Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ez valami vicc?defender3 írta:Grúziában lesz a szuperkupa.

Tavaly a Real is 57 körüli összeget kapott.visca el barca írta:az király, én a tavalyi pénzösszeget találtam csak, abból gondoltam![]()

Fejben már biztos elköltötték...danianevem írta:Összesen 57,9 millió eurót kap a csapat a BL-ben nyújtott teljesítménye után elvileg.visca el barca írta:amugy most jut eszembe h kaptunk majd 40 millát a bl megnyerésért. kis pluszpénz
Összesen 57,9 millió eurót kap a csapat a BL-ben nyújtott teljesítménye után elvileg.visca el barca írta:amugy most jut eszembe h kaptunk majd 40 millát a bl megnyerésért. kis pluszpénz

Szerintem igenAlfa írta:Dehogyis ,már csak 2 és újra megkapjukTiTiHenry írta:Azért nem kicsit optimista ez az egymást követő 3 győzelemMessiNeymarSuarez írta: Bl-nél 5 győzelem után vagy 3 egymást követő győzelem után kapják meg az eredetit.![]()
egyébként mi van akkor ha egy csapatnak úgy jön ki , hogy pl megnyeri az 5. kupáját (és előző évben is nyert) és rá egy évre megint megnyeri zsinórban 3x . Akkor 2 éven belül kap 2 kupát ?
Már az is nagy bravúr volt tőle, hogy az elsőre leért.TiTiHenry írta:Én nem értek hozzá, de ter Stegennek nem kifelé kellett volna ütnie? Mondjuk így is durva hogy leért meg különben is kit érdekelvisca el barca írta:basszus, nyomjak itt közbe az ismétlést, morata 5m-es körzetében ember nem volt a gólnál. iszonyat mi brutál elcsúszott az egész védekezés![]()
Csak tegnap felmerült bennem.
Én nem értek hozzá, de ter Stegennek nem kifelé kellett volna ütnie? Mondjuk így is durva hogy leért meg különben is kit érdekelvisca el barca írta:basszus, nyomjak itt közbe az ismétlést, morata 5m-es körzetében ember nem volt a gólnál. iszonyat mi brutál elcsúszott az egész védekezés![]()

Dehogyis ,már csak 2 és újra megkapjukTiTiHenry írta:Azért nem kicsit optimista ez az egymást követő 3 győzelemMessiNeymarSuarez írta: Bl-nél 5 győzelem után vagy 3 egymást követő győzelem után kapják meg az eredetit.

Nem mondtam hogy mi és mostTiTiHenry írta:Azért nem kicsit optimista ez az egymást követő 3 győzelemMessiNeymarSuarez írta: Bl-nél 5 győzelem után vagy 3 egymást követő győzelem után kapják meg az eredetit.