Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abba a Chelsea-be elég sok tudatosság volt.S.Agüero írta:Bob, neked a 2012-es Chelsea buszozása sem volt nézhetetlen, mert abban is munka van?
Ennyi erővel minden nézhető, foci nincs munka nélkül.
Thiago egész jól védekezik, legalábbis Ini szintjét megüti. Nem véletlen, hogy vkp-t is játszatott már vele Pep néhányszor.. Isco meg szintén sokat fejlődött ebben, attól nem tartok, hogy bármelyiküket is jobban elnyomnák, mint Init. Coutinho más tészta, ő a régi középpályán tudná Init pótolni csak szerintem. Nem mintha reális lenne bármelyikük is, csak úgy mondom.Bob_Marley írta:...
Ezzel meg mélységesen egyet tudok érteni, ő lenne most nekünk a legjobb talán szerintem, csak ő meg megszerezhetetlen sajna. De benne benne van a gürizés, és az előre játékban is - passzok terén - az a plusz, amit én hiányolok jelenleg - ami hiányzik Koke és Pogba játékából is.danianevem írta:Annyiban tér el a véleményem, hogy Verrattit is oda lehetne sorolni, magasságához képest eszméletlen sokat tud gürizni.
Ha elolvasod elejétől kiderül hogy Iniről írtam. Már az életkorából is kiderül, hogy nem Di Mariaról vagy Thiago-ról írtam.danianevem írta:Így írtad, de ezek szerint másként értetted. Thiagonak egyébként én is örülnék, de nem most (mármint 2016-banChino írta:...abban a szerepben amit ez a játékrendszer megkövetel egy elég melós játékos kell. Előre és visszafelé is kell mozogni ezt pedig nem fogja elbírni. Sosem a fizikumáról volt híres, és 32 évesen már csak gyengébb lesz ebben. Ezért illik oda Pogba vagy Thiago.), nem ebbe a középpályás rendszerbe.
Így írtad, de ezek szerint másként értetted. Thiagonak egyébként én is örülnék, de nem most (mármint 2016-banChino írta:...abban a szerepben amit ez a játékrendszer megkövetel egy elég melós játékos kell. Előre és visszafelé is kell mozogni ezt pedig nem fogja elbírni. Sosem a fizikumáról volt híres, és 32 évesen már csak gyengébb lesz ebben. Ezért illik oda Pogba vagy Thiago.
Thiagot nem fizikális hasonlítottam össze Di Maria-val, csak az argentin hiába futkos sokat nagyon támadó szellemű (Madridban sem tudták igazán megoldani), ellentétben Thiagoval, aki a Bayernben is visszavontabb szerepkörben játszik, mint Di Maria. De Thiagot csak megemlítettem, hogy talán ő lenne a legjobb opció, de még pletykaszinten sem merült fel szóval esélytelen. Én nem Pep-től tenném függővé, hamarabb fog távozni Guardiola onnan. Amit folyamatosan kap a szurkolóktól és a játékosok sem állnak 100%-ig mellette ha igazak a pletykák.danianevem írta:Thiago mivel jobb fizikálisan, mint Di María? Rá amúgy is felesleges várni, amíg Pep Münchenben van, addig teljesen értelmetlen lenne a váltás a részéről. Utána sem feltétlenül lenne logikus elhagynia a legstabilabb lábakon álló klubot. Kupákat ott is tud (meg fog) nyerni, legfeljebb a fizetések terén nincs jó helyen, mert a bajorok elég jól kordában tartják a pénzügyeket.
Pogba meg 2016. nyarán jönne, ha jönne, akkorra szerintem már kelleni is fog egy új ember Iniesta helyére, ha nem változnak a mostani szerepkörök.
Ha így vesszük meg a Pogba gyereket akkor közel fogunk járni a 100 millióhoz.palesz77 írta:Plusz Isco..Chino írta: Előre és visszafelé is kell mozogni ezt pedig nem fogja elbírni. Sosem a fizikumáról volt híres, és 32 évesen már csak gyengébb lesz ebben. Ezért illik oda Pogba vagy Thiago.
...
Di Maria-t pedig felejtsük el. Ő a legjobbját amúgy sem a szélen mutatta, plusz a védekezése egyenlő a 0-val.Amúgy Pogbaáról a legújabb hír..
![]()
"Tuttosport breaking the news that Juventus, Raiola and Pogba want Barcelona. Total cost: €80m + Gerson + Bonuses."
A védekezésével meg Máriának nincs gond, fut annyit mint az ökör. De amúgy a témához:
Real Madrid last summer included a clause in the deal with Man United on Angel Di Maria that forbids the player to be sold to Barcelona [md]
De továbbra is tartom - meg a vezetőség is -, hogy ha most télen jön középpályás, akkor Xavi pótlék kell, nem Ini utód. Erre lenne pár jelöltem, Gündire lehetne - lehetett volna? - reális esély közülük, ha nem a pénzt választja.. Init majd jövő nyáron kéne elkezdeni pótolni, vagyis hát a következő éves teljesítményétől függ - na meg az ifikétől is. De ez még nem prioritás egyelőre.
Plusz Isco..Chino írta: Előre és visszafelé is kell mozogni ezt pedig nem fogja elbírni. Sosem a fizikumáról volt híres, és 32 évesen már csak gyengébb lesz ebben. Ezért illik oda Pogba vagy Thiago.
...
Di Maria-t pedig felejtsük el. Ő a legjobbját amúgy sem a szélen mutatta, plusz a védekezése egyenlő a 0-val.
Jelenleg talán igen, de Ini pótlásásra sajnos nem éveket kell várni, bármilyen fájó ezt kimondani. Lehet, hogy még alapból nem olyan idős, de abban a szerepben amit ez a játékrendszer megkövetel egy elég melós játékos kell. Előre és visszafelé is kell mozogni ezt pedig nem fogja elbírni. Sosem a fizikumáról volt híres, és 32 évesen már csak gyengébb lesz ebben. Ezért illik oda Pogba vagy Thiago.Gauchomester írta:Szeretem az uborkaszezont.![]()
A SPORT lehozta a legújabbat. Di María.
Az a vicces, hogy évekkel ezelőtt talán az egyetlen olyan madridi volt, akinek a játékát el tudtam volna képzelni a csapatban, mondjuk a sérülése után végképp súlytalan Villa helyén.
"Beleillik Luis Enrique elképzeléseibe" - írják.
És vajon hova?![]()
Van egy olyan érzésem, (és ezzel én le is zártam az átigazolásokkal kapcsolatos nézeteim) hogy az alapcsapat készen van. Nem hiszem, hogy meg kellene bolygatni akár 1 sztárigazolással.
A Busi-Raki-Ini-MSN hatosnál jobbat, összeszokottabbat nem lehet a pályára küldeni jelenleg. És ebből a hat játékosból csak Iniesta az, akinél gondolni kell a pótlásra, de az is még azért évek múlva lesz esedékes. A többiek meg papíron a legjobb korban vannak.
Ha össze kellene állítani egy álomcsapatot Di Maria nálam benne lenne a szélen tuti, de nekünk nem illik sehova sajnos.Pampalini írta:Di Maria valószínűleg óriási kacsa (bár - kövezzetek meg - én nagyon jó játékosnak tartom).
Koke és Pogba közül én az utóbbit választanám, jó fizikumú, technikás és kevés olyan ember van, aki támadásban és védekezésben is ilyen hasznos. Nagyszerűen illene a 4-3-3 felállásba.
Strange írta:Azt hiszem megvan az eddigi kedvenc hírem:
Sevilla want to include Douglas (24) in a deal on the return of Denis Suarez (21), who's in principle on loan at Sevilla until 2016. [dds]
majd abidal lezsírozza 8 milláért. aztán őt meg dagleszt, odaadjuk ingyen, örökre suarezért, aki amugy is a mi játékosunk. igazi barcás sztori lennepalesz77 írta:Barcelona, who have a first option on Fluminese midfielder Gerson (18), think other teams could also have a first option on him. [sport]
Barcelona, who have a first option on Fluminese midfielder Gerson (18), think other teams could also have a first option on him. [sport]Strange írta:Azt hiszem megvan az eddigi kedvenc hírem:
Sevilla want to include Douglas (24) in a deal on the return of Denis Suarez (21), who's in principle on loan at Sevilla until 2016. [dds]