KATT
:szivecske:
True Detective s02e01: Ez idáig nagyon semmilyen...
Egyszerűen nem jutott eszembe, tudtam, hogy valamilyen kór, köszi a javítástdavi10 írta: *Parkinzon-kórra.
És a sintér az a sinter akar lenni? Mert nem ugyanaz a kettő, még ha mindenki azt is hiszi.MQuCsabi írta:Így biztosan beugrik: "-Hány álmatlan éjszakát okoztál a Kardoskútiaknak?Tűzgyújtó srác ??
-De a tiédet nem én gyűjtottam föl!
-És még el sem nyerted a méltó büntetésedet. (Paff)
-Azt a mindenségi uram! FÉkezze magát "![]()
![]()
Vagy lehet, hogy ez BAlázs show volt? NEm hiszem, de a pontos címet most ne mtudom felidézni, bácsássátok meg
Rákerestem Mónika show-ba volt. Szegény csávó kapott kettőt a hazaiból.MQuCsabi írta:Így biztosan beugrik: "-Hány álmatlan éjszakát okoztál a Kardoskútiaknak?Tűzgyújtó srác ??
-De a tiédet nem én gyűjtottam föl!
-És még el sem nyerted a méltó büntetésedet. (Paff)
-Azt a mindenségi uram! FÉkezze magát "![]()
![]()
Vagy lehet, hogy ez BAlázs show volt? NEm hiszem, de a pontos címet most ne mtudom felidézni, bácsássátok meg
Így biztosan beugrik: "-Hány álmatlan éjszakát okoztál a Kardoskútiaknak?Tűzgyújtó srác ??
Tűzgyújtó srác ?? Nem emlékszem erre pedig elég sok Mónika showt láttam (nálam a bézbóz ütős viszi a prímetMQuCsabi írta:Nem nem, ez nem kifejezetten "ellened" vagy irányodba szólt, hogy kikérik maguknak az emberek, csak erről jutott eszembe![]()
Máunika showban pedig nekem általában az ostobák videói, amik megnevettetnek. Olykor. De, ha rákeresel Joshi Barat: Veddel című klasszikusára, akkor azért nem vállalok felelősséget.Máunikából egyértelműen a tűzgyújtó srác és a Sintér viszi a prímet.
*Parkinzon-kórra.zola8787 írta: Van például benne egy néger [auto_cenzúra] aki a vénasszonyokra gerjed. Egyik részben ül egy nénivel a kocsiban aki rámarkolt és próbált sietni, mire a néger pali ennyit mondott: "Nyugi nem kell elkapkodni, bízzunk mindent az Alzheimer-kórra." Tökéletes fekete humor, én ennél a jelenetnél kiköptem a kaját a nevetéstől, te valószínűleg szörnyülködve nézted volna.
Pontosan ezek azok, amiért óriási, jól mondod. Ez van, akinek fekszik, van, aki meg azt mondja, hogy hát értékrend, stb.Van például benne egy néger [auto_cenzúra] aki a vénasszonyokra gerjed. Egyik részben ül egy nénivel a kocsiban aki rámarkolt és próbált sietni, mire a néger pali ennyit mondott: "Nyugi nem kell elkapkodni, bízzunk mindent az Alzheimer-kórra." Tökéletes fekete humor, én ennél a jelenetnél kiköptem a kaját a nevetéstől, te valószínűleg szörnyülködve nézted volna.
A kiemelt részt mondjuk inkább a haverjaimra értettem... egyébként ezeken a videókon én is nevetek,meg alapjáraton nem a Rendőr viccek extended kiadása a kedvencem... https://www.youtube.com/watch?v=sm8qb2kP-fQ" target="_blank például ezen mindig kiégek (a kisfiú mondjuk remélem túléltepalesz77 írta:Hát figyelj, attól még, hogy a Barcában egy az érdeklődési köre az egész fórumnak - szinte -, nem kell minden másban egyeznie.. Én már a nyitójeleneten besírtam, olyan szintű ökörség, amit én imádok. A fekete humorú "primitív alpárisága" tetszik, jól szórakozok rajta. Én pl a Gyalog galoppot nem bírom megérteni, hogy mitől lett az akkora klasszikus a vígjátékok között, volt 3 jó poén egész film alatt, amúgy meg egy kínszenvedés számomra. Valakinek meg az a film maga az atyaúristen.. Nincs mit ezen nagyon magyarázni, mindenkinek más tetszik, ennyi.Jack Napier írta:Sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem/kérdésem.
...
mit szeretnek a Brickleberry-n??
De ezt a primitív alpáriságot nem értem,lehet, hogy nem látom meg benne a fantasztikus rejtetett poénokat,társadalom kritikát....
Aki viszont igen az leírná,hogy szerinte miért jó? köszönöm
De szemléltetésképp:
Ezen a youtube videón amikor először megláttam kb 10 percig sírtam a röhögéstől, 10-ből 7 ember meg akiknek mutattam hüledeztek, hogy hogy lehet ezen röhögni, hát a kislánynak tökre fájhatott..
Hát figyelj, attól még, hogy a Barcában egy az érdeklődési köre az egész fórumnak - szinte -, nem kell minden másban egyeznie.. Én már a nyitójeleneten besírtam, olyan szintű ökörség, amit én imádok. A fekete humorú "primitív alpárisága" tetszik, jól szórakozok rajta. Én pl a Gyalog galoppot nem bírom megérteni, hogy mitől lett az akkora klasszikus a vígjátékok között, volt 3 jó poén egész film alatt, amúgy meg egy kínszenvedés számomra. Valakinek meg az a film maga az atyaúristen.. Nincs mit ezen nagyon magyarázni, mindenkinek más tetszik, ennyi.Jack Napier írta:Sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem/kérdésem.
...
mit szeretnek a Brickleberry-n??
De ezt a primitív alpáriságot nem értem,lehet, hogy nem látom meg benne a fantasztikus rejtetett poénokat,társadalom kritikát....
Aki viszont igen az leírná,hogy szerinte miért jó? köszönöm
Attack on titan!ZBarca írta:Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jóféle animációs sorozatot?
Hát, de tud kettesével számolni és betudja kötni a cipőfűzőjét, meg tud mesét is olvasni.ZBarca írta: A Franklinen nem tudom mit szeretnek annyian, én már 5 évesen is utáltam.
Ezeknek 70%-át pedig már láttam anno.zola8787 írta:Franklin, Clifford a nagy kutya, Csipet csapat, Balu kapitány, Cápali és Cápeti, Kacsamesék, Heathcliff
Néha nyomatjuk a szópárbajokat egymás ellen, de úgy látom, hogy az ízlésünk azonosvisca el barca írta:happy tree friendsZBarca írta:Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jóféle animációs sorozatot? Persze nem ilyen Thomas, a gőzmozdony félékre gondolok.Lehet akár úgymond "ismeretlenebb" is. Még annyi, hogy a következők nem játszanak egyéb okok miatt: South Park, Family Guy, A Simpson család, Bob burgerfalodája. Ja és légyszi olyanokat írjatok, amik nem ilyen 25 évadosak, nem szeretném mindet végigpörgetni vagy random becsatlakozni.
Előre is köszi!imádom
brickleberry zseniális, némelyik jelenetnél sírok a röhögéstől.ZBarca írta:Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jóféle animációs sorozatot? Persze nem ilyen Thomas, a gőzmozdony félékre gondolok.Lehet akár úgymond "ismeretlenebb" is. Még annyi, hogy a következők nem játszanak egyéb okok miatt: South Park, Family Guy, A Simpson család, Bob burgerfalodája. Ja és légyszi olyanokat írjatok, amik nem ilyen 25 évadosak, nem szeretném mindet végigpörgetni vagy random becsatlakozni.
Előre is köszi!
happy tree friendsZBarca írta:Sziasztok!
Előre is köszi!
tegnap nekirugaszkodtam, 3 részt toltam le, de én sem vagyok elégedett. talán az eddigi 4 évad közül itt lenne a legjobb alapanyag, de sok történet nincs. chiklis meg totál lehúzza az egészetnoname írta:american horror story s04..... Szerintem sokkal gyengébb lett mint az eddigiek. Félúton abba is hagytuk a zasszonnyal.