Őt én sem nagyon értem. Ha nem is szigorúan vkp, de nem is Pogba pozíciójában játszik (ha már az ő helyettesének szánjuk), a csapatba amúgy is teljesen stílusidegen. A felépítése jó, de nem értem miért kéne nekünk egy ilyen romboló/ robotoló típusú játékos.palesz77 írta: Juventus midfielder Paul Pogba (22) is a priority for the summer of 2016. Monaco player Geoffrey Kondogbia (22) is an alternative. [sport]
Mindenkivel szóba hoznak minket, akivel a Realt is úgy látom..Nem tudom hova jönne, tudtommal egy rombolóbb stílusú vkp - javítsatok, ha nem -, nem igen látom a helyét a csapatban. Következő hír remélem Nainggolanról lesz.
Kísérteties, hogy pont akkor merül fel a neve, amikor a Realnal is. Mondjuk hozzájuk pont illene. Legközelebb már De Gea-t akarjuk szerződtetni.
Barcelona are willing to listen to offers for Jordi Masip (26), Douglas (24), Martin Montoya (24) and Adriano (30). [sport]
Adriano eladásán amúgy nem lepődnék meg, tavaly is Lucho győzte meg a maradásról, most megnyert mindent, de alig játszik.. Részéről logikus lépés lenne a váltás, ha még akar rendszeresen focizni. Ez vagy azzal járna, hogy Mathieu balhátvéd cserébe átmegy javarészt, és a kh poszot a Verma-Pique-Masch-Bartra kvartettre bízza Lucho, vagy Grimaldo time jön!

Teljesen érthetőek ezek az eladások. Masipnak nem is kellett volna elvállalnia a harmadik sz. kapus posztot. Nem is értettem. Egy kis -középcsapat szintjét simán megüti. Douglas és Montoya is jogos. A brazil amúgy is azért jött, hogy elmondhassa a vezetőség, hogy igazoltunk jh-t. Montoya jó lenne a Juveba. Lichsteinert ki tudja szorítani és kezdőként egy Juventusban azért nem rossz dolog. Talán kapunk érte 8-10 milliót.
Adrianot én mindenképp marasztaltam volna, de így hogy leigazoltuk Vidalt és Alves is marad teljesen felesleges. Balosra ott van Mathieu, Vermaelen és talán végre feljön néha Grimaldo. Imádom azt a palit. Az egyik legnagyobb tehetségünk. Még csak 19, de amit meccsről-meccsre lehoz az iszonyatos.