Barca Igazolások
- danianevem
- Entrenador del Barça
Thiago mivel jobb fizikálisan, mint Di María? Rá amúgy is felesleges várni, amíg Pep Münchenben van, addig teljesen értelmetlen lenne a váltás a részéről. Utána sem feltétlenül lenne logikus elhagynia a legstabilabb lábakon álló klubot. Kupákat ott is tud (meg fog) nyerni, legfeljebb a fizetések terén nincs jó helyen, mert a bajorok elég jól kordában tartják a pénzügyeket.
Pogba meg 2016. nyarán jönne, ha jönne, akkorra szerintem már kelleni is fog egy új ember Iniesta helyére, ha nem változnak a mostani szerepkörök.
Pogba meg 2016. nyarán jönne, ha jönne, akkorra szerintem már kelleni is fog egy új ember Iniesta helyére, ha nem változnak a mostani szerepkörök.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Plusz Isco..Chino írta: Előre és visszafelé is kell mozogni ezt pedig nem fogja elbírni. Sosem a fizikumáról volt híres, és 32 évesen már csak gyengébb lesz ebben. Ezért illik oda Pogba vagy Thiago.
...
Di Maria-t pedig felejtsük el. Ő a legjobbját amúgy sem a szélen mutatta, plusz a védekezése egyenlő a 0-val.

"Tuttosport breaking the news that Juventus, Raiola and Pogba want Barcelona. Total cost: €80m + Gerson + Bonuses."
A védekezésével meg Máriának nincs gond, fut annyit mint az ökör. De amúgy a témához:
Real Madrid last summer included a clause in the deal with Man United on Angel Di Maria that forbids the player to be sold to Barcelona [md]
De továbbra is tartom - meg a vezetőség is -, hogy ha most télen jön középpályás, akkor Xavi pótlék kell, nem Ini utód. Erre lenne pár jelöltem, Gündire lehetne - lehetett volna? - reális esély közülük, ha nem a pénzt választja.. Init majd jövő nyáron kéne elkezdeni pótolni, vagyis hát a következő éves teljesítményétől függ - na meg az ifikétől is. De ez még nem prioritás egyelőre.
- Chino
- Llegenda del Barça
Jelenleg talán igen, de Ini pótlásásra sajnos nem éveket kell várni, bármilyen fájó ezt kimondani. Lehet, hogy még alapból nem olyan idős, de abban a szerepben amit ez a játékrendszer megkövetel egy elég melós játékos kell. Előre és visszafelé is kell mozogni ezt pedig nem fogja elbírni. Sosem a fizikumáról volt híres, és 32 évesen már csak gyengébb lesz ebben. Ezért illik oda Pogba vagy Thiago.Gauchomester írta:Szeretem az uborkaszezont.![]()
A SPORT lehozta a legújabbat. Di María.
Az a vicces, hogy évekkel ezelőtt talán az egyetlen olyan madridi volt, akinek a játékát el tudtam volna képzelni a csapatban, mondjuk a sérülése után végképp súlytalan Villa helyén.
"Beleillik Luis Enrique elképzeléseibe" - írják.
És vajon hova?![]()
Van egy olyan érzésem, (és ezzel én le is zártam az átigazolásokkal kapcsolatos nézeteim) hogy az alapcsapat készen van. Nem hiszem, hogy meg kellene bolygatni akár 1 sztárigazolással.
A Busi-Raki-Ini-MSN hatosnál jobbat, összeszokottabbat nem lehet a pályára küldeni jelenleg. És ebből a hat játékosból csak Iniesta az, akinél gondolni kell a pótlásra, de az is még azért évek múlva lesz esedékes. A többiek meg papíron a legjobb korban vannak.
Azt pedig borítékolni sem lehet, hogy hasonló teljesítményt hoz le minden játékos, mint tavasszal. Benne van a kalapban hogy néhányan eljátsszák ugyanazt, mint Piqué, csak fordított esetben.
Di Maria-t pedig felejtsük el. Ő a legjobbját amúgy sem a szélen mutatta, plusz a védekezése egyenlő a 0-val. Amellett meg a MU-ból egy ilyen játékos 60 milliónál kezdődik, hiába nem futott nagy szezont.
Nekem a legnagyobb problémám, hogy hiába egyezünk meg pl. Pogbaval és igazolhatunk télen, szinte 100%, hogy nem fog jönni. A transzferről is olyan hírek voltak, hogy majd nyáron csatlakozik. Csak gondolom amilyen keresett le akarjuk zsírozni, hogy idén ne vigyék el. Viszont ebben is benne van a rizikó. Kifizetünk 80 milkát, lesz egy komolyabb sérülése vagy egyszerűen nem lép semmi szintet, akkor már nincs mit tenni.
Télen max. Vidal-szintű játékost tudok elképzelni, már ha egyáltalán jön valaki. Azt pedig Rafinha vagy Suarez le tudja hozni szerintem.
Szóval sokat nem várok az idei nyártól.
Jövőre jöjjön Thiago aztán kalap-kabát.

Forca Barca!!!!
Ha össze kellene állítani egy álomcsapatot Di Maria nálam benne lenne a szélen tuti, de nekünk nem illik sehova sajnos.Pampalini írta:Di Maria valószínűleg óriási kacsa (bár - kövezzetek meg - én nagyon jó játékosnak tartom).
Koke és Pogba közül én az utóbbit választanám, jó fizikumú, technikás és kevés olyan ember van, aki támadásban és védekezésben is ilyen hasznos. Nagyszerűen illene a 4-3-3 felállásba.
Egy ilyen Rakitic felé játékos még jöhetne középpályára... mondjuk Yaya Touré
Di Maria valószínűleg óriási kacsa (bár - kövezzetek meg - én nagyon jó játékosnak tartom).
Koke és Pogba közül én az utóbbit választanám, jó fizikumú, technikás és kevés olyan ember van, aki támadásban és védekezésben is ilyen hasznos. Nagyszerűen illene a 4-3-3 felállásba.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Szeretem az uborkaszezont.
Az a vicces, hogy évekkel ezelőtt talán az egyetlen olyan madridi volt, akinek a játékát el tudtam volna képzelni a csapatban, mondjuk a sérülése után végképp súlytalan Villa helyén.
És vajon hova?
Van egy olyan érzésem, (és ezzel én le is zártam az átigazolásokkal kapcsolatos nézeteim) hogy az alapcsapat készen van. Nem hiszem, hogy meg kellene bolygatni akár 1 sztárigazolással.
A Busi-Raki-Ini-MSN hatosnál jobbat, összeszokottabbat nem lehet a pályára küldeni jelenleg. És ebből a hat játékosból csak Iniesta az, akinél gondolni kell a pótlásra, de az is még azért évek múlva lesz esedékes. A többiek meg papíron a legjobb korban vannak.
Pogba, Gündogan, Verratti, Koke és a többi felmerülő név bizony nem padozni jönnének.
Viszont a cserepad minőségén lehet még javítani. Mindig volt a csapatban egy Keita-szintű játékos, aki soha egy büdös szót nem szólt, hogy állandóan csere volt, de nézzétek meg, hogy szinte a legtöbb meccsen ő lépett pályára Guardiola idejében. Nem véletlen. A 12. ember tökéletes mintapéldája. Ilyenből kellene mondjuk egy-egy hátulra, középre és előre is (mondjuk hátul szerintem van is: Adriano és Mathieu. Elől is Pedronak tökéletes ez a szerep)
Középen viszont nem hiszem hogy lenne most ilyan játékosunk. Rafinha talán idővel az lehet, sőt még több is van benne, de most még nincs. Denis Suárezt én hagynám még Sevillában....

És vajon hova?

Pogba, Gündogan, Verratti, Koke és a többi felmerülő név bizony nem padozni jönnének.
Viszont a cserepad minőségén lehet még javítani. Mindig volt a csapatban egy Keita-szintű játékos, aki soha egy büdös szót nem szólt, hogy állandóan csere volt, de nézzétek meg, hogy szinte a legtöbb meccsen ő lépett pályára Guardiola idejében. Nem véletlen. A 12. ember tökéletes mintapéldája. Ilyenből kellene mondjuk egy-egy hátulra, középre és előre is (mondjuk hátul szerintem van is: Adriano és Mathieu. Elől is Pedronak tökéletes ez a szerep)
Középen viszont nem hiszem hogy lenne most ilyan játékosunk. Rafinha talán idővel az lehet, sőt még több is van benne, de most még nincs. Denis Suárezt én hagynám még Sevillában....

- visca el barca
- Presidente del Barça
az erősítés és a di maria szavak nem férek meg egy mondatban
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona a nyári átigazolási időszakban Ángel Di Maríával, a Real Madrid korábbi középpályásával erősítené meg a keretét, aki jelenleg a Manchester United játékosa.
Di Maria-t akarjuk
akkor már inkább Pogba/Verrati/Thiago hármasból valamelyik... Isco-t is szeretném ebbe a hármasba sorolni de esélytelen, hogy a Real elengedné hozzánk. Én ezt elég nagy kacsának érzem és remélem az is.
Di Maria-t akarjuk

-
- Capitá del Barça
Csatlakozom Chinohoz, Iniesta pótlására Thiago lenne az ideális. Nekem Pogbaval kapcsolatban Zlatanos érzésem van. Magas, technikás, de szerintem a spanyol bajnokságban úgy járna, mint a svéd.
Már csak azért is Laportát várom, mert ahogy a kampányát is nyitotta, a saját nevelések felé fordulna és ki az elmúlt évek legszebb ékköve, ha nem Thiago!? Képességei alapján simán a legjobb 3 szervező közé sorolnám - lehet kicsit elfogult vagyok -, csak a sérüléseit kéne levetköznie. Amire itt szintén jó esély lenne. Kevés szó esett róla, de idén az orvosi stáb is hatalmasat alkotott, nagy szerepük van a triplázásban.
Már csak azért is Laportát várom, mert ahogy a kampányát is nyitotta, a saját nevelések felé fordulna és ki az elmúlt évek legszebb ékköve, ha nem Thiago!? Képességei alapján simán a legjobb 3 szervező közé sorolnám - lehet kicsit elfogult vagyok -, csak a sérüléseit kéne levetköznie. Amire itt szintén jó esély lenne. Kevés szó esett róla, de idén az orvosi stáb is hatalmasat alkotott, nagy szerepük van a triplázásban.
- Chino
- Llegenda del Barça
Strange írta:Azt hiszem megvan az eddigi kedvenc hírem:
Sevilla want to include Douglas (24) in a deal on the return of Denis Suarez (21), who's in principle on loan at Sevilla until 2016. [dds]
Hol kell aláírni?
Én személy szerint tartok egy kicsit Denistől. Ő elég támadó szellemű középpályás, nem tudom mennyire tud majd visszazárni. Lehet, hogy meg tudja oldani, de a B-ben is például elég fent játszott.
Inkább Rafinha-t tudom ebben a szerepben elképzelni, neki nagyobb a teherbírása, de a támadásokat is hatékonyan segíti.
Amúgy azon csodálkozom, hogy boldog-boldogtalannal összeboronáltak már minket, de Thiago-ról még semmi hír. Nálam ő lenne az első számú opció. valamennyire a szívem is mondatja velem, de objektíven nézve is tökéletes lenne. A posztja is tökéletes, ismeri a csapatot, legjobb korban van valószínűleg olcsóbb is mint Pogba vagy Koke vagy mittudomén. egyedül a sérülékenység a rizikó.
Ha Pep lécel idén/ jövőre vagy nem hosszabbít nagyon örülnék ha rárepülnénk. Laporta-ból én kinézem, hogy megpróbálja visszacsábítani, csak a Bayern lesz nagy falat, de ha a papát sikerül meggyőzni nem lenne akadály. Na mindegy ez hatalmas HA, csak egy kicsit elmerengtem.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
majd abidal lezsírozza 8 milláért. aztán őt meg dagleszt, odaadjuk ingyen, örökre suarezért, aki amugy is a mi játékosunk. igazi barcás sztori lennepalesz77 írta:Barcelona, who have a first option on Fluminese midfielder Gerson (18), think other teams could also have a first option on him. [sport]

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
Barcelona, who have a first option on Fluminese midfielder Gerson (18), think other teams could also have a first option on him. [sport]Strange írta:Azt hiszem megvan az eddigi kedvenc hírem:
Sevilla want to include Douglas (24) in a deal on the return of Denis Suarez (21), who's in principle on loan at Sevilla until 2016. [dds]
Mondjuk nekem ez is tetszik.

Azt hiszem megvan az eddigi kedvenc hírem:

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Hát, ha 100 ára, akkor tényleg nem fog érte adni Laporta 80-at, megy érte a 100.palesz77 írta:Még jó, hogy 2 napja nyilatkozta, hogy nem fog Pogbákat 80 milliókért leigazolni..Strange írta:Presidential candidate Laporta has talked with agent of Juventus midfielder Paul Pogba (22). There could be a meeting coming up. [dimarzio]
Di Marzio szerint Laporta beszélt Pogba ügynökével.Imádom az uborkaszezont. Bár lehet nem kacsa, és megkérdezte, hogy 40-ért vihetjük-e.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
40+ Douglas, NA NA?palesz77 írta:Még jó, hogy 2 napja nyilatkozta, hogy nem fog Pogbákat 80 milliókért leigazolni..Strange írta:Presidential candidate Laporta has talked with agent of Juventus midfielder Paul Pogba (22). There could be a meeting coming up. [dimarzio]
Di Marzio szerint Laporta beszélt Pogba ügynökével.Imádom az uborkaszezont. Bár lehet nem kacsa, és megkérdezte, hogy 40-ért vihetjük-e.

Pont azt akartam mondani, hogy mi van ha elhozza 40-ért?
(+15+4+7,6+3 millióért)

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- palesz77
Még jó, hogy 2 napja nyilatkozta, hogy nem fog Pogbákat 80 milliókért leigazolni..Strange írta:Presidential candidate Laporta has talked with agent of Juventus midfielder Paul Pogba (22). There could be a meeting coming up. [dimarzio]
Di Marzio szerint Laporta beszélt Pogba ügynökével.

Amúgy is kb. D.Suarez lennekristop írta:Bartomeu (presidential candidate): "I don't have a pre-deal with a player, but candidates can propose names during the campaign." [rac1]
tehát nincs előszerződése senkivel

Presidential candidate Laporta has talked with agent of Juventus midfielder Paul Pogba (22). There could be a meeting coming up. [dimarzio]
Bartomeu (presidential candidate): "I don't have a pre-deal with a player, but candidates can propose names during the campaign." [rac1]
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- Chino
- Llegenda del Barça
Ha kreatív játékost akarunk a középpályára, akkor Koke-t jobb ha elfelejtjük. Ő inkább egy jómunkásember. Rakitic ugyanúgy képes szervezni a játékot, a Sevilla-ban már megmutatta. Ráadásul 60 millió nevetséges ár érte, még a jelenlegi elharapózott árakat figyelembe véve is. Koke-val méginkább orrnehéz lenne a csapat, a túlságosan robotoló kp sem jó. Nem azt mondom, hogy Koke egy falábú technikátlan játékos, de nem is az a kreatív fajta. Mellesleg ha jól emlékszem már lenyilatkozta, hogy nem megy az Atletico-ból sehova. Nem hiszem hogy könnyen megváltoztatná a véleményét.roby122 írta: Az A terv ugye az MSN , de kell egy B terv is , mert ha kihullana Messi , akkor ki szervezi a játékot ? Koke ? Rakitic ? Én ezért gondolom azt , hogy inkább egy Xavi típusú kreatív játékosra lenne a csapat hasznára.
Forca Barca!!!!
- palesz77
Koket csak viccből dobtam be, de nagyon ráharapott a nép..MessiNeymarSuarez írta:Koke kalibert várunk, azt a végén bejelentené Illaramendit, szerintem dobnánk egy hátast![]()

szerk.: Na közben meg mit látok twitteren..

"Catalunya Radio claims that Bartomeu's big promise if he gets elected is Koke. "
Amúgy Roby mondandójával teljesen egyetértek. Kash, veled meg javarészt.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Koke kalibert várunk, azt a végén bejelentené Illaramendit, szerintem dobnánk egy hátast

Ezzel én is így vagyok , de az itt felsoroltak - Gündogan és Sanchez kivételével - ők inkább Iniesta poszt , azt majd ráérünk jövőre pótolni. Most elsősorban Xavit kell pótolni. Szvsz nekünk most nem biztos , hogy egy robotolós , játékosra van szükségünk , arra ott van Rakitic. Inkább egy kreatív KP-sra lenne szükségünk.Kash írta: Igazából egyik játékos sem hoz izgalomba, én az olyan tipusú játékosokat komálom, mint Isco, Cazorla, Gündogan, David Silva, meg a mostani arsenalos Sanchez.
Az A terv ugye az MSN , de kell egy B terv is , mert ha kihullana Messi , akkor ki szervezi a játékot ? Koke ? Rakitic ? Én ezért gondolom azt , hogy inkább egy Xavi típusú kreatív játékosra lenne a csapat hasznára.