Neymar
Azért nálam még nem tart ott , hogy hálát adjak azért mert láthatom játszani. Ahhoz még szerintem le kéne rakni pár dolgot az asztalra. De az egyértelmű , hogy óriásit fejlődött tavalyhoz képest . Igaz egy kis önuralmat még tanulhatna Messitől.....Jack Napier írta: Hihetetlen,hogy sok ember nem összeteszi a kezét, azért hogy láthat egy ilyen zsenit játszani hanem még folyamatosan fikázza,nagyképűnek,megalázónak tartja a cseleit...![]()
istenem komolyan nem hiszem el amikor ilyeneket olvasok róla,hogy pofátlan,nagyképű,nem futball pályára való a viselkedése...
![]()
![]()
Áldom az eget,hogy láthatom őt és Messit nap, mint nap játszani.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- Jugador d'estrella
Hihetetlen,hogy sok ember nem összeteszi a kezét, azért hogy láthat egy ilyen zsenit játszani hanem még folyamatosan fikázza,nagyképűnek,megalázónak tartja a cseleit...palesz77 írta:Neymar Jr ● Ultimate Skills Show 2015
Eszméletlen mennyit fejlődött tavalyhoz képest. Remélem ez töretlen lesz jövőre, és egy meccs 75%-ában legalább ott lesz végig, nem lesznek eltűnős félidői sokszor, akkor még jobb szezont futhat majd, mint az idei. Nem mintha most nagyon panaszkodni kéne rá, azok a dribblik..Amikor jó napja van élmény nézni a játékát, megkockáztatom, hogy jelenleg ő tud a legszebben játszani, ha olyanja van - persze a szépség relatív, 'Joga Bonito' stílusra gondoltam.
A passzoknál meg amúgy látszik, hogy nem csak rajta múlt azért, hogy Suáreznek nem adott gólpasszt..

Áldom az eget,hogy láthatom őt és Messit nap, mint nap játszani.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Neymar Jr ● Ultimate Skills Show 2015
Eszméletlen mennyit fejlődött tavalyhoz képest. Remélem ez töretlen lesz jövőre, és egy meccs 75%-ában legalább ott lesz végig, nem lesznek eltűnős félidői sokszor, akkor még jobb szezont futhat majd, mint az idei. Nem mintha most nagyon panaszkodni kéne rá, azok a dribblik..
Amikor jó napja van élmény nézni a játékát, megkockáztatom, hogy jelenleg ő tud a legszebben játszani, ha olyanja van - persze a szépség relatív, 'Joga Bonito' stílusra gondoltam.
A passzoknál meg amúgy látszik, hogy nem csak rajta múlt azért, hogy Suáreznek nem adott gólpasszt.. 
Eszméletlen mennyit fejlődött tavalyhoz képest. Remélem ez töretlen lesz jövőre, és egy meccs 75%-ában legalább ott lesz végig, nem lesznek eltűnős félidői sokszor, akkor még jobb szezont futhat majd, mint az idei. Nem mintha most nagyon panaszkodni kéne rá, azok a dribblik..

Ebből inkább az látszik, miért kezdtünk el anno rájátszani a klasszikusokon. Töménytelen mennyiségű piros és sárga lapot úsztak meg a madridiak anno, Pepéve, Ramossal, Xabi Alonsoval az élen... azt nem lehet vitatni, hogy mióta Mou lelépett, azóta Pepét mintha kicserélték volna, és egy rossz szó nem érheti. De azért előtte volt ott sz.r a palacsintában.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Ebből is látszik, milyen favágót vett 2 éve a Barca!PCsabi írta:Pepe - 103 yellows, 6 reds (since 2004)
Neymar - 101 yellows, 6 reds (since 2009)

A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
-
- aka Game90
Pepe - 103 yellows, 6 reds (since 2004)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az hogy menet közben is megy a veszekedés ugyanúgy próbálják szankcionálni, de egy rohadt fontos tényező folyamat nem kerül előtérbe. A meccsnek VÉGE volt. Nem csak azért kapott büntetést, mert anyázott, hanem mert módszeresen megvárta a sporit és utána mondta a magáét. Drogba nem is tudom hány meccset kapott anno, pedig legfőképpen a kamerába magyarázott, de tuti kapott minimum négy meccset. Abszolút semmi meglepő nincs ezen, eldurrant az agya, primitív módon viselkedett a négy meccs totál jogos. Folyamat ilyen problémák vannak vele, s nem először ezen kellene változtasson, mert így persze hogy még provokálják is a védők teljesen jogosan. Van amikor meg olyan szépen elkapja a fonalat és heteken keresztül hoz egy letisztult magas szintet, aztán megint szétesik fejben és megy az ökörködés a pályán, a reklamálás, a dobálás a felesleges cselei stb. Tényleg az is benne lehet, hogy a csk szalag nagy teher neki a válogatottban és nálunk meg azért páran visszatudják fogni. Xavi ebből a szempontból is hiányozni fog, hogy az alázatot és a tiszteletet továbbadja a fiataloknak.

- Capon
- Llegenda del Barça
Ha tényleg meglökte a bírót az öltözőfolyosón, akkor nincs miről beszélni, és videó is van róla állítólag.
Ha igaz, akkor még olcsón megúszta.
Ha igaz, akkor még olcsón megúszta.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én ezt megértem,meg igaz.palesz77 írta:Attól még, hogy rosszul vezette, és részben jogos Neymar kiakadása, én is támogatom azt, hogy a bírókat jobban védjék - mondjuk ez lehet már túlzás, de így legalább többet pihen. Baromi idegesítő már, hogy egy-egy ítélet után a fél csapat odafut a bíróhoz ártatlanságát követelve, és próbálja győzködni minden hülyeségről a sporit - sajnos ebben mi is élen járunk. Ha még ezt a meccs utáni beszólogatást se büntetnék, akkor csak még jobban elszaladna a ló a játékosokkal, úgyhogy engem nem zavar a büntetés különösebben. Mondjuk ezzel párhuzamosan a bírók a bíráskodásuk színvonalát is növelhetnék, az is igaz..
Csak mondjuk normálisan kéne fújni,nem adni támadási felületet magának,akkor kevesebb lenne az ilyen.Vagy akkor tényleg szankcionálni a reklamálást, nem csak néha, 1-1 esetben, mert ez így unfair.
Én a 4 meccset érzem súlyosnak, lábtörésekért nem adnak ennyiket, vagy verekedésért sem. Erre egy kis k.anyázás és 4 meccs. 1-2 meccs aztán jónapot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Neymar: "Az én káromra akarod híressé tenni magad, a k***a anyádat?" forrás: Index
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Attól még, hogy rosszul vezette, és részben jogos Neymar kiakadása, én is támogatom azt, hogy a bírókat jobban védjék - mondjuk ez lehet már túlzás, de így legalább többet pihen. Baromi idegesítő már, hogy egy-egy ítélet után a fél csapat odafut a bíróhoz ártatlanságát követelve, és próbálja győzködni minden hülyeségről a sporit - sajnos ebben mi is élen járunk. Ha még ezt a meccs utáni beszólogatást se büntetnék, akkor csak még jobban elszaladna a ló a játékosokkal, úgyhogy engem nem zavar a büntetés különösebben. Mondjuk ezzel párhuzamosan a bírók a bíráskodásuk színvonalát is növelhetnék, az is igaz.. 

- csababarca
Akkor is aránytalan a dolog,nem érdekel,hogy bírónak ment neki. gondolom nem akarta lerúgni a bírót,vagy veszélyeztetni a testi épségét,csak elküldte melegebb éghajlatra. Jajj szegény bíró, lehet még anyázták is, meg is sajnálom.
játékvezetők kisebbségi komplexusos idióták, akik így tudnak hatalmaskodni. A feladatukat meg képtelenek ellátni, mert ha ellátták volna itt is,akkor a gyökereket kiszírja fél óra után,és nincs ez. nem tudják elviselni a kritikát maguk felé, ennyi a történet.
játékvezetők kisebbségi komplexusos idióták, akik így tudnak hatalmaskodni. A feladatukat meg képtelenek ellátni, mert ha ellátták volna itt is,akkor a gyökereket kiszírja fél óra után,és nincs ez. nem tudják elviselni a kritikát maguk felé, ennyi a történet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem Baccat védve, mert az is kemény volt és meg is kapta a büntetését, de ne hasonlítsuk már össze a kettőt. Az életben is ha nekimész a rendőrnek, akkor ne csodálkozz ha nagyobb büntetést kapsz. A bíró a "hatósági személy" a pályán. Minden sportban az a legsúlyosabb ha a bírónak mész neki. Ő meg állítólag megvárta a folyosón és nem túl szép kifejezésekkel illette (elég enyhe kifejezés a szót emelt bizonyos dolog ellen, ha így tett volna akkor nem kerül bele a jegyzőkönyvbe, hogy elküldte melegebb éghajlatra a sporit). Ez bőven megért plusz meccseket. Ha nem áll le keménykedni a meccs végén, akkor megússza egy meccsel, így meg amilyen hisztit levágott meg nekiment Murillonak plusz a bírónak, a 4 meccs jogosnak tűnik.csababarca írta:gratulálok.
megint szép üzenet, undorítóskodni,vagdalkozni,lökdösődni lehet, szóvá tenni meg nem. 4szer súlyosabb ha valaki szót emel a faragás ellen.![]()
nem baj legalább jön pihenni,ráfér.

- csababarca
gratulálok.
megint szép üzenet, undorítóskodni,vagdalkozni,lökdösődni lehet, szóvá tenni meg nem. 4szer súlyosabb ha valaki szót emel a faragás ellen.
megint szép üzenet, undorítóskodni,vagdalkozni,lökdösődni lehet, szóvá tenni meg nem. 4szer súlyosabb ha valaki szót emel a faragás ellen.

Én úgy tudom, hogy 1 meccset kapott.MessiNeymarSuarez írta:csababarca: Bacca 1 vagy 2 meccses eltiltást kapott. Ha jól tudom akkor az a végleges hogy 2.

Én már hozzászoktam, hogy az NSO már rég Blikk színvonalat képvisel.danianevem írta:Ezek a címek... Neymar öt legpofátlanabb csele, ami élesben bevállt

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Érdekes kifejezés a cselre...Ha Ronaldinhorol, Ronaldo De Limáról, Zidaneról, Roberto Carlosrol stb-ről van szó akkor "zseniális világklasszis csel" ,de ha Neymar csinálja akkor meg pofátlanság...danianevem írta:Ezek a címek... Neymar öt legpofátlanabb csele, ami élesben bevállt
Szinonima szótárba tessenek betenni a szerkesztők a "legpofátlanabb" szót a pengés, gyönyörű, látványos, közönségszórakoztató szavak közé, mert ezek szerint azt is jelenti.

Kedvencem akkoris amikor az Origon az volt egy cikknek a címe hogy "Messi a gonosz törpe"

csababarca: Bacca 1 vagy 2 meccses eltiltást kapott. Ha jól tudom akkor az a végleges hogy 2.
Ha valaki más csinálna ugyan ilyen cseleket, akkor meg olyan cím lenne, hogy "... öt legszebb csele" annyira látszik, hogy a kattintásra mennek meg, hogy nagyon nem szeretik Neymart.danianevem írta:Ezek a címek... Neymar öt legpofátlanabb csele, ami élesben bevállt
Szinonima szótárba tessenek betenni a szerkesztők a "legpofátlanabb" szót a pengés, gyönyörű, látványos, közönségszórakoztató szavak közé, mert ezek szerint azt is jelenti.
- csababarca
Ha ő 4 meccset kapott, akkor Bacca mennyit? 20at?
Komolyan kérdezem,hogy azt a tahót nem tiltották el?
Komolyan kérdezem,hogy azt a tahót nem tiltották el?
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nekem azért elég hiányos ez a kis összeállítás, azért nálunk is bemutatott jó néhány szép mozdulatsort, depor ellen pl. de tény hogy a bilbao viszi a pálmát, ezen a reakción mai napig nevetek.danianevem írta:Ezek a címek... Neymar öt legpofátlanabb csele, ami élesben bevállt

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Chino
- Llegenda del Barça
kanty írta:A csapatkapitányság nekem is szemet szúrt. Silva szerintem remek vezető, így nem igazán volt értelme váltani. Neymar nagyon sokat fejlődött, és folyamatosan fejlődik is, de mint vezető, mint a világ legnagyobb futballnemzetének csapatkapitánya még kevés.
Ezt én sem igazán értem. Azt hiszem még 22(?) évesen tették meg a világ egyik legerősebb válogatottjának csk-jává. Az egy dolog, hogy ő viszi a hátán a csapatot, de nem ez alapján kellene kijelölni valakit. Én Messi esetében is éreztem valami hasonlót. Mascherano tökéletes volt az argentin válogatott csapatkapitányi "posztjára, ezzel még nagyobb terhet téve Messi vállára.
TS jó opció volt, egy olyan játékosnak kell a karszalagot hordania és nem egy -hiába a legjobbjuk- még fejben éretlen "kölyöknek".
Forca Barca!!!!
- danianevem
- Entrenador del Barça
Ezek a címek... Neymar öt legpofátlanabb csele, ami élesben bevállt
A csapatkapitányság nekem is szemet szúrt. Silva szerintem remek vezető, így nem igazán volt értelme váltani. Neymar nagyon sokat fejlődött, és folyamatosan fejlődik is, de mint vezető, mint a világ legnagyobb futballnemzetének csapatkapitánya még kevés.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Llegenda del Barça
amíg neymar ilyen szinten játszik, mindig is az lesz az ellenfél elsőszámú terve ránézve, hogy kinyírják. ez van. de ennek ellenére sem rúgjuk hátba a labdával a másikat és nem küldjük el a kummaannyába a bírót. meg kell tanulnia kezelni ezeket a szitukat, akármekkora patkányok vele az ellenfelei.
teljesen igazad van, sztem az árcédula szerint osztott dunga. kár volt.Normandia írta:...azt nagy hibának tartottam és tartom most is, hogy csapatkapitány tud lenni ebben a brazil válogatottban. Erre egyszerűen még fiatal, nem érett még meg. Dunga ezzel elég nagy terhet tett a válára és látható, hogy nem is igen tudja mivel jár ez. Ez egy felelősség a többiek felé, úgy taktikailag, mint mentálisan.
Nem is értem hogyan gondolja Dunga. Vannak nála alkalmasabb játékosok, akik szerintem helyre tennék őt is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Normandia
- Director del Fútbol
Előre jelezném, hogy nagyon örülök, hogy nálunk játszik mert nagy talentumnak tartom, de azt nagy hibának tartottam és tartom most is, hogy csapatkapitány tud lenni ebben a brazil válogatottban. Erre egyszerűen még fiatal, nem érett még meg. Dunga ezzel elég nagy terhet tett a válára és látható, hogy nem is igen tudja mivel jár ez. Ez egy felelősség a többiek felé, úgy taktikailag, mint mentálisan.
Nem is értem hogyan gondolja Dunga. Vannak nála alkalmasabb játékosok, akik szerintem helyre tennék őt is. Erről mindig Pique jut az eszembe, aki egy Neymar gól után odament hozzá és szólt neki, hogy ne hergelje a nézőket jó brazil szokás szerint, hanem menjen vissza a középkezdéshez. Neki van szüksége egy jó csk-ra és nem rá a többieknek.
Nem is értem hogyan gondolja Dunga. Vannak nála alkalmasabb játékosok, akik szerintem helyre tennék őt is. Erről mindig Pique jut az eszembe, aki egy Neymar gól után odament hozzá és szólt neki, hogy ne hergelje a nézőket jó brazil szokás szerint, hanem menjen vissza a középkezdéshez. Neki van szüksége egy jó csk-ra és nem rá a többieknek.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."