A Pogba ügyről a véleményem tökéletesen illusztrálva..
Bob_Marley írta:...
Thiago egész jól védekezik, legalábbis Ini szintjét megüti. Nem véletlen, hogy vkp-t is játszatott már vele Pep néhányszor.. Isco meg szintén sokat fejlődött ebben, attól nem tartok, hogy bármelyiküket is jobban elnyomnák, mint Init. Coutinho más tészta, ő a régi középpályán tudná Init pótolni csak szerintem. Nem mintha reális lenne bármelyikük is, csak úgy mondom.
De amúgy a Thiago ügy semmivel nem hihetetlenebb jelenleg, mint Koke ide hozatala. Most is lenyilatkozta az ügynöke, hogy eszük ágában sincs távozni, az Atleticoval tud azonosulni Koke, úgyhogy maradni akar. Na meg Koket a másik kettővel összehasonlítani kb annyi értelme van, mintha Init és Xavit hasonlítanánk össze. Tök más stílusú játékosok, Koke elég ritkán indul meg - konkrétan szinte soha -, inkább egy biztos pont csak, akihez mindig lehet passzolni, és ő pontosan és gyorsan továbbítja, a védekezése is kiemelkedő, míg a másik kettő - három - meg elsősorban a védelmek megbontásában tűnik ki. Szóval ezt nem egészen értem, nem is azonos a pályán betöltött szerepük.
Amúgy lehet mondani, hogy nem kell az MSN mögé komoly középpálya, elég a meló, de majd ha következő évben lesérül valaki hosszabb időre, vagy esetleg Messi nem ekkora God Modeban tolja, akkor lehet nézni a szenvedést a pályán. Támadásban persze, védekezni akkor is fogunk tudni..

Csak személyes véleményem szerint egy Barcának nem arra kell hajtania, hogy 1 vagy 2-0-val lepörgessen minden meccset. Persze lehet, hogy erre is osztanak trófeát, de nekem fontosabb, hogy jól szórakozzak egész évben, minthogy meglegyen egy nézhetetlen csapattal a bajnokság - a mostani csapat közel sem nézhetetlen, csak a gondolatmenet miatt írtam, remélem értitek mire célzok..
u.i.: Bob, Jordy Clasiet ajánlanám figyelmedbe kicsit utánanézésre, fiatal Holland srác, valahol Verratti és Koke között, szerintem bejönne a stílusa neked is.

Jó munkásember, elég pontos passzjátékkal. (Nem idehozni akarom, elég nagy ugrás lenne neki a Feyenoordból a Barca, csak mondom.)
danianevem írta:Annyiban tér el a véleményem, hogy Verrattit is oda lehetne sorolni, magasságához képest eszméletlen sokat tud gürizni.
Ezzel meg mélységesen egyet tudok érteni, ő lenne most nekünk a legjobb talán szerintem, csak ő meg megszerezhetetlen sajna. De benne benne van a gürizés, és az előre játékban is - passzok terén - az a plusz, amit én hiányolok jelenleg - ami hiányzik Koke és Pogba játékából is.