Hát azért szerintem nem véletlen hogy ennyit csesztetnek minket.
Lényeg hogy nyerje meg, és sikeresen vezesse a klubot.
Fontos hogy helyre állítsa a klub megitélését, amihez ha minden igaz akkor ért
Persze talán a legjobb az lenne ha beleolvadna a mostani vezetőség Laportaékhoz, és lenne egy stabil gazdasági helyzetünk is.
Laporta: "Üdvözlet mindenkinek! Ahogy már tudjátok, elindulok az FC Barcelona elnöki posztjáért. Azért döntöttem így, hogy a Barça ismét mindenkié legyen. Felkészültebbnek érzem magam, mint valaha, hogy irányítsam az egyesületet. Több tapasztalattal bírok már. Természetesen gyengéim is vannak, amit a többség ismer is, de ugyanazokat az elveket vallom, mint korábban. Számomra a Barça több, mint egy klub. Több, mint egy klub, egy gondolkodásmód. A klub - röviden és nagy vonalakban - a Cruyff - Masia - Katalónia - Unicef négyesen alapul. Egy több szakosztállyal bíró egyesület, és egy professzionális szervezet, mely lehetővé teszi, hogy a modell működjön. A választási kampányban minden erőmmel ezt a modellt fogom védeni. Sok éven keresztül élveztem rengeteg culé támogatását, nekik ezúton is szeretném megköszönni ezt. Ők a fő indok, amiért ismét elindulok a posztért. Most elérkezett az igazság pillanata. Jobban szükségem van a támogatásokra, mint valaha is volt eddig! Ezt a kampányidőszakot mindenkiért küzdve kell végigcsinálnunk, hogy a Barça ismét mindenkié lehessen. Nagyon köszönöm! Visca el Barça "