Pár sorozatról írnék:
Wayward Pines
Nem nagyon olvastam itt róla, érdemes elkezdeni, nagyon jó sorozat. Egy izolált városról szól, ahol semmi sem az ami, abszolút Lost-beütése van a szériának, aki szereti a thriller/misztikus vonalat, annak garantáltan jó szórakozást nyújt. Hat rész jött ki, hamar be lehet hozni
The last man on earth
Igaz, még csak két részt láttam, de eddig nagyon bejött. Poszt-apokaliptikus vígjátéksorozat, azért nem terem minden fán ilyen. Eddig az alaphelyzet jó, a főszereplő is okés, sokat ki tudnak szerintem hozni ebből a cuccból, van potenciál benne bőven.
The affair
Kevésbé romantikus dráma, ahogy a címe is mutatja, egy megcsalás történetét mutatja be a sorozat. Az különlegessége az, hogy a férfi és a nő szempontjából is elhangzik az adott nap eseménye, egy epizód gyakorlatilag két részre osztható, viszont az elmesélés alapján nem ugyanazt a történetet kapjuk vissza, a pszichológiai vonzata a dolgoknak lebilincselő, rengeteg háttérinformációt megtudunk a szereplőkről, van idő erre, valamint a történet is halad egyben.
Mixology
A kedvencemet a végére hagytam. Sajnos a sit-comokban egyre inkább csalódóok, lásd Tbbt, illetve a Modern Family is lefelé halad, így elkezdtem egy viszonylag friss sorozatot. A lényege, hogy egy éjszakai buli történetét meséli el, (13*20 perc, kb négy és fé óra eseménye) nyolc szereplő fontos belőle, mind egy újabb kapcsolatot/kalandot keresve vetik be magukat az éjszakába, és ott aztán érdekes/ciki/humoros események történnek velük. Szerethető, nem sablonos karakterek vannak benne, akikről szintén sok háttérinfót meg tudunk. A női szereplők, meg hát fölöttébb csinosak