Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
PCsabi
aka Game90

2015.06.22. 21:26:23

Lehet, hogy folytatnom kéne az Orange Is The New Black-et :D :
KATT
:szivecske:

True Detective s02e01: Ez idáig nagyon semmilyen...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.06.21. 13:06:38

lassan végzek az american horror story s04-gyel, és sajna tényleg ez az eddigi leggyengébb évad. pedig a sok freakkel minden adott lett volna egy jó évadhoz, de teljesen koncepciótlan az egész, nincs egy igazi fő szál, a sok-sok mellék- és töltetlék történet közt valahogy olyan kesze-kusza, gyenge az egész. himym-es csávó most a végén azért kezd beütni, kár h nem hozták be előbb. van még két rész, remélem a végére odadurrant vmit ryan murphy.

azért viszont óriási respect, hogy a cgi-s sziámi ikreket leszámítva, mindenki valóban "igazi freak", nem kis meló lehetett összehozni egy ilyen szereplőgárdát.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.06.18. 21:57:41

davi10 írta: *Parkinzon-kórra.
Egyszerűen nem jutott eszembe, tudtam, hogy valamilyen kór, köszi a javítást :D

Amúgy miért kellett törölni a hozzászólásomat?
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.18. 21:05:23

Ezek szerint nem ismerted. Hihetetlen. Nem baj, lényeg, hogy pótolva lett a hiányosság :twisted:
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.06.18. 20:41:19

MQuCsabi írta:
Tűzgyújtó srác ??
Így biztosan beugrik: "-Hány álmatlan éjszakát okoztál a Kardoskútiaknak?
-De a tiédet nem én gyűjtottam föl!
-És még el sem nyerted a méltó büntetésedet. (Paff)

-Azt a mindenségi uram! FÉkezze magát " :mrgreen: =D>

Vagy lehet, hogy ez BAlázs show volt? NEm hiszem, de a pontos címet most ne mtudom felidézni, bácsássátok meg :twisted:
És a sintér az a sinter akar lenni? Mert nem ugyanaz a kettő, még ha mindenki azt is hiszi.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
BFC
Jugador d'estrella

2015.06.18. 17:36:59

MQuCsabi írta:
Tűzgyújtó srác ??

Vagy lehet, hogy ez BAlázs show volt? NEm hiszem, de a pontos címet most ne mtudom felidézni, bácsássátok meg :twisted:
Rákerestem Mónika show-ba volt. Szegény csávó kapott kettőt a hazaiból. :lol: :lol: Hát ez kész.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.18. 17:34:18

Tűzgyújtó srác ??

Kép
BFC
Jugador d'estrella

2015.06.18. 17:31:48

MQuCsabi írta:Nem nem, ez nem kifejezetten "ellened" vagy irányodba szólt, hogy kikérik maguknak az emberek, csak erről jutott eszembe :wink:

Máunika showban pedig nekem általában az ostobák videói, amik megnevettetnek. Olykor. De, ha rákeresel Joshi Barat: Veddel című klasszikusára, akkor azért nem vállalok felelősséget. :twisted: Máunikából egyértelműen a tűzgyújtó srác és a Sintér viszi a prímet.
Tűzgyújtó srác ?? Nem emlékszem erre pedig elég sok Mónika showt láttam (nálam a bézbóz ütős viszi a prímet :D ), betudnád linkelni ??
davi10
Llegenda del Barça

2015.06.18. 17:18:28

zola8787 írta: Van például benne egy néger [auto_cenzúra] aki a vénasszonyokra gerjed. Egyik részben ül egy nénivel a kocsiban aki rámarkolt és próbált sietni, mire a néger pali ennyit mondott: "Nyugi nem kell elkapkodni, bízzunk mindent az Alzheimer-kórra." Tökéletes fekete humor, én ennél a jelenetnél kiköptem a kaját a nevetéstől, te valószínűleg szörnyülködve nézted volna.
*Parkinzon-kórra.

Én is nagyon csipázom a Brickleberryt, általában még a South Park legbetegebb részein is túltesz.
Sajnos a 3. évad után elkaszálták de ha jól tudom még készül 1-2 "bónusz" rész. Magyarul az első 2 évad van még csak, de egy próbát mindenkinek megérhet.

Az Archerhez meg hozzá kell szokni, az egyik legegyedibb humorú sorozat. Vannak akiknek csak angolul jön be, de nekem semmi bajom a magyar szinkronnal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davi10 2015.06.18. 22:00:00-kor.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.18. 17:14:42

Nem nem, ez nem kifejezetten "ellened" vagy irányodba szólt, hogy kikérik maguknak az emberek, csak erről jutott eszembe :wink:

Máunika showban pedig nekem általában az ostobák videói, amik megnevettetnek. Olykor. De, ha rákeresel Joshi Barat: Veddel című klasszikusára, akkor azért nem vállalok felelősséget. :twisted: Máunikából egyértelműen a tűzgyújtó srác és a Sintér viszi a prímet.
Kép
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.06.18. 16:48:04

Na látom félreérthető voltam,vagy csak abból amit leírtam ezt lehetett leszűrni...
Én se az a besavanyodott típus vagyok aki csak a társadalmi normáknak megfelelő vicceken tud nevetni... Sőt
Én is szeretek mindenből viccet csinálni, olyan dolgokból is amiből nem kéne.

De úgy tűnik ez a sorozat nem oda tartozik... bár azt újra leírom,hogy csak pár részt láttam és ezért lehet,hogy hiba volt véleményt alkotnom... :oops:
Tényleg kevés olyan dolog ami számomra nem vicces másoknak pedig nagyon az egyik a Bricklebery :lol: a másik pedig a mások nyomorán nevetgélő Mónika show, idős paraszt bácsik kinevetéséről stb. szóló YouTube videók...
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.18. 16:27:44

Van például benne egy néger [auto_cenzúra] aki a vénasszonyokra gerjed. Egyik részben ül egy nénivel a kocsiban aki rámarkolt és próbált sietni, mire a néger pali ennyit mondott: "Nyugi nem kell elkapkodni, bízzunk mindent az Alzheimer-kórra." Tökéletes fekete humor, én ennél a jelenetnél kiköptem a kaját a nevetéstől, te valószínűleg szörnyülködve nézted volna.
Pontosan ezek azok, amiért óriási, jól mondod. Ez van, akinek fekszik, van, aki meg azt mondja, hogy hát értékrend, stb.

Én azt gondolom, hogy azért, mert ilyen dolgokon nevetünk, még nem jelenti azt, hogy bárkinek is kevesebb lenne az értékrendjében, vagy más lenne a tolerancia küszöbe, pusztán a ki nem mondott dolgokon jót lehet szórakozni, mert ezek csak szűk baráti körben előforduló poénok. Nem fogsz a munkatársaiddal szomszédaiddal ilyeneken humorizálni, maximum tizen éves barátokkal.

Nekem például a volt barátnőm is rengeteg dologra rámondta így ,hogy hú, hát ez nem igaz, ebből és ebből hogy lehet viccet csinálni. Az igazság az, ha nem csinálunk sok dologból viccet, akkor minden második ember felakasztaná magát, az pedig nem megoldás. A humor/irónia viszont mindenre :twisted:
Kép
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.06.18. 15:23:09

palesz77 írta:
Jack Napier írta:Sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem/kérdésem.
...
mit szeretnek a Brickleberry-n??
De ezt a primitív alpáriságot nem értem,lehet, hogy nem látom meg benne a fantasztikus rejtetett poénokat,társadalom kritikát....
Aki viszont igen az leírná,hogy szerinte miért jó? köszönöm
Hát figyelj, attól még, hogy a Barcában egy az érdeklődési köre az egész fórumnak - szinte -, nem kell minden másban egyeznie.. Én már a nyitójeleneten besírtam, olyan szintű ökörség, amit én imádok. A fekete humorú "primitív alpárisága" tetszik, jól szórakozok rajta. Én pl a Gyalog galoppot nem bírom megérteni, hogy mitől lett az akkora klasszikus a vígjátékok között, volt 3 jó poén egész film alatt, amúgy meg egy kínszenvedés számomra. Valakinek meg az a film maga az atyaúristen.. Nincs mit ezen nagyon magyarázni, mindenkinek más tetszik, ennyi.

De szemléltetésképp:
Ezen a youtube videón amikor először megláttam kb 10 percig sírtam a röhögéstől, 10-ből 7 ember meg akiknek mutattam hüledeztek, hogy hogy lehet ezen röhögni, hát a kislánynak tökre fájhatott..
A kiemelt részt mondjuk inkább a haverjaimra értettem... egyébként ezeken a videókon én is nevetek,meg alapjáraton nem a Rendőr viccek extended kiadása a kedvencem... https://www.youtube.com/watch?v=sm8qb2kP-fQ" target="_blank például ezen mindig kiégek (a kisfiú mondjuk remélem túlélte :? )
De akkor úgy tűnik ez a sorozat csak nálam nem talált be...
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
messideco
Presidente del Barça

2015.06.18. 01:33:09

Brickleberry +1
Néha elég unalmas/öncélű, de én nagyon bírom :)
Kép
"And my heart will leave you never."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.18. 00:46:25

Jack Napier írta:Sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem/kérdésem.
...
mit szeretnek a Brickleberry-n??
De ezt a primitív alpáriságot nem értem,lehet, hogy nem látom meg benne a fantasztikus rejtetett poénokat,társadalom kritikát....
Hát figyelj, attól még, hogy a Barcában egy az érdeklődési köre az egész fórumnak - szinte -, nem kell minden másban egyeznie.. Én már a nyitójeleneten besírtam, olyan szintű ökörség, amit én imádok. A fekete humorú "primitív alpárisága" tetszik, jól szórakozok rajta. Én pl a Gyalog galoppot nem bírom megérteni, hogy mitől lett az akkora klasszikus a vígjátékok között, volt 3 jó poén egész film alatt, amúgy meg egy kínszenvedés számomra. Valakinek meg az a film maga az atyaúristen.. Nincs mit ezen nagyon magyarázni, mindenkinek más tetszik, ennyi.

De szemléltetésképp:
Ezen a youtube videón amikor először megláttam kb 10 percig sírtam a röhögéstől, 10-ből 7 ember meg akiknek mutattam hüledeztek, hogy hogy lehet ezen röhögni, hát a kislánynak tökre fájhatott..
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.06.18. 00:06:28

Sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem/kérdésem.
Lehet,hogy velem van baj de egy dolog számomra nem tiszta,velem egy érdeklődés körű és jófej emberek, mit szeretnek a Brickleberry-n?? Bevallom csak pár részt láttam de az is elég volt,a trailerei is kritikán aluliak... Pedig én pl a Family Guyt, a Simpsons,South Parkot nagyon bírom.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.17. 23:38:48

ZBarca írta:Sziasztok!

Tudnátok ajánlani valami jóféle animációs sorozatot?
Attack on titan! 8) Jó kis anime, 1 évad csak, hamar be lehet darálni, nagyon el lett találva szerintem. Amit még nem említettek, az a kedvenc mesém, Luie élete. Mai napig imádom, azok a flegma odaszólások.. :lol:

Többit már mondták szerintem azok közül, amiket szeretek. Dragon ballt is ajánlanám, de hát az nem éppen rövid.. :D
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.06.17. 22:39:03

Minden szülő álma. :lol:
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.06.17. 22:06:39

ZBarca írta: A Franklinen nem tudom mit szeretnek annyian, én már 5 évesen is utáltam. :lol:
Hát, de tud kettesével számolni és betudja kötni a cipőfűzőjét, meg tud mesét is olvasni. :mrgreen:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.06.17. 21:49:40

Igen, a Brickleberry-t és az Archer-t én is tolom, bár nem láttam belőlük túl sok részt eddig idő hiányában és mert más sorozatokat is próbáltam meglesni. :D
A Happy Tree Friends-et pedig kicsit morbidnak találom, bár néhol még engem is szórakoztat. :mrgreen:
zola8787 írta:Franklin, Clifford a nagy kutya, Csipet csapat, Balu kapitány, Cápali és Cápeti, Kacsamesék, Heathcliff :mrgreen:
Ezeknek 70%-át pedig már láttam anno. :D A Franklinen nem tudom mit szeretnek annyian, én már 5 évesen is utáltam. :lol:
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.06.17. 21:25:14

visca el barca írta:

Tudnátok ajánlani valami jóféle animációs sorozatot? Persze nem ilyen Thomas, a gőzmozdony félékre gondolok. :lol: Lehet akár úgymond "ismeretlenebb" is. Még annyi, hogy a következők nem játszanak egyéb okok miatt: South Park, Family Guy, A Simpson család, Bob burgerfalodája. Ja és légyszi olyanokat írjatok, amik nem ilyen 25 évadosak, nem szeretném mindet végigpörgetni vagy random becsatlakozni.

Előre is köszi! :D
happy tree friends :mrgreen: imádom :D
Néha nyomatjuk a szópárbajokat egymás ellen, de úgy látom, hogy az ízlésünk azonos :mrgreen:

Amúgy sorozatok: Death Note (anime), Brickleberry, Archer, Totál Dráma Sziget, Ezüstnyíl (anime), Slayers (ez anime és kegyetlen nagy poénok vannak benne).

Franklin, Clifford a nagy kutya, Csipet csapat, Balu kapitány, Cápali és Cápeti, Kacsamesék, Heathcliff :mrgreen:
Zolee23
Capitá del Barça

2015.06.17. 21:15:00

Tudnátok ajánlani valami jóféle animációs sorozatot? Persze nem ilyen Thomas, a gőzmozdony félékre gondolok. :lol: Lehet akár úgymond "ismeretlenebb" is. Még annyi, hogy a következők nem játszanak egyéb okok miatt: South Park, Family Guy, A Simpson család, Bob burgerfalodája. Ja és légyszi olyanokat írjatok, amik nem ilyen 25 évadosak, nem szeretném mindet végigpörgetni vagy random becsatlakozni.

brickleberry zseniális, némelyik jelenetnél sírok a röhögéstől. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.06.17. 21:07:45

happy tree friends :mrgreen: imádom :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.06.17. 20:38:40

Sziasztok!

Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.06.17. 11:54:29

noname írta:american horror story s04..... Szerintem sokkal gyengébb lett mint az eddigiek. Félúton abba is hagytuk a zasszonnyal.
tegnap nekirugaszkodtam, 3 részt toltam le, de én sem vagyok elégedett. talán az eddigi 4 évad közül itt lenne a legjobb alapanyag, de sok történet nincs. chiklis meg totál lehúzza az egészet :lol:
Kép
Válasz küldése