Szeretem az uborkaszezont.
A SPORT lehozta a legújabbat. Di María.
Az a vicces, hogy évekkel ezelőtt talán az egyetlen olyan madridi volt, akinek a játékát el tudtam volna képzelni a csapatban, mondjuk a sérülése után végképp súlytalan Villa helyén.
"Beleillik Luis Enrique elképzeléseibe" - írják.
És vajon hova?
Van egy olyan érzésem, (és ezzel én le is zártam az átigazolásokkal kapcsolatos nézeteim) hogy az alapcsapat készen van. Nem hiszem, hogy meg kellene bolygatni akár 1 sztárigazolással.
A Busi-Raki-Ini-MSN hatosnál jobbat, összeszokottabbat nem lehet a pályára küldeni jelenleg. És ebből a hat játékosból csak Iniesta az, akinél gondolni kell a pótlásra, de az is még azért évek múlva lesz esedékes. A többiek meg papíron a legjobb korban vannak.
Pogba, Gündogan, Verratti, Koke és a többi felmerülő név bizony nem padozni jönnének.
Viszont a cserepad minőségén lehet még javítani. Mindig volt a csapatban egy Keita-szintű játékos, aki soha egy büdös szót nem szólt, hogy állandóan csere volt, de nézzétek meg, hogy szinte a legtöbb meccsen ő lépett pályára Guardiola idejében. Nem véletlen. A 12. ember tökéletes mintapéldája. Ilyenből kellene mondjuk egy-egy hátulra, középre és előre is (mondjuk hátul szerintem van is: Adriano és Mathieu. Elől is Pedronak tökéletes ez a szerep)
Középen viszont nem hiszem hogy lenne most ilyan játékosunk. Rafinha talán idővel az lehet, sőt még több is van benne, de most még nincs. Denis Suárezt én hagynám még Sevillában....