Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Real Madridnál töltött időszaka finoman szólva sem arról tanúskodott, hogy maradéktalanul képes lenne felvenni a liga ritmusát.kanty írta:Az alkalmazkodással nem hiszem, hogy gond lesz, játszott már ő a spanyol bajnokságban. Azonban nem tudom, hogy mekkora segítség tud lenni, nekem kicsit kiégetnek tűnt az elmúlt időszakban.hank1ee írta:van der Vaart -> Betis
Meglepő, ha tud alkalmazkodni a ligához, sokat segíthet a Betisnek a bentmaradáshoz. Ez azért nem biztos, mert a német élvonalból majdnem kiesett Hamburgban sem tudott alapember lenni.
Az alkalmazkodással nem hiszem, hogy gond lesz, játszott már ő a spanyol bajnokságban. Azonban nem tudom, hogy mekkora segítség tud lenni, nekem kicsit kiégetnek tűnt az elmúlt időszakban.hank1ee írta:van der Vaart -> Betis
Meglepő, ha tud alkalmazkodni a ligához, sokat segíthet a Betisnek a bentmaradáshoz. Ez azért nem biztos, mert a német élvonalból majdnem kiesett Hamburgban sem tudott alapember lenni.
Jó biznisz volt, két éve 7 millióért vették.Messithebest írta:Bacca -> Milan (30 millió euró)
Lerakták a kivásárlási árat, muszáj is volt nekik egy értelmes csatárt hozni.
Csak Firmino-ért fizettek, Milner, Ings és Bogdán ingyen volt.Zozzy 5 írta:jól láttam egyébként, hogy már Firminon kívül is nyélbe ütöttek pár remek igazolást? hány milliónál járnak most, 06. 24-én?
The agreed fee between Livepool and Hoffenheim for Roberto Firmino is £29m [€40m]. (Source: BBC Sport)PCsabi írta:Liverpool have agreed a deal with Hoffenheim to sign Roberto Firmino.(Source: Sky Sports)
Egy ideig nagyon úgy tűnt, de semmi hivatalos nem volt róla.S.Agüero írta:Kovacic nem ment el már a 'Poolba?kristop írta:de az biztos, hogy rosszul nem jártak vele, a következő projektnek alapja lehet kovacic-al együtt a középpályán.
Igen, ha Olaszország, akkor Inter, de mostanában nem igazán követem/követtem őketBob_Marley írta:Úgy tudom te is szereted az Intert, úgyhogy együtt örülhetünk. Azért most kicsit megnyitották a pénztárcát és Shaqiri, Murillo, Miranda után Kondogba nagyon jó kis erősítés. És Imbula is erősen szóba került, remek kis fiatal társaság jöhetne össze, oké Miranda már 30 körüli, de ő meg elit védő. Nemzetközi kupa egyelőre nincs, de talán visszatér az Inter, nagyon jó lenne.
Még nem hivatalos, de kb 99%. Én örülnék neki, de remélem DM és támadó is fog jönni.Bob_Marley írta:És hogy Game pluszban örüljön:
Petr Cech completes £11m transfer from Chelsea to Arsenal.
Hát ezt akkor eléggé ellőte ..kanty írta: Biztos Ronaldinho a nagy példaképe, és egy ligában akar vele játszani.