LG írta:A Juventusnak egy komoly ellenfele volt a döntőig vezető úton, a Real. De szerencséjükre olyan időszakban találkoztak velük, amikor több sebből véreztek, így ejthették ki őket. Az olaszoknak a Monaco ellen is már igencsak rezgett a léc, és ugye a büntető sem volt jogos, amelyből a továbbjutást érő találatot megszerezték. Nem tartóm jó csapatnak őket, nem félek tőlük. A menetelésük a 2012-es Chelsea-re emlékeztet. Akkor a londoniak legyőztek minket az elődömtőben, de az egy pocsék formában lévő Barca volt, most meg csúcsformában vagyunk. Bár van az a közhely, hogy egy meccsen bármi előfordulhat. Ez így is van, viszont a csapatunk annyira erősnek tűnik fejben, hogy nem lesz itt semmi meglepetés, 2-3 góllal simán verjük őket, és a helyükre kerülnek a dolgok. Számomra rendkiívül antipatikus csapat voltak a zebrák mindig is, jó érzés lesz megcsapni őket.
Egyetértek, egyáltalán nem esik le az állam tőlük, sztem erős bármiféle játéknak is nevezni, amit csinálnak. Láttam mindkét Madrid elleni meccset, visszavágót élőben, a kupadöntő felét, sztem előre gyengék, főleg, ha Tevez nincs formában, kontrázni viszonylag jól tudnak és jók a szélső felfutásaik. Leginkább az tetszett bennük, ahogy az első 15-20 percben otthon nekiestek a Realnak, az igen, az rendben volt. Nagyon motiváltak, az is biztos.
Hátul minden visszapattan róluk, mint egy falról, főleg a beadások, de van ott bőven lyuk a védelemben. Az okozhat nehézséget, ha valahogy az elején találnak egy gólt, mert azért masszívak, fejpárbajt sem kell sokat nyernünk, bár az helyezkedéssel javítható, ami látványos is idén.
Fizikális különbség nem lényeges, mert általában az a csapat fárad el, amelyik védekezik, nem pedig, akinél a labda van, márpedig nagyjából sejthető a leosztás, főleg, ha a meccs elején rögtön meg tudjuk azt fogni, kézbe venni a gyeplőt.
Egy dolog még: 2012-ben mocsok jó formában voltunk, sztem 10 ziccert, meg a tizenegyest hagytuk ki a két meccsen, 2-0 után majdnem mentem nyugodtan aludni, aztán jött az ostoba gól.....nem bántam volna, ha nem hozod fel...