Gondolom nem sokakat érdekel, de összegezném a szezont az én meglátásaim szerint, ahogyan én láttam a dolgokat, az elejétől egészen mostanáig...Aztán meglássuk, hogy a BL hogyan alakul
Miután vége lett a 13/14-es idénynek, óriási hiányérzetem volt, hiszen a BL-ből az Atletico ellen, majd a bajnokságban is tőlük kikapni és 1-1 kupától elesni, nem volt könnyű számomra megemészteni. Jött utána a VB, ahol nagyon sajnáltam az Argentinokat, viszont volt ami ennél is jobban izgatott, az az átigazolási időszak, egész pontosan az, hogy hogyan használjuk ki, hiszen szükséges volt pár dolog. Jött Rakitic, akinek örültem, bár nem tartottam jobbnak Fabregasnál, akit sajnáltam is, amikor eladtuk. Utána jött Mathieu akin nagyon meglepődtem, hiszen elsősorban a védelem megerősítése volt a cél, kicsit fogtam a fejem, de bíztam benne, csak úgy, mint Vermaelen-ben. T. Stegen leigazolását tartottam a legjobb döntésnek a szezon során, hiszen Német, ami jó ómen, viszont ami zavart, és most is zavar egy picit, hogy kapusnak meglehetősen alacsony. Bravo leigazolását nem értettem, hiszen ott volt Masip, mint 2. számú kapus, és 2 jó hálóőr, mint Bravo és Stegen nem biztos, hogy jól működött volna köztük a dolog, valakinek padoznia kell. Suarez-nek örültem a legjobban, hiszen nagyon jó futballistának tartom, és bár Alexis nagyon jó játékos -most az Arsenalban ezt nagyon jól bizonyítja is- kevésnek éreztem Messi és Neymar mellé, nem is nagyon feküdt neki ez a jobb-ball oldali támadó szekció, ő olyan tipusú játékos, mint most Messi, mélységből indul, osztogat. Ennyit az igazolásokról. Luis Enrique nem volt számomra szimpatikus, az elején döcögősen indult a buli, ami érthető, viszont az a rengeteg varriálás a kezdőt illetően a szezon elején, -mikor a lényeg az, hogy az új játékosok minél előbb összeszokjanak a régiekkel- teljesen indokolatlannak tartottam, Enrique ezt rotálásnak nevezte, később, vagyis most már belátom, igaza volt. A bajnokságot megnyertük, hosszú volt, az utolsó előtti fordulóban megnyerni sokkal izzasztóbb, persze tudjuk, hogy a PL a világ legerősebb bajnoksága, ahol a Chelsea sokkal előbb bajnok lett, mint a Barcelona, dehát ez nem jelent semmit. Az MSN nagyon jól muzsikál, megérdemlik a fizetésüket, viszont az lenne a reális, ha a legtöbb fizetést Rakitic kapná, hiszen azt a melót, amit ő meccsről-meccsre hozott, és hozza a mai napig, nagyon kevesen, szinte senki sem tudja utána csinálni. Nem irigyeltem a Madridot és a szurkolóit, mikor megszerezték a 10. BL címüket, most meg főleg nem irigylem őket. Ronaldo látványosan nincs olyan szinten, mint Messi, aki megint bizonyította, hogy ő a valaha élt legjobb futballista, és nem csak a földön, azon kívül is. Még hátra van a BL döntő, ahol ismét 1-3 a tippem nekünk, hiszen ez szép, korrekt, laza, és még az ellenfél sincs megalázva. Hajrá Barcelona!