Én örülök is, sőt amikor 2-t kapott akkor mondtam is magamban hogy kár hogy akkor már nem 3, mert akkor legalább Argentína ellen kihagyta volna a meccset."Amúgy nem tudom mit kell ennyire felháborodni, örüljetek neki inkább, hogy nem rúgják le a további 4 meccsen, és hogy kicsit pihenhet egy ilyen sűrű szezon után - meg előtt is, most is elég sok meccsünk lesz, klub vb meg szuperkupák is..
Csak pont ez a baj, hogy örülnünk kell amiért nem játszik, mert nem rúgják le...Pont itt kezdődik a probléma, hogy sorra faragják megtorlatlanul, ő meg például kap egy sárgát rögtön nem szándékos kezezésért...
és ez sajnos nem csak Neymar esetében igaz, hanem sok másnál. Persze megérdemelte a bűntetést és remélem tanul a hibából, de érdemes lenne már felülvizsgálni a szabályokat mert eléggé igazságtalan hogy egy bíróérintésért, nagyobb bűntetés jár, mint durva belépőkkel való csonttöréseknél, vagy akár rosszabb esetben karrier kettétörésénél...Arról nem is beszélve amikor nem is kap semmi bűntetést...
Mindkettőt rendesen kéne bűntetni, aztán 1-2 szép eltiltás után elgondolkoznának a védők is és nem kéne folyton félni hogy szándékosan lerúgják a remek játékosokat ilyen Zuniga félék, vagy Atleticosok...
Messit meg Suarezt is szépen faragják, ők persze jobban bírják, de Messinek is úgy oda tudnak lépni hogy csodálkozok néha hogy nem lett a bokájának nagyobb baja, de ki tudja hogy mikor zúzzák szét. Elég megnézni Maradona esetét sajnos.
És ezt nem azért mondom mert elfogult vagyok, ha pl Ronaldo ellen faultolnának olyat hogy belesérülne akkor is ugyanígy felháborodnék és sajnálnám is.