Bob_Marley írta:plaesz 77 megválaszoltad miért nem jó az összehasonlítás. Szerinted x típusú játékos kell szerintem meg y. Koke ebbe a rendszerbe sokkal inkább illene,
Csak arra lennék kíváncsi, hogy szerinted Koke miért illene bele olyan jól a játékrendszerünkbe? Nem támadás, félre ne érts, csak szeretném tudni miért tartod olyan jó megoldásnak. Pogba az rendben, érthető, pont azért mert van benne egy olyan faktor amire szükségünk lenne, de a spanyolban nincs.
Bob_Marley írta:Nem ellened szól vagy bármi, de a legkevesebb gólt kapjuk és mellé rúgunk is bőven, akkor miért kellene a te szavaiddal élve kreatív középpálya meg hasonlók? Szuper lenne az 5-4 meccs minden héten....Nálam az eredmény a fontos és a hozzátett meló. Én a te szavaiddal élve a nézhetetlen meccsek általi kupákkal maximálisan elégedett lennék.Ezért ülök le meccset nézni. Mit lehet belőle tanulni, mi az eredmény.
Megfordítanám. Ha sok gólt rúgunk és keveset kapunk egy olyan középpályával, ahol kreatív játékos játszik (Ini) akkor miért kellene egy Koke-szerű melósabb, főleg Rakitic mellé? Ha a horvát helyére néznénk valakit, akkor Koke tényleg jó lehetne, de Rakitic jelenleg biztos pont.
DiMaria-val kapcsolatban viszont abszolut egyetértek.
hajnesz írta:
Thiagot meg teljesen felesleges visszahozni, aki egyszer elmegy, azt én nem szívesen látom viszont (Fabregas esete). Olyan kp kell nekünk, aki képes dolgozni az MSN helyett is, mert az ideinél több védőmunkát nem várhatunk el tőlük. Persze az se baj, ha jó előrejátékban is, de elsődleges, hogy dolgozzon alá a triónknak.
Akkor hajtsuk el Piquét és Alba-t is. Itt előtte volt Xavi, Ini, Fabregas, hívta a Bayern, ami akkor a világ talán legerősebb csapata volt és sokkal több játéklehetőségre volt kilátása, Pep lett az edzője, érthető hogy elment. Szép dolog a klubhűség, de Xavi is majdnem elment a Milanba, ezt se felejtsük.
Pontosan, alá kell dolgozni az MSN-nek. De legalább olyan fontos támadásban is. Nagy szükség volt Ini megindulásaira és a kreativitására. Rengeteg olyan akcióban vett részt, mint a BL-döntő első góljánál. Nem működik a rendszer, ha elvágjuk a támadókat és a középpályát. Két Rakitic stílusú játékossal pont ezt érnénk el.
Kell egy olyan ember a kp-ra aki otthonosan tud mozogni a tizenhatos környékén is.