Subinho írta:Ez kicsit túlzás! Pogba egy ügyes fiatal játékos, DE ...
Ja én vicceltem, isten őrizz, hogy ennyiért idehozzuk. Ha mindegyik igény a felére csökkenne azt mondom oké, de ez röhejes. Maga a 80 millió már vicc, de a 12 milliós fizetési igény még durvább. Mire fel? Emlékeim szerint egy nagy meccsen nem villantott eddig a srác, a tehetsége vitathatatlan természetesen, de ez önmagában egy 12 milliós fizetéshez édeskevés.
danianevem írta:Benedito aligha fog nyerni, egyébként, ha tényleg sikerült lealkudnia 100-ról 80-ra Pogba "árát", az bravúr.
Hát, láttam már nagyobb bravúrokat megmondom őszintén..

Szerintem ez is bőven sok érte.
danianevem írta:Luis Enrique wants the club to sign in January a midfielder to replace Xavi. Dortmund player Ilkay Gundogan (24) has right profile. [sport]
Kíváncsi leszek, ki lesz a külsős végül, mert Gündi nem, ebben szinte biztos vagyok. Nagyok a fizetési igényei, amiket a MU gondolom készséggel megadna - vagy ha azt nem is, de többet mint mi -, plusz már ott meg is kezdhetné a szezont..
Messideco: Clasie time jön..
danianevem írta:PSG midfielder Marco Verratti (22) is the alternative in case Barcelona cannot sign Juventus midfielder Paul Pogba (22). [md]
Ez meg egy álom lenne számomra - bár nem Ini helyettesnek kéne -, de annak is nagyobb realitása van sajnos, hogy Pogba jön 80-ért. PSG-nek nem kell a pénz, megszerzik más eladásából, Verrattit így nincs okuk eladni.. Amíg nem csapkodja az asztalt, hogy márpedig ő menni akar - amit nem fog -, tuti nem megy sehova.
Egyéb:
Despite signing renewal, Pedro (27) still doesn't rule out leaving now or in January. Lack of playing time could mean missing Euro. [md]
Hát pedig nem fog ennél többet játszani.. Szerintem januárban legkésőbb váltani fog - bár ha csak az EB miatt, akkor felesleges, Del Bosque név alapján küldi a meghívókat úgyis

-, kíváncsi vagyok, hogy kivel pótolnánk.
Halilović, who doesn't want to continue at Barcelona B, would be happy with a loan to Sevilla. He could be included in the Denis deal. [md]
Ha bejönne, akkor nagyon nagyot nyerhetnénk vele, ha nem, akkor viszont könnyen ki is kerülhet a képből Halilovic, bátor húzás részéről..

Remélem fel tudja mérni, hogy a Sevilla szintet megüti-e, végülis válogatottban is sokszor játszott már, meg Bl meccs is van a lábában.. De kicsit féltem.
Juventus midfielder Paul Pogba (22) is a priority for the summer of 2016. Monaco player Geoffrey Kondogbia (22) is an alternative. [sport]
Mindenkivel szóba hoznak minket, akivel a Realt is úgy látom..

Nem tudom hova jönne, tudtommal egy rombolóbb stílusú vkp - javítsatok, ha nem -, nem igen látom a helyét a csapatban. Következő hír remélem Nainggolanról lesz.
Barcelona are willing to listen to offers for Jordi Masip (26), Douglas (24), Martin Montoya (24) and Adriano (30). [sport]
Adriano eladásán amúgy nem lepődnék meg, tavaly is Lucho győzte meg a maradásról, most megnyert mindent, de alig játszik.. Részéről logikus lépés lenne a váltás, ha még akar rendszeresen focizni. Ez vagy azzal járna, hogy Mathieu balhátvéd cserébe átmegy javarészt, és a kh poszot a Verma-Pique-Masch-Bartra kvartettre bízza Lucho, vagy Grimaldo time jön!
Juventus are monitoring the situation of Martin Montoya (24). If he leaves, they are interested. Already wanted him in January. [tuttosport]
Ennek meg örülnék.