Marc-André ter Stegen
- TerStegen1
- Barça B
Én kérek elnézést hogy mertem ma fórumozni.
Nem tudom, mire számítottál egy ilyen kérdés után, tavaly is játszatta LE mind a három kapusunkat, csak aztán MAtS lesérült, ha jól emlékszem.[/quote]
Nem tudom, mire számítottál egy ilyen kérdés után, tavaly is játszatta LE mind a három kapusunkat, csak aztán MAtS lesérült, ha jól emlékszem.[/quote]
- MatyiG
- Adminisztrátor
TerStegen1 írta:Bocs menőazt hittem ez egy fórum,ahol normálisan meg lehet beszélni az adott témát,kérdéseket.Visszatérve, ha megnéznéd más csapatokban is többet játszanak az élkapusok,mint a tartalékok,ha felkészülési,ha nem.
Pl tavaly is többet játszott Bravo,és Ter Stegen is.

Nem tudom, mire számítottál egy ilyen kérdés után, tavaly is játszatta LE mind a három kapusunkat, csak aztán MAtS lesérült, ha jól emlékszem.
Hát matyi be lettél oltva de rendesenTerStegen1 írta:képzeld el, nem az első.. Lehet több mecset láttam,mint te a 17 éves fejeddel..

Vigyázni kell azokkal akiknek a felhasználó neve egy játékos neve

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Miért jött be Gumbau?TerStegen1 írta:Miért csak 45 perc jut a srácnak? elvégre ő lenne az első számú kapus, nem Masip...

- TerStegen1
- Barça B
Bocs menő
azt hittem ez egy fórum,ahol normálisan meg lehet beszélni az adott témát,kérdéseket.Visszatérve, ha megnéznéd más csapatokban is többet játszanak az élkapusok,mint a tartalékok,ha felkészülési,ha nem.

- TerStegen1
- Barça B
képzeld el, nem az első.. Lehet több mecset láttam,mint te a 17 éves fejeddel..
S.Agüero írta:Mert mondjuk felkészülési szezon van, ez mindig így szokott lenni. Bár ha ez az első, amit végignézel, akkor érthető.TerStegen1 írta:Miért csak 45 perc jut a srácnak? elvégre ő lenne az első számú kapus, nem Masip...
- MatyiG
- Adminisztrátor
Mert mondjuk felkészülési szezon van, ez mindig így szokott lenni. Bár ha ez az első, amit végignézel, akkor érthető.TerStegen1 írta:Miért csak 45 perc jut a srácnak? elvégre ő lenne az első számú kapus, nem Masip...
- TerStegen1
- Barça B
Miért csak 45 perc jut a srácnak? elvégre ő lenne az első számú kapus, nem Masip... 

Igen ez az a jelent amire gondoltam. Azt onnan még mindig nem tudom, hogy sikerült kiszedni de jár a taps érte.visca el barca írta:nem csak neked maradt emlékezetes (már ha erre gondoltál)
https://youtu.be/NDEqvLNgvTk?t=39s" target="_blank

- visca el barca
- Presidente del Barça
nem csak neked maradt emlékezetes (már ha erre gondoltál
)

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Feladni 11 nap szabadságot, tényleg dicséretes, remélem összejön neki a kezdőbe jutás, idén talán felcserélődnek a szerepek és megkapja a bajnokságot, bár a BL-ben sem védett rosszul, de kell neki a bajnokság, hogy rutint szerezzen és fejlődni tudjon. (Bayern elleni hatalmas mentése a gólvonalról emlékezetes számomra
)
szerk.: lol most nézem tegnap volt 1 éve, hogy regisztráltam a fórumra, hurrá

szerk.: lol most nézem tegnap volt 1 éve, hogy regisztráltam a fórumra, hurrá

Imádom a srácot és most még jobban megerősíti a helyét a szívemben . Dicséretes hozzáállásMichaaBee írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... na-4362703
Valakinek nagyon fáj a foga a kezdőre.Dicséretes hozzáállás!
szerk.: 11 nappal hamarabb jelentkezett edzésre, hogy részt vehessen az amerikai túrán.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... na-4362703
Valakinek nagyon fáj a foga a kezdőre.
Dicséretes hozzáállás!
szerk.: 11 nappal hamarabb jelentkezett edzésre, hogy részt vehessen az amerikai túrán.
Valakinek nagyon fáj a foga a kezdőre.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Normandia
- Director del Fútbol
Talán a másodiknál, ha kijön a beadásra. A többiről nem tehet. A luzitánok jól és ötletesen nyomták.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
A videó feltöltője nem tette elérhetővé videóját az országodban.
Köszönjük szépen Románia..., hogy mennél a jó édes...

-
- Az Év fórumozója 2013

Tegnap teljesen véletlenül odakapcsoltam a TV-t ahol a Németország U21 - Szerbia U21 válogatott játszott egymással, kb 2 perc után a német kapushoz került a labda és adtak róla egy közeli képet. Hát eléggé meglepődtem, hogy MAtS van a kapuban én azt hittem, hogy ő a nagy válogatottban cserekapus.
Egyébként a meccs vége 1-1 lett. Kb 10 percet láttam belőle.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Marc Ter Stegen ● Ultimate Best Goalkeeper Show 2015Petr írta:Ter Stegen (97) is the player with the second most accurate long balls in the CL this season #fcblive Most: 117, Kroos [via @ermessidi]
A videó első 4 perce kb csak ívelgetés..

-
- Entrenador del Barça
Ter Stegen (97) is the player with the second most accurate long balls in the CL this season #fcblive Most: 117, Kroos [via @ermessidi]
(A FB csoportban már láttam, gondoltam kirakom ide, hogy mindenki lássa.)
Nem semmi teljesítmény, főleg egy kapustól. Aggódtam a lábjátéka miatt, teljesen rám cáfolt. Soha rosszabb évet.
(A FB csoportban már láttam, gondoltam kirakom ide, hogy mindenki lássa.)
Nem semmi teljesítmény, főleg egy kapustól. Aggódtam a lábjátéka miatt, teljesen rám cáfolt. Soha rosszabb évet.
- visca el barca
- Presidente del Barça
biztos jól védett végig, én 1-1, 2-1 után minden juve támadásnál elkapcsoltam
mondjuk tevez lövésénél a gól előtt óriásit védett... talán egy hibája volt így utólag nézve, mikor ráöklözött egy szögletet, suarezre(?) 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- shutterisland
- Director del Fútbol
én is látom benne a jövőt, magabiztos, erős jellemű srác, látszik, hogy a lábmunkáján rengeteget fejlesztettek és ilyen kevés lehetőség mellett is hozta a szintet.
bravo is hasonlóan jó kapus, akivel abszolút elégedettek lehettünk idén, de a kora és a benne rejlő potenciál miatt mats lenne nálam az elsőszámú kapus jövőre.
bravo is hasonlóan jó kapus, akivel abszolút elégedettek lehettünk idén, de a kora és a benne rejlő potenciál miatt mats lenne nálam az elsőszámú kapus jövőre.
- hajnesz
- Entrenador del Barça
A végén azért a két szögletnél 10évet öregedtem, amúgy a tekintete végig nyugodt voltAlcantara írta:Mienk a jövő egyik legnagyobb kapusa, ez ma is tisztán látszódott.
Maga a nyugalom és önbizalom.

Mienk a jövő egyik legnagyobb kapusa, ez ma is tisztán látszódott.