2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ki hol mikor melyik stadiont gyújtotta fel félig? Nem követek mindig mindent a magyar focival kapcsolatban így ez is kiesett.Csaron írta:visca el barca írta:pontosan. sem néző, sem hangulat nem lesz továbbra sem sehol (legalábbis nálam az nem hangulat, hogy ül 5000 ember egy meccsen és csendben tapsikol mint a színházban)
Az igaz hogy nem hangulat az hogy 5000 ember tapsikol de inkább tapsikoljanak 5000 mint hogy 1500 ember felgyújtja a stadion felét. Hol láttok ilyet külföldön. Nem Romániára gondolok hanem spanyol,angol,nemet bajnokságokra.
visca el barca írta:pontosan. sem néző, sem hangulat nem lesz továbbra sem sehol (legalábbis nálam az nem hangulat, hogy ül 5000 ember egy meccsen és csendben tapsikol mint a színházban)davi10 írta:Óriási, pedig egy pillanatra nagyon megörültem
Közben a debrecenieknél eltörölték a kártyát, de az ultrák azt mondták, hogy őket ez nem érdekli, mert ők a regisztráció ellen vannak.
Ezért jár a pacsi!
pontosan. sem néző, sem hangulat nem lesz továbbra sem sehol (legalábbis nálam az nem hangulat, hogy ül 5000 ember egy meccsen és csendben tapsikol mint a színházban)davi10 írta:Óriási, pedig egy pillanatra nagyon megörültem
Közben a debrecenieknél eltörölték a kártyát, de az ultrák azt mondták, hogy őket ez nem érdekli, mert ők a regisztráció ellen vannak.
Ezért jár a pacsi!
akkor még1x leírom. a kártyát eltörölték, a regisztrációt nem. ha kiakarsz menni egy mb1-es meccsre, minden egyes alkalommal végig fogják veled csináltatni a regisztrációs procedúrát, attól függetlenül h oda kell e kártya vagy nem.davi10 írta:a klubmeccsekre meg a klubok döntik el (mi kubatovval fantasztikusan jártunk -.- )
nem akarlak megbántani, de semmi nem változikdavi10 írta:http://ultrasliberi.hu/mlsz-nem-kotelez ... oi-kartya/
Csak tudnám minek kellett erre ennyit várni. Megyek is a jegyemért az oláhok ellen.
Az edzőjüket konkrétan elküldték azzal a kijelentéssel , hogy szakmailag és emberileg is óriási csalódás ( igaz közben nyert egy bajnokságotVictor_Valdes írta:Nem igazán vagyok otthon a magyar fociban, szóval: a vidinél miért folyik ez minden évben? Ennyire nem tudják megtartani a legjobbjaikat és az edzőjüket?
A Fradi tovább fog menni, az eddigi legfontosabb erősítésük (egyben tartották a tavaszi keretet) megvolt, lehetnek távozóik, de jó lenne, ha tovább építkeznének Dollal. Ha jól emlékszem idén már a csoportkör lenne a cél, amire sajnos nem látok túl sok esélyt.Bob_Marley írta:...
Ez hatalmas írás!Boixos írta:röhögjünk.
Azt a nyilatkozatot én is olvastam, de nagy dolgok szerintem nem várhatóak. El lesz meszelve a Nyíregyháza. Csak azt nem értem, hogy rajtuk kívül itt senkinek nincs adóssága?Mihu írta:Ilyen cikket is csak "szeretett" bajnokságunkról lehet írni ... Külön tetszett Marco Rossi büntetése, amiért a hangja nem veszett el a 900 néző között, illetve a Pápai villany off...
Közben bonyolódik a Nyíregyháza ügye.
Ma megjelent egy közlemény a szövetségtől, amiben leírják, hogy a Nyíregy mit és hol rontott el, illetve hogy mit és hol ferdít, hangulatot kelt és hergel, és ők csak a szabályoknak megfelelően jártak el, ellentétben a Szparival.
Aztán Révész Bálint nyilatkozata is felkerült a klub honlapjára, ahol elmondja, hogy jogi útra fogják terelni a lépést, mivel az MLSZ 3 törvényt és 7 MLSZ-szabályt is megsértett a licensz megtagadásával és az eljárás közben.
Nyilván mind a két oldal a saját álláspontját adja elő, de kíváncsi leszek, hogy mi lesz az ügy vége. Ha tényleg kiderül, hogy törvény és szabálysértő volt az MLSZ, akkor az elég cinkes lesz ... bár nem hinném, hogy egy magyar bíróság kimondaná, hogy a szövetség elkövetett bármilyen hibát. Mint ahogy mondtam, a döntés politikai, így ezt minden eszközzel meg fogják védeni, szóval szerintem felesleges is bíróságra vinni az ügyet, mert ha még történt is törvény és szabálysértés, a bíróság úgyis kihozza, hogy nem történt semmi.
Ez így van, viszont ott van, hogy "ha önhibádon kívül nem tudtad benyújtani." A Szparinál meg azt mondták, nem érkezett meg időben az igazolás Brazíliából. Szóval HA ez igaz, akkor ez is vis maior.Bob_Marley írta:Máshol olvastam.
Meg van adva, hogy mit kell benyújtani mikorra. A Nyíregyháza az igazolást nem nyújtotta be, hogy kifizette (apropó, miért nem fizette ki anno?) és másodfokon csak olyat lehet benyújtani, amit önhibádon kívül nem tudtál korábban. Pl. ha egy állami hivatal a határidőn kívül állít ki igazolást. Ez nem ilyen volt, tehát a szabályzat szerint elkaszálták őket.
Én is tartom, hogy fel lettek "áldozva". Találtak náluk valamit ezzel a brazil igazolással és addig csűrték csavarják a dolgot míg ki nem zárják őket. Viszont maga a tény, hogy nem mutatták be időben az igazolást valós.
Bemutatták a papírokat a fellebbezés alkalmával. Ezzel nincs gond. A hivatalos állásfoglalás az, hogy Révész már réges rég átutalta a tartozást, viszont a bizonylat nem érkezett meg időre Brazíliából. A fellebbezésig begyűjtötték a hiányzó papírokat a játékostól, melyek bizonyítják, hogy tényleg megtörtént az átutalás. A bizonylat megérkezéséről külön hír van az egyesület honlapján.Normandia írta:Akkor a konkrétum az, hogy a spari kifizette a brazil légiósát, csak erről nem tud bemutatni bizonylatot. Amint azt bebizonyìtják, hogy megérkezett a pénz braziliába, indulhatnak az NB1-ben. Tehát jól hangzik a politikai üldöztetéses mese, csak nem biztos, hogy igaz. Semmi más nem kell, mint az állìtólag elküldött lóvéról egy bizonylat. Ennyi.