USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2015.06.15. 14:07:46

Rohadt életbe, hogy megint nem bírták a végét.

Kezdeném a GSW-vel:
1. Amikor Curry agya elszáll, az nem fair.
2. Komoly kérdés: ha nem lenne Iggy, akkor vezetne a Cavs?

LBJ meg embertelen, scorer, irányító, center, edző, lassan már a Gatorade-et is ő fogja adni a csapattársaknak. És kivették mellőle Mozgov-ot, Delly szép lassan visszaesett, JR bekezdett az elején, de asszem a második félidőben pontot sem dobott (amúgy amikor a pályán van, -54). Szóval maradt TT, aki az egész párharcban hozza magát, viszont támadásban eléggé limitált képességei vannak.

Első félidőből:
CLE last 14 FG: LeBron ast, LeBron, LeBron ast, LeBron, LeBron ast, LeBron, LeBron ast, LeBron, LeBron ast, LeBron ast, LeBron, LeBron, LeBron, LeBron ast.

Most triple-doubles in Finals history: Magic 8 (in 50 games), LeBron 6 (in 32 games).

LeBron James says he isn't worried because "I'm the best player in the world.":
KATT

Egyébként valószínűleg ez volt a döntő meccs, innen nem fogja már behúzni a Cavs.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.06.15. 13:42:58

kanty írta: James meg ismét állat volt, hatalmasat nő a szememben ezalatt a néhány nap alatt.
Amúgy az milyen, hogy James az első félidőben 1 támadást ült, kb 14 másodpercet?
Az egész Cle megérdemli az elismerést, ők hozták amit tudnak, ez annak is köszönhető, hogy gyengébb meccseket hozott a GSW, de annak is, hogy sikerült meggátolniuk a Warriors elképesztő hatékonyságát. Egyébként szerintem a párharc előtt istenített Kerr-t nagyon megverte taktikailag Blatt, és még nincs vége a párharcnak. Jó kis döntő ez is, még ha nem is látunk olyan űrkosarat egyik csapattól se, végig izgalmas volt, és láthattunk egy-két pikáns dolgot is.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.15. 08:54:03

Végre:
https://www.youtube.com/watch?v=NrKoTad ... e=youtu.be" target="_blank

James meg ismét állat volt, hatalmasat nő a szememben ezalatt a néhány nap alatt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.15. 04:59:03

Ez volt a legszínvonalasabb meccs a sorozatban, vége sima lett, de végig kiélezett szoros meccs volt.

James állat de elfogyott ő is a végére, bár nem is lehet bírni ezt, hogy mindent neki kell megoldania.
Curry meg...ez most mvp-hez méltó teljesítmény volt. Amilyen lazán emelgetik fel a triplákat, élmény nézni. (Bár ebben Allen az etalon, meg KD nekem)

Iggy 5 pontos két támadása döntötte el kb, megint kulcs volt, de az a 2/11es büntetőzés... Legalja.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.06.15. 04:47:35

Hatalmas meccs. Szerintem innen behúzza a GSW a döntőt.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
PCsabi
aka Game90

2015.06.13. 20:50:52

L'Equipe: Do you think you can play against some of your guys right now? Do you sometimes do that or not? Could you win on one-on-ones against them?

Michael Jordan: I'm pretty sure I can, so I don't want to do that and demolish their confidence. So I stay away from them, I let them think they're good...but I'm too old to do that anyway.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.13. 14:08:27

Can Cavs Fans Spell Matthew Dellavedova?
https://www.youtube.com/watch?v=OaODmtN-zpg
:lol:
Nem tudom, hogy ki emlékszik rá, de Barkley egyszer vagy öt percet szenvedett szerencsétlen gyerek nevének kimondásával, majd feladta. :D

@csababarca
Első részben igazad van, valószínűleg léptek volna, csak eddig látványosan nem ment az extra small ball, most meg igen. A miérteket beszéljük meg és az egyik valóban a kinti dobások hiánya lehet. Az meg hogy, égett a ház és rohantak még igaz is lehetne, ha a végéről lenne szó, de alapból a Cavs jól kezdett és vezetett hamar és mégis a gyors játékot erőltették. Később mikor hátrányba kerültek akkor is, pedig bőven volt hátra a meccsből.

Curry meg átlagol bőven 20 pont felett még nagyon extra teljesítmény se kell tőle ha a GSW nyer, neki adják. Attól függetlenül, hogy Igoudala játéka fontosabb ebben a szériában EDDIG.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.06.12. 23:43:10

Bob_Marley írta:Nem tudom, hogy nem volt-e tudatos, hogy direkt hagyták Smithéket dobni, ahogy Iggyt pl üresen szokta hagyni a Cavs.
Jó, de Iggy fakezű, inkább őt hagyják ott, mint Klay-t, miközben JR az egyik legjobb catch-and-shoot játékos, mondjuk ezt pont nem bizonyítja a döntőben... :D
Bob_Marley írta:Iggy amúgy tényleg remek, de Curry kapja majd meg úgyis a Finals MVP díjat. Jamesnek el kéne jutni hetedikre és akkor még vesztesként is van esélye, de 4-2 GSW siker után tuti Curry kapja.
Curry-nek mondjuk nagyot kéne játszania a következő 2-3 meccsen, mert idáig úgy áll, hogy 2 jó meccs, 1 off-night ill. 1 meccs, amikor csak az utolsó negyedben tért magához.

Klay Thompson Tells the Cavs Crowd to be Quiet:
https://youtu.be/M_UWUS4nhhM" target="_blank
Emberkedik a 9 pontjával.

J.R. Smith Arrives in Style on Motorized Scooter:
https://youtu.be/A9WgduaeYog" target="_blank
Imádom :mrgreen:

LeBron James' Game 4 Performance Analysis:
https://youtu.be/NZjYdgxvmOY" target="_blank

Cavaliers vs Warriors Game 5 Predictions:
https://youtu.be/jTSIvsecwFM" target="_blank
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.12. 22:22:48

Azért lehet reagált volna Kerr az extra smallball hátrányára ha elkezdenek kintről betalálni. Nem ilyen egyszerű ez, hogy HA betalálnak 15/35t akkor nyernek... Ha elkezdenek ezekből betalálni akkor reagált volna a GSW és nem lett volna annyi dobásuk eleve kintről.

Az meg hogy kapkodott a Cavs, hát 10pontos hátrányokban ez egyértelmű. Akkor kezdtek el kintről dobálózni kapkodva, mikor már égett a ház. A probléma ott volt, hogy mikor feljöttek 3-4 pontra is sok ilyen akciót vezettek, ez hiba volt valóban. De tegnap Jamesben sem bízhattak, hogy majd ő a támadóidők végén megoldja, mert szenvedett az elejétől kezdve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.12. 21:22:01

És milyen érdekes, hogy azt beszéltük, hogy az extra small ball nem működhet. :D Felesleges bármiről beszélni, mert megjósolhatatlan mi történik. Igaza van amúgy cumbeenak, hogy ha ment volna kintről, akkor más lett volna, csak hát volna. Nem tudom, hogy nem volt-e tudatos, hogy direkt hagyták Smithéket dobni, ahogy Iggyt pl üresen szokta hagyni a Cavs. Mindenesetre újra megnézve, szembetűnő volt, hogy a Cleveland sokkal kapkodósabb volt mint eddig és ez kedvezett a GSW-nek. Nem értem miért nem próbálták tovább alkalmazni az eddig be4vált receptet. Helyette (ránézésre legalábbis) sokkal gyorsabban próbálták befejezni, s sürgették a dolgokat.

Az elemzős cikk nagyon jó egyébként, megéri elolvasni.

The Cavs are shooting < 34% when outside restricted area in the paint during the Finals. The Cavs set playoff lows in points, 3's, steals and blocks in last night's Game 4 loss:

According to Bleacher Report, Nike is set to donate $1 million to the LeBron James Family Foundation if the Cleveland Cavaliers win the NBA title.

Iggy amúgy tényleg remek, de Curry kapja majd meg úgyis a Finals MVP díjat. Jamesnek el kéne jutni hetedikre és akkor még vesztesként is van esélye, de 4-2 GSW siker után tuti Curry kapja.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.06.12. 19:56:02

Cumbee írta:Így a végeredmény tudatában lehet azt mondani, hogy jót húzott Kerr, de annyira péppé alázta a palánk alatt a Cavs a GSW-t, hogy ha a Cavs hátvédek nem úgy dobtak volna, mintha életükben először fogtak volna labdát a kezükbe, akkor ez nagyon csúnya alázás is lehetett volna Cavs részről. Így nyilván jó small ball-t játszani, ha az ellenfél centerén kívül senki nem tud tempót dobni, de hát azért na.. Ilyen gyalázatos teljesítményt nem sokat látunk NBA pályán.
Erre akartam kilyukadni én is :) :D

Legalább tudja :D :
J.R. Smith calls his NBA Finals performance 'horsesh**'.

Zach Lowe elemzés:
KATT
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.12. 18:40:47

Sajnos csak részleteket kapok el a meccsekből, de amit a Cavs, és főleg James művel az azért brutális. Mintha egy zs kategóriás amerikai filmet látnánk, ahol minden sújtja a megátkozott, 50 éve semmit nem nyert várost, aztán jön a helyi hős, aki még tékozló fiú is, és viszi a hátán a csapatot, a várost. :)
Nyilván így utólag értelmetlen okoskodni, de Irving sérülése, és a totális, abszolút favorittá válás láthatólag megzavarta a GSW-t - akármennyire is totálisan hülyén hangzik. Bogut eddig abszolút betli, de Currytől is hiányzik még az extra.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.06.12. 17:22:05

PCsabi írta:Várható volt, hogy lesz egy ilyen meccs is.

Most már a Cavs térfelén pattog a labda, hogy kitaláljanak valamit, mondjuk kezdhetnék azzal, hogy JR-t a pálya közelébe nem engedik. Kerr szépet húzott ezzel az extra small ball-lal, viszont bent Mozgov-ék azt csinálnak, amit akarnak, már csak annyi kéne, hogy Shumpert-ék ne téglázzanak. GSW 17-of-35 on uncontested shots; CLE 5-of-24.
Így a végeredmény tudatában lehet azt mondani, hogy jót húzott Kerr, de annyira péppé alázta a palánk alatt a Cavs a GSW-t, hogy ha a Cavs hátvédek nem úgy dobtak volna, mintha életükben először fogtak volna labdát a kezükbe, akkor ez nagyon csúnya alázás is lehetett volna Cavs részről. Így nyilván jó small ball-t játszani, ha az ellenfél centerén kívül senki nem tud tempót dobni, de hát azért na.. Ilyen gyalázatos teljesítményt nem sokat látunk NBA pályán.
PCsabi
aka Game90

2015.06.12. 10:54:30

Várható volt, hogy lesz egy ilyen meccs is.

Most már a Cavs térfelén pattog a labda, hogy kitaláljanak valamit, mondjuk kezdhetnék azzal, hogy JR-t a pálya közelébe nem engedik. Kerr szépet húzott ezzel az extra small ball-lal, viszont bent Mozgov-ék azt csinálnak, amit akarnak, már csak annyi kéne, hogy Shumpert-ék ne téglázzanak. GSW 17-of-35 on uncontested shots; CLE 5-of-24.

Amúgy az mennyire "vicces", hogy a GSW három legjobb játékosa el van tűnve? Konkrétan Iggy a legjobb emberük a döntőben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.12. 05:44:37

csababarca írta:7/34-et dobott a Shumpert, Smith, Della trió,sztem erre gondolt,hogy ez kevés.
Ja így értem, csak olyan körmönfont volt a kifejezés a hetet kapott a hátvédektől kifejezés.

Csak a logó kapott Finals MVP díjat másodikként, James lehet behúzza az ideit. És alakul a megjósolt hetedik meccsem is. Következő is GSW lesz, a hatodikat meg be kell húzza a Cavs.

Kérdezték Bront mi a helyzet, erre ő:
LeBron just said "The biggest challenge of my career was being down 3-2 headed to Boston" :D

Cavaliers shot 6-45 (13.3%) outside the paint, their worst shooting performance outside the paint this season

Kerr húzott valamit, most lehet lassan Blatt is el kell gondolkozzon. Nyilván úgy hogy Marion nem játszott ezer éve, nagyon nehéz, de Smith botrányos....
J.R. Smith in Game 4 2-12 from field 0-8 from 3-point range Cavaliers were outscored by 27 points with Smith on the court.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.12. 05:41:02

7/34-et dobott a Shumpert, Smith, Della trió,sztem erre gondolt,hogy ez kevés.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.12. 05:38:35

Cumbee írta:32-ből 7 kosarat kapott a Cavs a hátvédektől. Így nem lehet nyerni, hiába küzdenek nagyot a palánk alatt a magasak. Ilyenkor azért egy Millert, vagy egy Mariont ki lehetne próbálni, ennél rosszabbak tuti nem lehetnek.
Én nem értem itt mire gondolsz? :D Gyorsan megnéztem csak Curry-nek van 7 mezőnykosara és akkor Thompson, Livingston nincs számolva. Ha túloldalt nézem akkor a Dellavedova-Smith-Shumpert hármas valóban 7 mezőnykosarat dobott, de a Cavs meg nem 32-nél jár.

Na mindegy, Smith végig off, Shumpertnek voltak jó hármasai előzőleg is. Dellavedova meg nem támadásért kéne fent legyen, de ma ő is nagy kakukk. Egy leindításnál a csapat fele vissza kell sprinteljen, mert 50-50 hogy jó helyre adja vagy sem. :D

Thompsonnak azért volt egy nagy meccse. Most már izgulni való sincs. Felcsillant a remény -3 környékén, de ma ennyi volt ebben.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.12. 05:34:55

Bob_Marley írta: Leírtad te is, hogy miért esélytelen. :D Nagyon sok a 13 közte.

Én számítottam erre, kicsit azért aggasztó, hogy James lassan lépni nem bír.Amúgy ugye 2:2, lassan jöhetnek a ki a Finals MVP. :D Én akármi van eddig Jamesnek adnám, ha viszont Warriors, akkor eddig egyértelműen Igoudala nálam. Ami azért a padról beszállva (most kezdő, de akkor is) brutális lenne.

Jó, én azért izgulok, hihetetlen butaságokra képesek Curryék, 1 perc alatt 3-4 eladott labdára simán képesek.

MVP, hát ha Cavs James, de lehet még 4-3as szoros,de vesztes párharcnál is neki adnám, bár nem szokás. Ha GSW, akkor Iggy nálam is. Curry közepes, Thompson meg flop eddig, szóval nálam ez Iggyé lenne. Persze hozhat Curry is olyat a következő 2-3 meccsen, ami alapján megkaphatja.

Iguodala labdalopás Jamestől 8)

Jó ez eldőlt,mostmár elhiszem. :)
Első meccs, amin a GSW dominált, és tudták a játékukat játszani. Lee fontos eleme ennek, ezt jól észrevette Kerr.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2015.06.12. 05:39:12-kor.
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.06.12. 05:33:04

32-ből 7 kosarat kapott a Cavs a hátvédektől. Így nem lehet nyerni, hiába küzdenek nagyot a palánk alatt a magasak. Ilyenkor azért egy Millert, vagy egy Mariont ki lehetne próbálni, ennél rosszabbak tuti nem lehetnek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.12. 05:30:44

csababarca írta:

Sok van még.
Iggy tripla.
Jönni kell a Cavsnek,ez kedvezhet,mostmár nem lehet 20 másodperces támadásokat vezetni. Vagy lehet,de nem célravezető.
Leírtad te is, hogy miért esélytelen. :D Nagyon sok a 13 közte.

Én számítottam erre, kicsit azért aggasztó, hogy James lassan lépni nem bír. Amúgy ugye 2:2, lassan jöhetnek a ki a Finals MVP. :D Én akármi van/lesz eddig Jamesnek adnám, ha viszont Warriors, akkor eddig egyértelműen Igoudala nálam. Ami azért a padról beszállva (most kezdő, de akkor is) brutális lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.06.12. 05:33:11-kor.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.12. 05:25:24

Bob_Marley írta:Innen ez esélytelen. GSW jól védekezett, tudott is belőle indulni.

Smith totálos off, a Cavs oldalról a legnagyobb csalódás. Dellavedova hiába hoz pluszt védekezésben, ha támadásban Smith a tengerbe se tud betalálni.

Sok van még.
Iggy tripla.
Jönni kell a Cavsnek,ez kedvezhet,mostmár nem lehet 20 másodperces támadásokat vezetni. Vagy lehet,de nem célravezető.

Iguodala hozza a mai meccset, nagyon kell az ő nagy játéka. =D>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2015.06.12. 05:31:36-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.12. 05:23:52

Innen ez esélytelen. GSW jól védekezett, tudott is belőle indulni.

Smith totálos off, a Cavs oldalról a legnagyobb csalódás. Dellavedova hiába hoz pluszt védekezésben, ha támadásban Smith a tengerbe se tud betalálni.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.12. 05:20:04

Bob_Marley írta: Alacsony szerkezet átka. :D
valamit valamiért, persze. De most a másodikban nem hozott annyi pluszt, mint kárt okoz hátul.
Most rohannak, +10.
Csúnya lenne innen elbukni, de simán benne van a pakliban. Sok a buta döntés, mondjuk mindkét oldalon, Cavs is nagyon sok sanszot szalasztott el rossz támadásépítés miatt -4nél többször is.

+13. Curry tripla. JR mondjuk előtte meghülyült,és ráemelt mindent.
Mozgov elképesztő, maximális tisztelet, dominálja a palánk alatti területet, hihetetlen módon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.12. 05:11:38

csababarca írta:Mozgov hozza ma, senki más, Thompson még. Ha ők nem ilyen szinten játszanának ma csúnya lenne.
Alacsony szerkezet átka. :D

Előtte is volt, mikor TT-ről ment ki inkább a labda.

James ma off, bár kezd belelendülni és így elég szoros. Csak az a baj, hogy eddig szerintem az összes meccsen leolvadt a Cavs a végére. Nem igen lesz ebből fordítás. Soknak tűnik a -6

Valóban a GSW akarata érvényesül ma inkább. Kevés az indításos pontjuk, de rohannak, rohannak és ezt KELL megakadályozni. Gyorsan négy pont tőlük két ziccer a megszerzett labdák utáni futás után.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.06.12. 05:01:08

Mozgov hozza ma, senki más, Thompson még. Ha ők nem ilyen szinten játszanának ma csúnya lenne.

Muszáj győzelem mindkettőnek, GSW elszáll ha nem hozzák a mait.
Bogut bejött amúgy, 2-3 perc alatt 3 fault, ült is le.

Crawford te vak te, ilyen tiszta eladott labda, erre visszaadja Jamesnek.

Lassan jöhetne Bogut, mert hiába védekezik ki mindent a GSW, minden pattano a Cavsé, onnan meg könnyű pontok jönnek végig. Nem hiszem el hogy ezt nem látha Kerr..
Curry tripla, nagyon kellett, +6...azaz semmi, pokoli 4. negyed lesz.
Válasz küldése