Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azon besírtamvisca el barca írta:
jó hogy szóltál, most látom, hogy már kijött a 6. évad második fele is, este neki is ugrok.
sztem egyébként az a király ebben a sorozatban, hogy tényleg 3 családot zsúfoltak bele, és nem csak egy-két karakter viszi a történetet. ami tényleg nincsszokásos karácsony/halloween/hálaadás/évfordulók/szülinapok/nyaralás vonal megy folyamatosan
olyan kis lájtos családi sorozat, nem az a tipikus mai tinis-fingós-böfögős-káromkodós-alkoholista vonal....
nálam amúgy cameron a nyerő, messze ő a legnagyobb arc az egész soribanaz a legnagyobb mikor homisan elkezd rohanni és mitchell mindig ráüvölt, hogy ne lóbálja a kezeit, de ugyanúgy nyomja tovább csak más pózban
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=5mh4eXr ... be&t=1m40s" target="_blank
jó hogy szóltál, most látom, hogy már kijött a 6. évad második fele is, este neki is ugrok.Alfa írta:Van olyan ember rajtam kívül ( gondolom van) aki nézi a Modern Familyt?
A véleményem( ha valakit érdekel) róla 5 évad után :
Nahát, én nem tudtam, hogy a SoA-t még ajánlgatni kell, azt hittem alapnak számít a sorozatok között.miihii írta:Azt el is felejtettem múltkor, h van még egy ajánlóm mindenkinek
SONS OF ANARCHY![]()
Bitangjó![]()
3 hét alatt letekertem a 7 évadot és be is került a sorozattoplistám élmezőnyébe. Hatalmas karaketerek (a legnagyobb forma Walton Goggins, azokkal a csöcsökkel...![]()
), csavaros sztori, rengeteg fordulat, nagy drámák, szal igencsak adja.
Jvaslom megtekintésre mindenkinek! ...vagy bárkinek...vagy akárkinek
Olvasd el nyugodtan igazából nem is értem miért raktam spoilerbepezZy írta:3. Évadnál tartok jelenleg, de eszméletlen milyen jó sorozat. Nagyon jól kivannak találva a karakterek. Csomó horror és fantasztikus sorozat közben néha felüdülésAlfa írta:Van olyan ember rajtam kívül ( gondolom van) aki nézi a Modern Familyt?
![]()
Jay, Phil, Luke és Manny valami eszméletlen benne.
Szóval hamarosan a spoilert és eltudom majd olvasni.
3. Évadnál tartok jelenleg, de eszméletlen milyen jó sorozat. Nagyon jól kivannak találva a karakterek. Csomó horror és fantasztikus sorozat közben néha felüdülésAlfa írta:Van olyan ember rajtam kívül ( gondolom van) aki nézi a Modern Familyt?
Nem volt túl meggyőződanianevem írta:A folytatás sem csúcskategória, a második évadra már összeraktak egy erőteljesebb átívelő szálat, de semmi extra.
Értem,én is bírom Stallone-t, Jason Statham-et stb de persze nem ők a kedvenceim.MQuCsabi írta:Igen, komolyan bírom őket. NYilván nem azért, mert úgy játszanak, mint Di Caprio, de szeretem a kemény karaktereket.
Tehát sehol??MQuCsabi írta: Ballers
Na, ezt megvárom, míg végig kint lesz, akkor lehet nyomni egy délután alatt. Rock nálam mindent visz, nagyjából Vin Diesel-i szinten van.
PardonPCsabi írta:Nézd meg a többi képet
Augusztusban rajtol a sorozat és valóban nagyjából előzménysorozatnak indul, de állítólag hosszabb távon találkozhat az anyasorozat történéseivel. Kapásból két évadot rendeltek be, ami nem kis szó.csabooo írta:Walking deadesekhez.. Ledaraltam az eddigi ot evadot, de most nem a velemyem fejeznem ki, hanem hogy miutan ha jol tudom osztol jon a 6. evad, akkor mi lesz ez a Fear WD, vagy egyaltalan van koze egymashoz ? Tudtommal az apokalipszis elotti dolgokat mutatja be vagy vmi ilyesmit olvastam, csak gondoltam rakerdek, hatha akad egy ket elvetemult fan a forumon, s ok temaba vannak
A folytatás sem csúcskategória, a második évadra már összeraktak egy erőteljesebb átívelő szálat, de semmi extra. Olyan morbid, de kellemes a hangulata az egész sorozatnak, leginkább csak ezért nézem. Heti egy-két órára teljesen jó kikapcsolódás.PCsabi írta:Amúgy érdemes folytatni? Én az első évad után abbahagytam (nem azért, mert nem tetszett, csak nem volt időm).danianevem írta:Le vagy maradva, én már bedaráltam az évadot.Ruby Rose meg nagyon durva, főleg az ausztrál akcentusával.
Amúgy érdemes folytatni? Én az első évad után abbahagytam (nem azért, mert nem tetszett, csak nem volt időm).danianevem írta:Le vagy maradva, én már bedaráltam az évadot.Ruby Rose meg nagyon durva, főleg az ausztrál akcentusával.
Nézd meg a többi képetMQuCsabi írta:Ki ez a vámpír?!![]()
Fiúk, nagyon el vagytok tévelyedve
Aztán lehet, normálisan felöltözve, vagy levetkőzve más, de ez pont egy 'zar kép
Ki ez a vámpír?!PCsabi írta:Lehet, hogy folytatnom kéne az Orange Is The New Black-et:
KATTsoadroli írta:nekem meg lehet hogy el kéne kezdenem
Bízzunk a Netflixben.kanty írta:Kaszát kapott a Hannibal. Ez kicsit sokkolt.
nekem meg lehet hogy el kéne kezdenem
Le vagy maradva, én már bedaráltam az évadot.