2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tolt egy rabonát, el van nézve minden..kanty írta:Argentinok nagyban lazulnak Jamaica ellen, de így is vezetnek eggyel a félidőben.
Amúgy Rojo hihetetlenül gyenge, rossz passzok, gyenge labdaátvevések sorozatát mutatta be.
Nem megfelelő emberekkel beszélgettél akkor, mert én eddig amikor M.O.-n jártam, senki se szólt egy rossz szót sem azért, mert délvidéki vagyok... És szerintem valahol az lenne a normális, egy tökéletes világban, hogy mindenki "haza" szurkolna.Kash írta:Hát gratulálok neked, ha te Magyar létedre képes vagy szurkolni a Szerbeknek, mert én képtelen lennék ráhajnesz írta:Remélem jó helyre írok!
Szerbia u20-as világbajnokSzerintem megérdemeltük, mert a brazilokat nagyon nyomták a bírók is az egész torna alatt, míg ellenünk volt pár érdekes döntésük, viszont tovább hajtottak a fiúk, és meglett az eredménye. Alakul valami itt, az U21-es válogatott 1-1-et játszott a németekkel, Ter Stegennel a kapuban
![]()
Itt látszik meg a különbség a két rendszer között, amit mondtam már a találkozón is. Nálunk a 17-18 éves tehetségek nem akadémiákban tengődnek, hanem kőkemény meccseket játszanak az 1. osztályban, 20évesen a legjobbak meg már külföldön vannak. Ugyanez a modell Horvátországban is, ott is lehet látni, hogy milyen minőséges játékosok vannak...A legnagyobb gond az ilyesmivel az az, hogy még tovább nő a szerbek egója, pedig tulajdonképpen nincs mire egoisták legyenek, de hát ez egy ilyen nép. Gratulálni persze normális, hiszen nem kis dolog megnyerni egy világbajnokságot, de szurkolni...Áh.
Amúgy is, nem komálják a magyarok a szerbiai magyarokat, szóval ilyesmit írni kész öngyilkosság, főleg annak fényében, hogy a pont ez a szerb válogatott verte meg a magyar válogatottat.
Szerk..:Na ne csináld emberMagyar-szerb meccsen a szerbeknek, mert hiába vagyok magyar, Szerbiában élek![]()
Attól, hogy oda adózol még Magyar lelked/szíved van(!?), hogy vagy képes erre?
Hát gratulálok neked, ha te Magyar létedre képes vagy szurkolni a Szerbeknek, mert én képtelen lennék ráhajnesz írta:Remélem jó helyre írok!
Szerbia u20-as világbajnokSzerintem megérdemeltük, mert a brazilokat nagyon nyomták a bírók is az egész torna alatt, míg ellenünk volt pár érdekes döntésük, viszont tovább hajtottak a fiúk, és meglett az eredménye. Alakul valami itt, az U21-es válogatott 1-1-et játszott a németekkel, Ter Stegennel a kapuban
![]()
Itt látszik meg a különbség a két rendszer között, amit mondtam már a találkozón is. Nálunk a 17-18 éves tehetségek nem akadémiákban tengődnek, hanem kőkemény meccseket játszanak az 1. osztályban, 20évesen a legjobbak meg már külföldön vannak. Ugyanez a modell Horvátországban is, ott is lehet látni, hogy milyen minőséges játékosok vannak...
Na ne csináld emberMagyar-szerb meccsen a szerbeknek, mert hiába vagyok magyar, Szerbiában élek
Magyar-szerb meccsen a szerbeknek, mert hiába vagyok magyar, Szerbiában élek, ide adózokS.Agüero írta:Kíváncsiságból kérdem, ha nem baj. Te kinek szurkolsz egy magyar-szerb meccsen?hajnesz írta:Remélem jó helyre írok!
![]()
Itt látszik meg a különbség a két rendszer között, amit mondtam már a találkozón is. Nálunk a 17-18 éves tehetségek nem akadémiákban tengődnek, hanem kőkemény meccseket játszanak az 1. osztályban, 20évesen a legjobbak meg már külföldön vannak. Ugyanez a modell Horvátországban is, ott is lehet látni, hogy milyen minőséges játékosok vannak...
Kíváncsiságból kérdem, ha nem baj. Te kinek szurkolsz egy magyar-szerb meccsen?hajnesz írta:Remélem jó helyre írok!
![]()
Jövőre is lesz Copa America, a 100-adik évforduló alkalmából, és első olyan Copa America rendezvény lesz, amelyik nem Dél-Amerikában kerül rendezésre.Stalkyard írta:Jövőre maximum Playstationön nyeri meg a Copa Américát.MessiNeymarSuarez írta:
Én is, remélem idén, vagy akár jövőre megnyeri a Copa Americát, igazán megérdemelnék már.
Legalább a fanyalgók is befognák a szájukat akik szerint Messi csak a Barcelonában tud teljesíteni.
jövőre is lesz copa. centenáriumi torna usában, usa részvételével.Stalkyard írta:Jövőre maximum Playstationön nyeri meg a Copa Américát.
Jövőre maximum Playstationön nyeri meg a Copa Américát.MessiNeymarSuarez írta:
Én is, remélem idén, vagy akár jövőre megnyeri a Copa Americát, igazán megérdemelnék már.
Legalább a fanyalgók is befognák a szájukat akik szerint Messi csak a Barcelonában tud teljesíteni.
BarcafanTomee írta:A csoportkör után hogy alakulnak ki a párok?
A1-B2, A2-B1, C1-második legjobb 3. , C2-első a harmadikok között?
Semmi nem rémlik, hogy korábban hogy volt
szerk: közben megtaláltam, tehát:
NEGYEDDÖNTŐ
Június 25., csütörtök, 1.30 A/1–A LEGJOBB HARMADIK
Június 26., péntek, 1.30 C/2–A/2
Június 27., szombat, 1.30 B/1–MÁSODIK LEGJOBB HARMADIK
Június 27., szombat, 23.30 C/1–B2
ELŐDÖNTŐ
Június 30., kedd, 1.30 ELSŐ NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE–MÁSODIK NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE
Július 1., szerda, 1.30 HARMADIK NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE–NEGYEDIK NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE
A 3. HELYÉRT
Július 4., szombat, 1.30
DÖNTŐ
Július 4., szombat, 22.00
Nagyon szurkolok Messinek, hogy a válogatottal is összejöjjön végre egy trófea.
ZBarca írta:MessiNeymarSuarez írta:Faustino Asprilla (former Colombian player): "Neymar needs to go back to Hollywood."
Asprilla: "Neymar is a bad thing for football.
Amikor meg oktatja a népet pont az ilyenek, mint ők dicsérik agyon.![]()
Sajnos nagyon sok ember előítéletes Neymarral szemben az előélete (értsd a régi színészkedései) miatt. Pl. ez a két ember most végre kimutathatja, hogy mennyire utálják Neyt, miután szegénynek nem nagyon jött össze semmi a meccsen + még ki is állították.
danianevem írta:Peru legyőzte Venezuelát... A C csoport valamennyi csapata így 3 ponttal vág neki a harmadik fordulónak. Ha mázlink van, akkor a brazilok nem lesznek jók egy pontra sem a venezuelai csapattal szemben, illetve Uruguay legalább egy pontot szerez Paraguay ellen, akkor a Selecao ki is esik a Copáról. Ha jól számolom.
Érdekes lesz a végjáték, de szerintem a brazilok valahogy továbbjutnak 2.-ként.
Amikor meg oktatja a népet pont az ilyenek, mint ők dicsérik agyon.MessiNeymarSuarez írta:Faustino Asprilla (former Colombian player): "Neymar needs to go back to Hollywood."
Asprilla: "Neymar is a bad thing for football.
Érdekes lesz a végjáték, de szerintem a brazilok valahogy továbbjutnak 2.-ként.danianevem írta:Peru legyőzte Venezuelát... A C csoport valamennyi csapata így 3 ponttal vág neki a harmadik fordulónak. Ha mázlink van, akkor a brazilok nem lesznek jók egy pontra sem a venezuelai csapattal szemben, illetve Uruguay legalább egy pontot szerez Paraguay ellen, akkor a Selecao ki is esik a Copáról. Ha jól számolom.
Akkor szerintem ő nem kapott plusz eltiltást.BFC írta:Én csak Neymar-ról olvastam, hogy 2 meccses eltiltást kapott, nem rémlik, hogy Bacca-t is említették volna. Egyébként ez a brazil válogatott halott Neymar nélkül, egy normális csatáruk nincs...MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Bacca is 2 meccses eltiltást kapott?
Én csak Neymar-ról olvastam, hogy 2 meccses eltiltást kapott, nem rémlik, hogy Bacca-t is említették volna. Egyébként ez a brazil válogatott halott Neymar nélkül, egy normális csatáruk nincs...MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Bacca is 2 meccses eltiltást kapott?
Durva ereje lehet Neymar lövésének, csoda hogy túlélte a csávó, látszik hogy nagyon fájt neki..BFC írta:Szerk.: itt a videó https://www.youtube.com/watch?v=On3K3Q6D0oM
A második, ezért volt kiakadva mindenki. Jogosan is, de az a jelenet amit egy lőtt labdától lerendezett a csávó.. Gyökér azt se tudta mit fogjon fetrengés közbe..Stalkyard írta:És játék közben találta el Neymar a kolumbiait, vagy játékon kívül dühből belerúgta a labdát?
Stalkyard írta:Ettől még számomra pl. mindig nem derült ki hogy mit követett el Neymar, amit meg kellett torolni? Tényleg nem tudom, a videókban nem mutatják.jelwaz írta:Lehalászozni is suttyóság. Részemről meg max. respect Baccának, nem való az agresszivitás a pályára, de ne maradjon már minden megtorlatlanul. Helyre kell tenni a pályán időként, aki nem tud viselkedni. Csapattársért kiállni nem gáz, ilyen áron sem. Elhiszem, hogy elpattant a cérna, akkor max. utána kibékülnek, de az a meccs utáni nyilatkozat...
Erőből előtte a labdát eltalálta valamelyik játékost már nem tudom pontosan kit. Aztán valamelyik kolumbiai odament magyarázni neki, Neymar meg odafejelt egyet (kb úgy mint valamelyik barcás meccsen is tette) ezek után rohant oda Bacca és lökte el Neymart.Stalkyard írta:Ettől még számomra pl. mindig nem derült ki hogy mit követett el Neymar, amit meg kellett torolni? Tényleg nem tudom, a videókban nem mutatják.jelwaz írta:Lehalászozni is suttyóság. Részemről meg max. respect Baccának, nem való az agresszivitás a pályára, de ne maradjon már minden megtorlatlanul. Helyre kell tenni a pályán időként, aki nem tud viselkedni. Csapattársért kiállni nem gáz, ilyen áron sem. Elhiszem, hogy elpattant a cérna, akkor max. utána kibékülnek, de az a meccs utáni nyilatkozat...