a fizetésekre megy el.

Azért az vicc lenne ha Pogba egyből sztárgázsit kapna!
Marha magasak nálunk a fizetések, ezt régebben azzal magyaráztuk, hogy meg kell fizetni a már többször mindent megnyert játékosokat. Ez eddig rendben is volt, de szerintem már Neymárnál átléptünk egy határt amit nem kellett volna.
Egy akár mekkora fiatal tehetség ne legyen már a keret 2. legjobban fizetett játékosa egy olyan keretben ahol többszörös BL győztesek világ és Európa bajnokok vannak.
És akkor most itt van ez a Pogba akiért ha minden igaz a világ összes pénzét le kéne tenni plusz még ilyen fizetési igénye lenne.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.05.27. 15:42:43

visca el barca írta:azt ne feledd, h xavi meg alves elmegy, egyből felszabadul 15 misi :D már józan paraszti logikával gondolkodva :D
Annál több is, de direkt kihagytam őket, nélkülük is több mint 100 millió az éves fizukra a kiadás.. :D
danianevem írta:Éppenséggel pont most fog felszabadulni egy komolyabb összeg a fizetéseknél (Alves és Xavi távozása miatt), de nyilván ennek az összegnek max. a felét szabadna megajánlani Pogbának.
Tudom, de jó lenne, ha nem ezt a vonalat vinnénk tovább, hogy mindenki csillagászati fizetésekkel rendelkezik nálunk, mert ezt nem lehet örökké tartani, és nem szeretném, ha a közeljövőben ilyenek miatt borulna a bili..
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.27. 15:39:08

palesz77 írta:Mondjuk ezt már szerintem anyagilag sem bírnánk. Messi 36 millió egy évben a klubnak, Suárez adó nélkül 14,5 millió, Neymar 11, Ini 9,5, Pique 8,7, Masch 7,2, Busi is most lett Iniékkal egy kategóriába sorolva emlékeim szerint..
azt ne feledd, h xavi meg alves elmegy, egyből felszabadul 15 misi :D már józan paraszti logikával gondolkodva :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.05.27. 15:30:14

Nem túl bizalomkeltő, hogy ilyen "európai középszerek" merülnek fel opcióként Alves pótlására. Korábban is nagyjából Daniloval kezdődött és végződött a szóra érdemesebb jelöltek listája. Ha jön Vidal és Soares (vagy másik kettő), akkor lényegében hazardíroznak egyet, az egyik majd csak jó lesz alapon... Palencia jó a támadások terén?

Pogba
palesz77 írta:
Erxy írta:ez evi 15millio eurot jelentene min. :D
Mondjuk ezt már szerintem anyagilag sem bírnánk.
Éppenséggel pont most fog felszabadulni egy komolyabb összeg a fizetéseknél (Alves és Xavi távozása miatt), de nyilván ennek az összegnek max. a felét szabadna megajánlani Pogbának.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.05.27. 15:22:09

Barcelona plan to buy two right backs: Aleix Vidal (25 Sevilla) and Cedric Soares (23 Sporting Lisbon). Talks are well-advanced. [sport]

Hát ha Vidal olyan áron jön, mint amit lejjebb írtam.. :roll: Soaresről meg aztán az égvilágon semmit nem tudok, valaki valamit? Mindenesetre nem túl biztató nevek alapján eddig a jobbhátvéd kérdés, de Matyi és Rakitic után ilyenre már nem merek alapozni.. :D Ha jönnek kíváncsian várom őket - bár szerintem lesz még vagy 5000 jelölt.
Mondjuk ezt már szerintem anyagilag sem bírnánk. Messi 36 millió egy évben a klubnak, Suárez adó nélkül 14,5 millió, Neymar 11, Ini 9,5, Pique 8,7, Masch 7,2, Busi is most lett Iniékkal egy kategóriába sorolva emlékeim szerint.. Így is már évi több 100 millió megy el csak fizetésekre, szerintem nemigen engedhetjük meg magunknak, hogy vegyünk még néhány luxusfizetéssel bíró játékost - hosszútávon legalábbis.
Chino írta:Pogba-val kapcsolatban pedig csatlakozom azokhoz akik nem értik miért van gond a hozzáállásával/magatartásával.
Nekem azzal van bajom, hogy rohadt drágán kapnánk egy játékost, aki fejben még nem elég erős - VB alapján mondom, azóta lehet "felnőtt", akkor visszavonom -, e mellé pedig nem passzolna hozzánk szerintem. Baromi lomha, máshogy nem tudom kifejezni magam. Olaszban oktatja a népet, nálunk közel sem lenne ilyen sikeres ezzel a stílusával érzésem szerint, úgyhogy ja, ennyi pénzért nem kockáztatnám meg. Harmada ennyiért simán, de így..
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.27. 14:48:20

Kubla9 írta:Szerintem ők se fizetnének neki annyi pénzt.
nem, ők valóban sosem fizetnek ennyit :D amugy idén pereznek nem lesz mire licitálni, uhogy lehet....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2015.05.27. 14:40:42

visca el barca írta:

:D az a pali egy kis csíra a foci világában, de nagy vérszívó :lol: jó lesz ő a reálba "védekező középpályásnak" :lol:
Szerintem ők se fizetnének neki annyi pénzt.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.27. 14:26:19

:D az a pali egy kis csíra a foci világában, de nagy vérszívó :lol: jó lesz ő a reálba "védekező középpályásnak" :lol:
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.05.27. 14:24:20

Miguel Rico (egyike a leghitelesebb katalan ujsagironak) infoi szerint Pogba, de inkabb az ugynoke azt szeretne, hogy Messi utan Pogba legyen a legjobban fizetett jatekosunk. :lol:
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.05.27. 14:11:46

Göndogan Xavi helyére jönne. :roll:
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.27. 13:51:10

barca0417 írta:Chalhanoglu vonal meg remélem szót sem érdemel..
tipikus neve sincs játékos, zsigerből fikázzuk. ha viszont aktívan nézed a leverkusen meccseit és ez alapján formáltál véleményt, akkor elnézést kérek.
Kép
Válasz küldése