Van például benne egy néger [auto_cenzúra] aki a vénasszonyokra gerjed. Egyik részben ül egy nénivel a kocsiban aki rámarkolt és próbált sietni, mire a néger pali ennyit mondott: "Nyugi nem kell elkapkodni, bízzunk mindent az Alzheimer-kórra." Tökéletes fekete humor, én ennél a jelenetnél kiköptem a kaját a nevetéstől, te valószínűleg szörnyülködve nézted volna.
Pontosan ezek azok, amiért óriási, jól mondod. Ez van, akinek fekszik, van, aki meg azt mondja, hogy hát értékrend, stb.
Én azt gondolom, hogy azért, mert ilyen dolgokon nevetünk, még nem jelenti azt, hogy bárkinek is kevesebb lenne az értékrendjében, vagy más lenne a tolerancia küszöbe, pusztán a ki nem mondott dolgokon jót lehet szórakozni, mert ezek csak szűk baráti körben előforduló poénok. Nem fogsz a munkatársaiddal szomszédaiddal ilyeneken humorizálni, maximum tizen éves barátokkal.
Nekem például a volt barátnőm is rengeteg dologra rámondta így ,hogy hú, hát ez nem igaz, ebből és ebből hogy lehet viccet csinálni. Az igazság az, ha nem csinálunk sok dologból viccet, akkor minden második ember felakasztaná magát, az pedig nem megoldás. A humor/irónia viszont mindenre