Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na, elnézést kell kérnem, tényleg hozzáért a kezéhez.csababarca írta:a lassítás nekem ad igazad, csattan a kéz rendesen...ha ezt a mamlasz Jamesen védekezik, kapja a fújást, ne aggódj miatta.
a lassítás nekem ad igazad, csattan a kéz rendesen...ha ezt a mamlasz Jamesen védekezik, kapja a fújást, ne aggódj miatta.
Nem tudom, hogy miért felejtettelek kiMessiFan írta:Igaz nem engem kérdeztél...
Olvastam én is, s egyből megint beindult a kisördög. Egy hét múlva kezdik el árusítani a jegyeket, kiderül mennyi is az annyi. Hatalmas élmény lenne az tuti, s hát Milánóba eljutni picit könnyebb, mint Amerikába.PCsabi írta:Bob?![]()
The National Basketball Association (NBA), Euroleague Basketball and RCS Sport announced today that the Boston Celtics will play a preseason game on Oct. 6 against Olimpia Milano in Milan, Italy, as part of NBA Global Games Europe 2015.
Igaz nem engem kérdeztél... de amikor 2 éve vagy mikor játszott a KG meg PP Olaszországban nem voltam, szóval erre még kevesebb a valószínűség, hogy megyekPCsabi írta:Bob?![]()
The National Basketball Association (NBA), Euroleague Basketball and RCS Sport announced today that the Boston Celtics will play a preseason game on Oct. 6 against Olimpia Milano in Milan, Italy, as part of NBA Global Games Europe 2015.
(Bob, nzxtpo, majd menjetek át a fantasy topikba, köszi)
A fantasyról annyit tudok, hogy elég népszerű főleg az amcsiknál, elég sok dollárt belenyomnak, de mégse számít szerencsejátéknak vagy valami ilyesmi, hasonlóval játszottam nagyon régen focisban, valami olyasmi volt ott, hogy hetente kiválasztottam a csapatomat, és a valóságban elért eredményeik alapján kaptam pontot. Nyilván ott is volt valami korlát, hogy ne tudjam betenni az összes világklasszist egy csapatba, gondolom itt meg akkor a fizetési sapka az, vagy nem? Ha írnál az egészről (és a csapatodról) egy rövidebb-hosszabb bemutatót akkor szívesen elvállalnám.Bob_Marley írta: Meg is van szerintem az utódom fantasyban.nzxtpo ha van kedved majd átvehetnéd a következő bajnokságra a fantasy csapatomat yahoon. Három játékost megtarthatsz, ha igényled leírom kik vannak a csapatban, milyen liga stb. Gondolom ismered a fantasy NBA-t, ha nem akkor abban is tudok segíteni. Veszélyes dolog, mert beszippant.
Ja és Game monnyon le.
Mindig változik a játék, de ahhoz ahogy én észrevettem kell egy olyan kiemelkedő tehetség (vagy csapat) aki megelőzi a korát.Bob_Marley írta:Igen-igen, de ezért is írtam, hogy a hátvédek sem a kifejezetten jól dobók mostanában. Hirtelen pl Oladipo, MCW, Payton, Wiggins, Giannis, Schröder, Smart, Parker felhozatal nem éppen a jó kinti dobásairól híresek. Az viszont igaz, átlehet őket programozni és biztos fejleszteni fogják a dobásaikat is. Mindenesetre én úgy látom pár éven belül (5-10 év között) megint változni fog a játékfelfogás és ha jönnek a tehetséges magasok, akkor több szerepet kaphat a palánk alatti játék. Aztán persze lehet még inkább hármas dobálás fog menni.
Csak tudod mi van akkor, ha ezek a játékosok bekerülnek egy olyan keretbe később ahol az egész csapat jól dob? Hoznak más variációt a keretbe, de egy fecske nem csinál nyarat...Bob_Marley írta: Amúgy pont ma ahogy olvasgattam a draft jelölteket jutott eszembe, hogy most nagy divat a dobáljuk a triplát játék, de jönnek szépen lassan a center tehetségek és két stílus összecsapása lehet hamarosan. Drummondokkal, Noelekkel, Embiidekkel, Okaforokkal, Townsokkal stb. És a hátvédek között is rengeteg van, aki kevésbé jó dobó.
Minden racionális érvet felhoztál, s mégse nekik szurkolok.kanty írta:Bob!
Hogy lehet, hogy a Clevelandnek drukkolsz? Ott kb. - lesarkítva - Jamesszen múlik a dolog, sokat egy-egyezik, a GSW sokkal inkább csapatként játssza a kosárlabdát? Te nem az utóbbit szereted?
És kumma jól védekeznek, bár szerintem az a problémája velük, hogy olyan könnyűnek tűnik a játékuk, nem pedig "küzdjünk meg minden pontért" csapat. És nagyon alacsony szerkezettel a legjobbak, Bob szereti az igazán jó palánk alatti játékot. Aztán javíts ki ha tévedek Bobkanty írta:Bob!
Hogy lehet, hogy a Clevelandnek drukkolsz? Ott kb. - lesarkítva - Jamesszen múlik a dolog, sokat egy-egyezik, a GSW sokkal inkább csapatként játssza a kosárlabdát? Te nem az utóbbit szereted?
Ez a keleti csapat indoklás olyan, mint amikor spanyol csapatnak szurkolsz a nemzetközi kupában? Egyébként ezzel én is így vagyok, csak nem a Realnak, mert ő közvetlen veszélyt jelent ránk a BL-ben és a legnagyobb rivális is egyben, bár a döntőben verni lenne a legszebb őket.Bob_Marley írta:Mindenesetre én a Clevelandnek szurkolok, nem szeretem a GSW játékát és a kettő közül inkább Cavs és amúgy is keleti csapat.
Mikor volt utoljára olyan, hogy ugyanannak a csapatnak szurkoltunk a döntőben?Bob_Marley írta:Mindenesetre én a Clevelandnek szurkolok, nem szeretem a GSW játékát és a kettő közül inkább Cavs és amúgy is keleti csapat.
Bob_Marley írta:Közelebb áll ez a párharc egy tavalyihoz hasonló kimenetelhez mintsem mondjuk egy hétmeccses szériához.
PCsabi írta:Előbb tudok elképzelni egy 4-1-es GSW győzelmet, mint egy 7 meccses döntőt.
Nem mondom, hogy nincs rá esély, de egy nagyon jó támadó és védekező csapat az ellenfél. Ahhoz, hogy meglepetés szülessen kell egy legalább elfogadható Irving, mert elvileg nem úgy halad a felépülése, hogy 100%-ot tudjon hozni, illetve minden meccsen egy-egy kiegészítő embertől valami nagyon extra élete meccse kategória.MessiFan írta:Amennyire beharangozzátok itt, meg az nba1-es fórumon meg kb mindenhol máshol is a GSW győzelmét, az az érzésem, hogy LeBron bemutat mindenkinek és behúzza egyedül
Mindig ez van kb..