Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem láttam az összes meccsüket, így elfogadom, hogy neked van igazad, de 1 gólt rúgott a tornán és azt is tizenegyesből. Ez persze nem dönthet, mert a mezőnyjáték a fontos, de Chile 3 meccsét is láttam és azokon Vidal a mezőnyben is jó volt és mellette csak összekalapált 3 gólt a tornán. Pedig abszolút nem is ez a feladata.Alfa írta: Az NSO szerint először Messinek akarták adni . Utána lehet , hogy Vidalnak adták "kényszerűségből". Én az összes meccsét megnéztem az argentinoknak és szerintem bőven megérdemelte.
Az NSO szerint először Messinek akarták adni . Utána lehet , hogy Vidalnak adták "kényszerűségből". Én az összes meccsét megnéztem az argentinoknak és szerintem bőven megérdemelte.Bob_Marley írta:Én azt megkérdőjelezném, hogy ő volt a legjobb játékos, ha jól tudom Vidal kapta és elég sokat betett a közösbe gól, gólpasszok tekintetében is.
Szervezetlen Argentína? 25 éve ilyenek, én ezért sem bírom őket. Fejetlenség, korrupció, botrányok, késelések, ez az argentin futball....Én mióta focit nézek, erről szól Argentína.
Mit bírsz Martinon? Csapatjáték felépítésében: 0 Cserélésben:0Alfa írta:Szegény Messi és Masch nagyon megérdemelték volna ezt a győzelemet. Én nagyon bírom Martinot de nem értem , hogy miért kell ennyire nyomatni Higuaint.
Messi igenis jól játszott az egész copan (kivéve a döntőn ) . Masch pedig hozta a szokásos hibátlan teljesítményét. Le a kalappal előttük .
Nem értek veletek egyet. Nem neki nincs helye, hanem a válogatotnak értelmes fazonja. (Ezt Martino jól mondta csak fogalma sincs, hogy lehetne fazont adni valaminek) El kéne dönteni, hogy most rá építjük e a támadást vagy berakjuk középre vagy egyáltalán mit csinálnak vele. Úgy ahogy van az egész rossz. Sok poszt lyukas és úgy gondolnak rá mint egy Jokerre akit berakjuk oda ahol pont gáz van. Magának a csapatnak nincsen meg a megfelelő rendszere, nem Messi helye ott a vaj, hanem úgy az egész rossz. Az hogy világversenyeken jutnak ameddig jutnak az leginkább a szerencsének és az egyéni kvalitásoknak köszönhető.Normandia írta:Szószerint ezt akartam ìrni. Annyira idegen ebben a válogatottban Leo, hogy azt rossz nézni. Nincsen koncepció az ő kvalitásainak megfelelő. Tegnap is vergődött a chilei védők között, akik vagy felrúgták, vagy lerántották. Szerintem magasan ellene szabálytalankodtak a legtöbbet.Rivaldo11 írta:Meg kellene találni végre a helyét a válogatottban is-ahogy tette azt Lucho tavasszal. Kellene egy normális és állandó koncepció, mert az argentinok játéka teljesen esetlegesnek tűnik. Ha villan valaki, ok, ha nem, jöhet a szenvedés. Messire kell egyértelműen építeni, mert bármennyire furán hangzik is, ez eddig nem történt meg a válogatottban. A tegnapi meccsen megfigyelhető volt, hogy az argentin csapat nagy része nem csapatjátékos-vagy szimplán csak eszetlen és buta ehhez a játékhoz.
Ezek a hibák náluk már a tavalyi Vb-n is fellelhetők voltak lásd döntő vagy Irán elleni meccs .. ,Feast4 írta:Nem azért de rohadtul csodálkozom azon, hogy a "szakértők" is azt mondják ő a hibás.Könyörgöm, jó tegnap nem villogott de senki nem volt képes helyette a pályán a hátára venni és a csapatot cipelni.
Eleve a VB döntő után az életbe be nem hívom Higuaín-t. Ha annó az ő helyén Tevez, Agüero vagy De Maria van úgy beleveri mint a szél és ennyi volt mese volt. De kihagyta a 100-os ziccert most egyből hbáz egy 11-est a párbalyban. Pastore sem valami nagy ász a válogatottban, van egy épkézláb vkp-jük és van egy elég hézagos védelmük amin csidálkoztam teganp, hogy kihúzott 120 percet.
Az Argentin Válogatottanak amúgy is az a baja, hogy századok óta nincs egy jó edzőjük! Nagyobb idiótánál nagyobb idióták kerülnek a padra, akik a sok elit támadóból mindig a leghülyébbet teszik pályára, a világ legjobb támadójára meg rásütik, hogy irányítanod kell mert rajtad kívül más nem tud. A Válogatotba ezen felül van egy hézagos védelem egy közepes kapus, egy hézagos támadósor és a világ talán legjobb 10 támadójából ott van 3-4 de mégse sikerül pályára tenni úgy őket, hogy működjön. Na ez itt a baj.
Szószerint ezt akartam ìrni. Annyira idegen ebben a válogatottban Leo, hogy azt rossz nézni. Nincsen koncepció az ő kvalitásainak megfelelő. Tegnap is vergődött a chilei védők között, akik vagy felrúgták, vagy lerántották. Szerintem magasan ellene szabálytalankodtak a legtöbbet.Rivaldo11 írta:Meg kellene találni végre a helyét a válogatottban is-ahogy tette azt Lucho tavasszal. Kellene egy normális és állandó koncepció, mert az argentinok játéka teljesen esetlegesnek tűnik. Ha villan valaki, ok, ha nem, jöhet a szenvedés. Messire kell egyértelműen építeni, mert bármennyire furán hangzik is, ez eddig nem történt meg a válogatottban. A tegnapi meccsen megfigyelhető volt, hogy az argentin csapat nagy része nem csapatjátékos-vagy szimplán csak eszetlen és buta ehhez a játékhoz.
Mondjuk azokat a meccslabdákat megmondhatnád, hogy mikor adta, mert itt egyet se látok - Lavezzinek még so-so, de az meg egy sima passz volt.MessiNeymarSuarez írta:Nem is értem miért Messit szidják mindenhol...
Messi mindent megtett, meccslabdákat adott, de persze Higuainék rendesen kihagyták, ahogy a tizit is, de persze Messi a hibás mert a középpálya jobboldaláról nem lőtt gólt Bravo ellen.
Eleve fail az egész koncepció, hogy Messi KP-ra van száműzve, ha egyszerűen nincs ki belője a helyzeteit...
Akármelyik, meg kellene tanulni Messit kezelnie, ami tavaly se ment ahogy Neymarral sem...Normandia írta:Én Nyilasi Tibivel értek egyet, hogy vagy az argentin válogatott nem passzol Leohoz, vagy Leo az argentin válogatotthoz. Tatának a csapatot kellett volna Leohoz szabni és nem forditva. Azt ugye egyikünk sem hiszi, hogy elfelejtett focizni.
Ezt mintha én írtam volna kb...Feast4 írta:Azért tegyük hozzá az egész Argentin válogatott harmat gyenge volt tegnap, nem kell Messi nyakába varni. (Ő is bűn rossz volt) A meccs második félidejétől teljesen védekezésbe szorultak és kontrára mentek, Martinonak előrébb kellett volna őt tennie, ha ezt akarta játszani, de nem volt középpálya. És megint elkövették a csoda cserét: Higuaín. Végülis csak egy vb döntő ment el rajta most meg a 11-est rúgta fel a Holdra. Tiszta haszon az a gyerek. Hozzá kell tenni vicces, hogy Messin kívül senki nem tudta berúgni az argentínok közül.
4 hét, azt hiszem.visca el barca írta:felesleges a társakra fogni, totál nulla volt. még a tavalyelőtti, pizza-faló, séltálgatós messi is klasszis volt a tegnapihoz képest....
amugy tudja valaki h most mennyi szabit kap ő, masch, meg bravo?
CsacsMate írta:Elég sokat bakizott már ezen a kupán. Így gyenge szöveg lenne.zola8787 írta:Ha kikap Argentína (amiben reménykedek) és majd szidják Messit, simán rálehet kontrázni, hogy úgy nehéz, hogy a világ legjobb kapusa ellen kellett játszania
Elég sokat bakizott már ezen a kupán. Így gyenge szöveg lenne.zola8787 írta:Ha kikap Argentína (amiben reménykedek) és majd szidják Messit, simán rálehet kontrázni, hogy úgy nehéz, hogy a világ legjobb kapusa ellen kellett játszania