Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem igenAlfa írta:Dehogyis ,már csak 2 és újra megkapjukTiTiHenry írta:Azért nem kicsit optimista ez az egymást követő 3 győzelemMessiNeymarSuarez írta: Bl-nél 5 győzelem után vagy 3 egymást követő győzelem után kapják meg az eredetit.![]()
egyébként mi van akkor ha egy csapatnak úgy jön ki , hogy pl megnyeri az 5. kupáját (és előző évben is nyert) és rá egy évre megint megnyeri zsinórban 3x . Akkor 2 éven belül kap 2 kupát ?
Már az is nagy bravúr volt tőle, hogy az elsőre leért.TiTiHenry írta:Én nem értek hozzá, de ter Stegennek nem kifelé kellett volna ütnie? Mondjuk így is durva hogy leért meg különben is kit érdekelvisca el barca írta:basszus, nyomjak itt közbe az ismétlést, morata 5m-es körzetében ember nem volt a gólnál. iszonyat mi brutál elcsúszott az egész védekezés![]()
Csak tegnap felmerült bennem.
Én nem értek hozzá, de ter Stegennek nem kifelé kellett volna ütnie? Mondjuk így is durva hogy leért meg különben is kit érdekelvisca el barca írta:basszus, nyomjak itt közbe az ismétlést, morata 5m-es körzetében ember nem volt a gólnál. iszonyat mi brutál elcsúszott az egész védekezés![]()
Dehogyis ,már csak 2 és újra megkapjukTiTiHenry írta:Azért nem kicsit optimista ez az egymást követő 3 győzelemMessiNeymarSuarez írta: Bl-nél 5 győzelem után vagy 3 egymást követő győzelem után kapják meg az eredetit.
Nem mondtam hogy mi és mostTiTiHenry írta:Azért nem kicsit optimista ez az egymást követő 3 győzelemMessiNeymarSuarez írta: Bl-nél 5 győzelem után vagy 3 egymást követő győzelem után kapják meg az eredetit.
Igen, most megkaptuk, amúgy én a fiúk helyébe tele töltöttem volna itallal és abból ittam volnaTiTiHenry írta:Mivel ez volt az ötödik BL győzelem megkaptuk az eredetit, ha jól tudom.MessiNeymarSuarez írta:Csak nehogy most ne a kupa essen le hanem valamelyik lazagyerek, Suarezzel és Maschevel az élen![]()
Amúgy megnéztem, kajak, így már azért mindjárt másabb![]()
Más színben vajon nincsen?
Azok az eredetiek, Ramos esetnél sem került be a trófea utána a vitrinbe rögtön.
Amúgy vajon miért nem kapják meg örökbe a győztesek az igazi kupát ?
Helyette csak egy max 2/3-mad nagyságú másolatuk lehet örökbe, szerintem simán beleférne a költségvetés.
Vagy azért mert így még exkluzívabb?
Ajax,Madrid, Bayern, Liverpool mellett bár biztos kihagytam valakit.
ja, ez így elitebb.MessiNeymarSuarez írta:Vagy azért mert így még exkluzívabb?
Mivel ez volt az ötödik BL győzelem megkaptuk az eredetit, ha jól tudom.MessiNeymarSuarez írta:Csak nehogy most ne a kupa essen le hanem valamelyik lazagyerek, Suarezzel és Maschevel az élen![]()
Amúgy megnéztem, kajak, így már azért mindjárt másabb![]()
Más színben vajon nincsen?
Azok az eredetiek, Ramos esetnél sem került be a trófea utána a vitrinbe rögtön.
Amúgy vajon miért nem kapják meg örökbe a győztesek az igazi kupát ?
Helyette csak egy max 2/3-mad nagyságú másolatuk lehet örökbe, szerintem simán beleférne a költségvetés.
Vagy azért mert így még exkluzívabb?
Az eredetiek és oda vannak rögzítve. Ramos esete után erre tuti jobban figyelnekvisca el barca írta:a pólón egy 3-as van feketével, a gránátvörös és a kék között, csak nagyon bénán néz ki![]()
amugy az eredeti vázák vannak a buszon?remélem azért egy kis pillanatragasztót nyomtak alá
Barca cimer bal oldala granatvoros, a jobb meg kek, es egy 3-as valasztja el a kettot egymastol. Marha jo lett szerintem amugy.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy azon a pólón milyen ábra van? Valami vérfoltot akar szimulálni vagy mi?
Azért szerintem ne nagyon panaszkodjunk, mert ingyenes elérhetőséget biztosítanak. Barca TV előfizetésnél meg tuti lenne HD.visca el barca írta:vicc h nem tudnak hd-t tolni és ilyen tré 480p-s videt kell nézni a 21. században...
Az biztos , hogy van jegy csak az a kérdés ,hogy kell-e fizetni érte vagy sem( de én nem hinném ). . Azt is simán eltudom képzelni , hogy kiadják a bérleteseknek.Capon írta:Hát ja ez elég kiábrándító.visca el barca írta:vicc h nem tudnak hd-t tolni és ilyen tré 480p-s videt kell nézni a 21. században...
Ilyenkor stadionba van belépő vagy ingyenes?
Hát ja ez elég kiábrándító.visca el barca írta:vicc h nem tudnak hd-t tolni és ilyen tré 480p-s videt kell nézni a 21. században...
Sajnálom, hogy nem vehet részt az ünneplésben, de megmutatja milyen profi is ezzel.Alfa írta:Plusz ő a Chilei válogatott CSK-ja. Ez azért óriási áldozat. Igazi kapitányTaibi írta: Azért érthető a dolog, számára hazai rendezésű a Copa, ráadásul csütörtökön már kezdődik is.
Profi mentalitás.![]()
Plusz ő a Chilei válogatott CSK-ja. Ez azért óriási áldozat. Igazi kapitányTaibi írta:Azért érthető a dolog, számára hazai rendezésű a Copa, ráadásul csütörtökön már kezdődik is.BarcafanTomee írta:Bravo a klub engedélyével nem vesz részt az ünneplésen, hanem egyből csatlakozott a chilei válogatotthoz. Azért elég meglepő, nem minden nap triplázik a csapat.
Profi mentalitás.
Lehet , hogy ki se józanodottvisca el barca írta:piqué a tegnapi italozgatás után eléggé toppon vanazt hittem végig aludni fog vhol hátul