A tavalyi borzalmas szezonja után sem kételkedtem benne, tudtam, hogy vissza fog térni. A nyáron nagyon sok olyan pletyka kapott szárnyra, miszerint eladnánk őt, ezek szerencsére nem voltak igazak. Én személy szerint nagyon megijedtem, nem adtam volna őt semmi pénzért sem.
Az új szezonra egy új Messi tért vissza, akinek visszatért a motivációja is. Nagyon sokat segített a csapatnak fontos góljaival, gólpasszaival. A régi Leo már a múlté, a jelenlegi pedig toronymagasan a világ legjobbja. Lucho jól tette, hogy kitette a szélre, itt újra parádézik. Valószínűleg az idei aranylabdát is ő fogja nyerni, 28 évesen ez lesz már neki az ötödik. És hol van még a vége...
Napjainkban a Messi vs Ronaldo "csata" dominálja a futballvilágot. Nincs, aki akár megközelíthetné őket hosszútávon. Ez minden idők egyik legnagyobb rivalizálása a futballtörténelemben. Leo érdemeit az is növeli, hogy az összehasonlításukból rendszerint ő kerül ki győztesen.
A legnagyobb legendákkal való összevetések is neki kedveznek. Ezért is nevezik minden idők legjobbjának, amivel én is teljes mértékben egyetértek.
https://pbs.twimg.com/media/B_l03TVUsAEVlOs.jpg" target="_blank
Ez pedig egy nagyon beszédes kép. Messi nagyon sok rekordot megdöntött már, most pedig lehetősége van olyan rekordokat felállítani, amiket talán soha senki sem fog megdönteni.
Egy nap pedig ő is vissza fog vonulni. Az a nap egy történet végét fogja jelenteni. Egy nagyon hosszú történetét. Egyesek a futball fekete napjának fogják tartani azt a napot, mikor az élő legenda Lionel Messi visszavonul.
De addig a napig élvezzük ennek a csodás embernek a játékát, amennyit csak lehet.
Boldog születésnapot Leo!