Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én örülök is, sőt amikor 2-t kapott akkor mondtam is magamban hogy kár hogy akkor már nem 3, mert akkor legalább Argentína ellen kihagyta volna a meccset."Amúgy nem tudom mit kell ennyire felháborodni, örüljetek neki inkább, hogy nem rúgják le a további 4 meccsen, és hogy kicsit pihenhet egy ilyen sűrű szezon után - meg előtt is, most is elég sok meccsünk lesz, klub vb meg szuperkupák is..
Nem mintha egy döntőbizottsága lenne a két tornának..
Majdnem egy oldal erről szólt, meg még a nemzetközi foci topicban is írtunk róla - én legalábbis ott -, nem tudom még minek kéne jönnie..hajnesz írta: Bezzeg, ha két esernyőcsel után sarokkal berakja a pipába, most égne ez a fórum is. Így meg írt pár ember a topicjába, akik talán nem annyira elfogultak vele kapcsolatban, csak azért, mert nálunk játszik, meg szeret/tud cselezni.
Itt nem bűn az elfogultságmess2009 írta:tudom, hogy elfogult vagyok, de itt talán ez nem bűn...
Messi is kap meccsenként 5 rúgást minimum, mégse csinál ilyeneket. Az a baj ezzel, ha az ellenfél rájön, hogy ki lehet nála provokálni a pirosat, akkor a győzelem érdekében meg fogja tenni azt.mess2009 írta:tudom, hogy elfogult vagyok, de itt talán ez nem bűn... én is úgy látom, hogy módszeresen rugdossák, ütik, vágják, és erre baromi nehéz normálisan reagálni, különösen úgy ha a bíró(k) is be áll ebbe a sorba... aszitu egyszerű: ... meccs előtti eligazítás...: Neymart felrúgni, mert a bírók úgyis rá tartanak....és ez többnyire be is jön. most egy kissé összejött neki...én gondolom a vereség miatt volt kiakadva.
az biztos hogy ezt a dolgot nem lehet egyedül rá lapátolni, segíteni kell a srácnak csapat szinten, edzőknek, és a társainak is....
Szerintem itt egyáltalán nem erről van szó. Nálunk is volt pár eset a bajnokság végén, hogy elszállt az agya, és provokált (Atletico, Bilbaononame írta:Túl nagy nyomás neki az, hogy egy rémes Brazílisát kéne kb egyedül vigyen a hátán. Még Messi sem képes az Argentin válogatottak cipelni túl jól.
Legalább pihenhet egy hosszabbat a nyáron. Neymar az a fajta, akit a kudarcot csak motiválnak.
Nem illik???? Mi nem illik?? Ne beszéljetek már hülyeségeket.PCsabi írta:Én eltiltanám őt pár meccsről, ilyen cseleket nem illik.palesz77 írta: Ez mondjuk szerintem durvább volt, mint a Bilbao elleni, úgyhogy csodálkozok, hogy a kispadról nem futottak be rögtön a játékosok leütni Neymart.. Azért van egy határ, én szégyelltem magam tegnap meccs közbe azok után amiket művelt.
A probléma az, hogy hiába nő be a feje lágya, minden ellenző ugyanúgy tekint rá.BarcafanTomee írta:tuti Messi intézte el, a kis diktátor fajzatja. Kilövi a konkurenciát + pihenőt ad a havernak.Erxy írta:hivatalos, 4 meccset kell kihagynia, ami azt jelenti, hogy szamara vege a Copa America.
a CBF meg fellebezhet, szoval a nyaralas meg nem kezdodik el szamara, de remelem hamarosan fog
szerk: ha minden igaz megsem lebbezhetnek fel a dontes ellen a brazilok.
Komolyra fordítva a szót, remélem ettől benől a feje lágya, mert nem keveset fog kapni a braziloktól. Neki is nagy csalódás lehet. A slussz poén az lenne, ha valahogy becsusszanának a döntőbe, Tardellivel, Douglas Costával, Freddel, Eliallasszal az élen.
tuti Messi intézte el, a kis diktátor fajzatja. Kilövi a konkurenciát + pihenőt ad a havernak.Erxy írta:hivatalos, 4 meccset kell kihagynia, ami azt jelenti, hogy szamara vege a Copa America.
a CBF meg fellebezhet, szoval a nyaralas meg nem kezdodik el szamara, de remelem hamarosan fog
szerk: ha minden igaz megsem lebbezhetnek fel a dontes ellen a brazilok.
Ez nagyLeon írta:Jó lenne ha Neymar leszokna az ilyen dolgairól de őszintén szólva örülök is neki hogy kihagy 2 meccset. Legalább nem rúgják agyon. Ráadásul ez a brazil válogatott nélküle minden idők egyik legrosszabbja (bár vele sem egy top5ös nemzeti csapat), jobb is ha kiesnek és nem kell nézni a nyűglődésüket.
A Neymar incidens ahogy valójában történt:![]()
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... if-2420829" target="_blank
Tessék meg is van, csak lassan jutott el a kérésed a bírokhoz.S.Agüero írta:A lerántás nem volt sárga?
Neymarnak meg piros simán mehetett volna ezek után, szégyen.