Ha elolvasod elejétől kiderül hogy Iniről írtam. Már az életkorából is kiderül, hogy nem Di Mariaról vagy Thiago-ról írtam.danianevem írta:Így írtad, de ezek szerint másként értetted. Thiagonak egyébként én is örülnék, de nem most (mármint 2016-banChino írta:...abban a szerepben amit ez a játékrendszer megkövetel egy elég melós játékos kell. Előre és visszafelé is kell mozogni ezt pedig nem fogja elbírni. Sosem a fizikumáról volt híres, és 32 évesen már csak gyengébb lesz ebben. Ezért illik oda Pogba vagy Thiago.), nem ebbe a középpályás rendszerbe.
Bob
Thiago meg lett említve, mint egy ideális játékos és kb. ennyi. Erre jött reflektálás, nem volt semmi hiszti.
Nyilván kell a stabilitás a kp-ra, de a kreativitás szintén. Idén is kiderült, hogy kell Ini játéka, hogy feljebb lépve, olykor betörve besegítsen a támadásba. Kis kényszerítőkre, rövid, pontos passzokra szükség van, ezt pedig nem egy Koke-tól lehet várni.
Hiába van ott az MSN kell nekik a támogatás. Egy Ini-Koke-Busquets már túl defenzív, Pogba-val ezért lennénk előrébb, mert nem csak ütközni meg masszívvá tenni tudja a kp-t.
Ha a kreativitást kiöljük a középpályából akkor annyi, átesünk a ló másik oldalára.
Nem azt mondom, hogy egy favágó vagy hasonló, félre ne érts, de a lényeg szerintem lejött. Tudom, hogy te inkább a melós játékosokat szereted, Neymarral se tudtál/tudsz megbarátkozni, de ez már túlzás.
Amúgy Koke is csak épp, hogy felmerült, tagadta is a távozási szándékát, mégis megy a szöveg róla. Verratti detto mégis oldalak voltak róla. Koke meg Verratti stílusa pedig közel sem ugyanaz. Az uborkaszezon erről szól. Repkednek a nevek, volt itt De bruyne-től, Coutinho-ig több ember nem is egyszer.