Szerintem ez az egész csak arra megy ki , hogy a Barca & Real tegyen le érte 100 millát.
City biztos nem tett Pogba-ért 120 milliós ajánlatokat. Nekik kb. a fél csapatot le kell/kellene cserélni , jó páran távozni is fognak , nem hinném , hogy 1 igazolásuk lenne ; Pogba és ennyi. Tavaly is már bajba kerültek az átigazolásokkal.
Engem annyira az árak nem szoktak érdekelni ,mert nagyjából most már be lehet kalkulálni , hogy minden évben lesz egy 80-100 milliós igazolásunk , legyen is , de akkor egy olyan játékost hozzunk aki le is tett valamit az asztalra. Jó , Neymar esete más , mi 54 millióról tudtunk

, de Suárez bőven megérte a 80 milliót. Pogba a 80-100 milliót ?? Baromság lenne a részünkről ha elhoznánk. Maximum 60 milliót ér a gyerek a mai árak mellett , de még igazából annyit se.
Én idén biztos nem igazolnék ekkora nagy ágyút ... Bőven elég lenne egy játékos Januárban Xavi pótlására , és ennyi.
Iniesta helyére bőven ráérnénk jövő nyáron igazolni , na akkor viszont meg lehetne szellőztetni a pénztárcát.