Divac összehozná Kobet most meg Cousinst a Lakersnek, akkor az már-már összejátszás szagú.
Nekem se szívem csücske (mentálisan nem egyszerű a csóka, sok falt, sok technikai állandó "hiszti"), de pl Celtics szempontból ő az egyedüli elérhető célpontunk, s azért mégiscsak egy 20+/10+ játékosról beszélünk, aki nagyon fiatal és Stevens pl betudná nálunk törni. Nem baj ha nem megy a Lakersbe, jöhet a Celticsbe nyugodtan.

Nála azért tényleg kíváncsi lenne az ember, hogy mit alkotna egy normális csapatban, mert a Kings sajnos évek óta kilátástalan, mikor meg végre lett volna valami (év elején nagyon jól festettek) elküldik az edzőt....
Mondjuk mi nem sok mindent tudunk felajánlani, cetlik szerintem nem kellenek a Kingsnek, viszont Landry-éket mi is áttudjuk venni.

Én régóta bizakodok benne, hogy Ainge megszerzi, mert mint feljebb írtam másra nem sok esélyünk van. Gasol, LMA stb nevek nyilván nem fognak harminchoz közel vagy azon túl eljönni Bostonba. Viszont ha nem tudunk senki nagyobb halat megszerezni sincsen gond, én egy Koufos/Asik valamelyikével is meglennék elégedve.

Palánk alá kellene valami combosabb emberke, esetleg WCS összejönne drafton akkor megint parádés, s lehet tovább építeni a csapatot. Nyilván egy DMC vagy más ember esetén más lenne a leányzó fekvése, akkor már vele is lehetne reklámozni a többi FA-nál a csapatot, s lehetőségeink meg dögivel vannak pénzügyileg is meg cetli ügyileg is. Szóval én nem aggódok, de Ainge-nek feltétlenül lépnie kell a nyáron, akár feljebb cserélés akár kisebb építőkocka (Koufos/Asik/Middleton valaki) megszerzésével. Idén hasonlóan 6-8 közé várom a csapatot, van még időnk merészebb célokat kitűzni.