noname írta:Én speciel mindig nagyon jónak tartottam Piquet első perctől kezdve. Rendszerint volt meccsenként 1-2 apró hibája, de mindre jutott 3-4 fantasztikus szerelés. Sütött róla a tehetség. Bartránál ezt nem érzem annyira. Busquets pedig hülyeséget nem nagyon csinált, csak az zavarta a népet, hogy unalmas volt vele a kp. Touret mindenki imádta(nekem is a kedvencem volt Puyol után).
Bartra nem egy tucatvédő, valóban tehetséges, de sosem lesz olyan szinten, mint Pique vagy előtte Marquez, de olyan harcias sem lesz sose, mint Puyol. Jó védő lesz, de kell mellé egy zseniális védő, hogy jó párost alkossanak, mert ő maga nem az.
Bartra is villant néha olyanokat, hogy csak les az ember, nem egy gólvonalról való mentése, vagy eszméletlen blokkja volt már - nekem a legemlékezetesebb, amikor a PSG ellen 2-szer mentett a gólvonalról egymás után -, szóval ilyen szempontból nem rosszabb, mint Pique anno.. Benne is ott a szikra, ami meg-megcsillan a meccsek alatt.
Businál meg tisztán emlékszem egy középpályáról fejjel "hazatett" labdára, amiből Agüero majdnem gólt lőtt. És voltak még ilyenjei, szóval de, ő is hibázgatott az elején..
Ezt meg köszi, végre látom is a szitut.

De ebből is látszik, hogy itt már tanult a Bale szituból, tudta mit kell tenni..
Feast4 írta: Miért játszon Matyi helyett azt leszámítva, hogy Matyi 31 lesz ő meg csak 25? És itt most ne jöjjünk elő azzal, hogy még fejlődhet stb. mert ez a korából adódik.
Ráadásul 31 évesen Matyi gyorsabb nála, ami megint vicc mert egy nagy cula és van köztük 10 kiló alsó hangon.
Ezek meg.. Az elsőnél nem tudom miért elhanyagolható, hogy még bőven van benne potenciál, és így ugyan olyan jó, mint Matyi, hát még ha fejlődhetne is a folyamatos lehetőség mellett. De hát ha ez neked elhanyagolható tény..
A másodikra meg nem tudom mit lehet írni. Matyi hosszútávon gyorsabb mindegyik középső védőnknél, akkor ők is gázak?