Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Alfa
Entrenador del Barça

2015.06.26. 11:46:00

visca el barca írta:
jó hogy szóltál, most látom, hogy már kijött a 6. évad második fele is, este neki is ugrok.

sztem egyébként az a király ebben a sorozatban, hogy tényleg 3 családot zsúfoltak bele, és nem csak egy-két karakter viszi a történetet. ami tényleg nincs :D szokásos karácsony/halloween/hálaadás/évfordulók/szülinapok/nyaralás vonal megy folyamatosan :D olyan kis lájtos családi sorozat, nem az a tipikus mai tinis-fingós-böfögős-káromkodós-alkoholista vonal....

nálam amúgy cameron a nyerő, messze ő a legnagyobb arc az egész soriban :lol: az a legnagyobb mikor homisan elkezd rohanni és mitchell mindig ráüvölt, hogy ne lóbálja a kezeit, de ugyanúgy nyomja tovább csak más pózban :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=5mh4eXr ... be&t=1m40s" target="_blank
Azon besírtam :lol: . Én is nagyon bírom Cam karakterét és azok a hisztik :lol: . Az a durva , hogy a való életben Mitchellt játszó színész meleg de a Camet játszó nem.

Tök érdekes volt látni ahogy a gyerekek felnőttek (főleg Luck) kivéve Many rajta alig látszik , hogy eltelt 5 év :D
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2015.06.26. 11:13:31

Alfa írta:Van olyan ember rajtam kívül ( gondolom van :) ) aki nézi a Modern Familyt?

A véleményem( ha valakit érdekel :D ) róla 5 évad után :
jó hogy szóltál, most látom, hogy már kijött a 6. évad második fele is, este neki is ugrok.

sztem egyébként az a király ebben a sorozatban, hogy tényleg 3 családot zsúfoltak bele, és nem csak egy-két karakter viszi a történetet. ami tényleg nincs :D szokásos karácsony/halloween/hálaadás/évfordulók/szülinapok/nyaralás vonal megy folyamatosan :D olyan kis lájtos családi sorozat, nem az a tipikus mai tinis-fingós-böfögős-káromkodós-alkoholista vonal....

nálam amúgy cameron a nyerő, messze ő a legnagyobb arc az egész soriban :lol: az a legnagyobb mikor homisan elkezd rohanni és mitchell mindig ráüvölt, hogy ne lóbálja a kezeit, de ugyanúgy nyomja tovább csak más pózban :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=5mh4eXr ... be&t=1m40s" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.06.26. 10:48:32

miihii írta:Azt el is felejtettem múltkor, h van még egy ajánlóm mindenkinek :)

SONS OF ANARCHY :!:

Bitangjó 8)

3 hét alatt letekertem a 7 évadot és be is került a sorozattoplistám élmezőnyébe. Hatalmas karaketerek (a legnagyobb forma Walton Goggins, azokkal a csöcsökkel... =D> :lol: ), csavaros sztori, rengeteg fordulat, nagy drámák, szal igencsak adja.

Jvaslom megtekintésre mindenkinek! ...vagy bárkinek...vagy akárkinek :mrgreen:
Nahát, én nem tudtam, hogy a SoA-t még ajánlgatni kell, azt hittem alapnak számít a sorozatok között. :D Egyébként tényleg marha jó, Breaking Bad mellett szoros élmezőny tagja nálam is, viszont számomra egyre jobban leült sajnos a vége felé, illetve Sutterrel kicsit elszaladt a ló az utolsó évadokban.

sokszor kaotikussá és nevetségessé vált már a forgatókönyv, mert telepakolták idióta, szappanoperás fordulatokkal, csakhogy indokolttá tegyen egy újabb vérengzést.
Az viszont tetszett végül is, hogy Jax az első évad végén ugye fogadalmat tesz, hogy megváltoztatja a klubot, és az évadok során csak tippelgetni tudsz, hogy most vajon már végleg elbukott, letért erről az útról, vagy még él esetleg a remény, aztán talán csak a 6. évad végére válik biztossá, hogy itt nem lesz semmiféle változás, sz.rból nem lehet várat építeni.
Amiatt is erős, hogy a Breaking Bad után ez is egy olyan sorozat, ahol alapjában véve a rosszfiúknak, bűnözőknek teremtenek olyan helyzeteket, ahol kicsit talán azonosulni tudsz velük, tudsz értük szorítani. Jax-nél keményebb antihőst még nem láttam sorozatban, a jó öreg Walter White is alulmarad bőven. Illetve abban sem vagyok biztos, hogy Jax esetében lehet alkalmazni a hős szót, bármilyen kontextusban is. :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Alfa
Entrenador del Barça

2015.06.26. 10:47:04

pezZy írta:
Alfa írta:Van olyan ember rajtam kívül ( gondolom van :) ) aki nézi a Modern Familyt?
3. Évadnál tartok jelenleg, de eszméletlen milyen jó sorozat. Nagyon jól kivannak találva a karakterek. Csomó horror és fantasztikus sorozat közben néha felüdülés :D

Jay, Phil, Luke és Manny valami eszméletlen benne.

Szóval hamarosan a spoilert és eltudom majd olvasni. :lol:
Olvasd el nyugodtan igazából nem is értem miért raktam spoilerbe :D (talán a megszokás )
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
messideco
Presidente del Barça

2015.06.26. 08:09:02

Pár sorozatról írnék:

Wayward Pines
Nem nagyon olvastam itt róla, érdemes elkezdeni, nagyon jó sorozat. Egy izolált városról szól, ahol semmi sem az ami, abszolút Lost-beütése van a szériának, aki szereti a thriller/misztikus vonalat, annak garantáltan jó szórakozást nyújt. Hat rész jött ki, hamar be lehet hozni :)

The last man on earth
Igaz, még csak két részt láttam, de eddig nagyon bejött. Poszt-apokaliptikus vígjátéksorozat, azért nem terem minden fán ilyen. Eddig az alaphelyzet jó, a főszereplő is okés, sokat ki tudnak szerintem hozni ebből a cuccból, van potenciál benne bőven.

The affair
Kevésbé romantikus dráma, ahogy a címe is mutatja, egy megcsalás történetét mutatja be a sorozat. Az különlegessége az, hogy a férfi és a nő szempontjából is elhangzik az adott nap eseménye, egy epizód gyakorlatilag két részre osztható, viszont az elmesélés alapján nem ugyanazt a történetet kapjuk vissza, a pszichológiai vonzata a dolgoknak lebilincselő, rengeteg háttérinformációt megtudunk a szereplőkről, van idő erre, valamint a történet is halad egyben.

Mixology
A kedvencemet a végére hagytam. Sajnos a sit-comokban egyre inkább csalódóok, lásd Tbbt, illetve a Modern Family is lefelé halad, így elkezdtem egy viszonylag friss sorozatot. A lényege, hogy egy éjszakai buli történetét meséli el, (13*20 perc, kb négy és fé óra eseménye) nyolc szereplő fontos belőle, mind egy újabb kapcsolatot/kalandot keresve vetik be magukat az éjszakába, és ott aztán érdekes/ciki/humoros események történnek velük. Szerethető, nem sablonos karakterek vannak benne, akikről szintén sok háttérinfót meg tudunk. A női szereplők, meg hát fölöttébb csinosak :)
Kép
"And my heart will leave you never."
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2015.06.26. 08:03:04

3. Évadnál tartok jelenleg, de eszméletlen milyen jó sorozat. Nagyon jól kivannak találva a karakterek. Csomó horror és fantasztikus sorozat közben néha felüdülés :D

Jay, Phil, Luke és Manny valami eszméletlen benne.

Szóval hamarosan a spoilert és eltudom majd olvasni. :lol:
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
soadroli
Llegenda del Barça

2015.06.26. 01:41:35

én annó elkezdtem, de pár rész után elváltak útjaink, nem mondom hogy rossz volt, de valami hiányzott belőle. na talán majd egyszer.

most az orange is the new black-et kezdtem el, 2 nap alatt ledaráltam 10 részt (50+ percesek), nagyon bejön :D
Kép
miihii
KHAL

2015.06.26. 00:12:35

Azt el is felejtettem múltkor, h van még egy ajánlóm mindenkinek :)

SONS OF ANARCHY :!:

Bitangjó 8)

3 hét alatt letekertem a 7 évadot és be is került a sorozattoplistám élmezőnyébe. Hatalmas karaketerek (a legnagyobb forma Walton Goggins, azokkal a csöcsökkel... =D> :lol: ), csavaros sztori, rengeteg fordulat, nagy drámák, szal igencsak adja.

Jvaslom megtekintésre mindenkinek! ...vagy bárkinek...vagy akárkinek :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Alfa
Entrenador del Barça

2015.06.25. 22:50:02

Van olyan ember rajtam kívül ( gondolom van :) ) aki nézi a Modern Familyt?

A véleményem( ha valakit érdekel :D ) róla 5 évad után :

Összességében bejön a sorozat a poének jók a karakterek érdekesek és viccesek. Nagyon király megoldás a 3 nagyon különböző család berakása ( nagycsalád,meleg pár , gazdag öreg bomba nő ) A problémám az az , hogy nem szól semmiről , de nagyon durván . Persze minden részben történik valami de az az érzésem , hogy addig tudnák húzni ameddig csak akarják.Az Agymenőkhöz hasonlít a legjobban ( igaz abban az elején ott volt a Pennys szál ) mert az a másik sorozat ami nem szól kb semmiről .
Összegezve: Az unalom elűzésére tökéletes de meg se közelíti -nálam- az HIMYM szintjét .

Haley miatt is megéri nézni :mrgreen:
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
PCsabi
aka Game90

2015.06.24. 19:39:34

Ballers-t lehet, hogy elkezdem én is.

Amúgy tudom, hogy nem a legfontosabb, de a TD főcím botrányos. Mennyivel jobb lenne ezzel a zenével...:
https://youtu.be/SF2TampTY5g" target="_blank

danianevem írta:A folytatás sem csúcskategória, a második évadra már összeraktak egy erőteljesebb átívelő szálat, de semmi extra.
Nem volt túl meggyőző :D De nyáron megpróbálom majd ledarálni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.06.24. 16:28:07

MQuCsabi írta:Igen, komolyan bírom őket. NYilván nem azért, mert úgy játszanak, mint Di Caprio, de szeretem a kemény karaktereket.
Értem,én is bírom Stallone-t, Jason Statham-et stb de persze nem ők a kedvenceim.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.24. 14:51:15

Igen, komolyan bírom őket. NYilván nem azért, mert úgy játszanak, mint Di Caprio, de szeretem a kemény karaktereket.
Kép
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.06.24. 13:43:13

MQuCsabi írta: Ballers

Na, ezt megvárom, míg végig kint lesz, akkor lehet nyomni egy délután alatt. Rock nálam mindent visz, nagyjából Vin Diesel-i szinten van.
Tehát sehol?? :lol: vagy komolyan szereted őket? Mert akkor nem bántalak. :)
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.24. 10:29:54

PCsabi írta:Nézd meg a többi képet :)
Pardon :mrgreen:

Boardwalk Empire

Én kicsit megcsömörlöttem belé, az ötödik évadot kezdtem, de lassan haladok vele. Talán hétvégén le tudom darálni, mert már néhol nagyon elment az én ízlésvilágomtól, nem tetszik pl Nucky karaktere, pedig az elején nagy volt. Remélem valami jót hoznak ki belőle.

Ballers

Na, ezt megvárom, míg végig kint lesz, akkor lehet nyomni egy délután alatt. Rock nálam mindent visz, nagyjából Vin Diesel-i szinten van.

BTW 19 nap múlva jön a RaY Donovan harmadik évada, rajtam kivül várja még ennyire valaki?
Kép
miihii
KHAL

2015.06.24. 02:02:07

Beindult kicsit a sorozatbiznisz, premierhegyek 8)

True Detective s02e01

Egy rész után nehéz messzemenő következtetéseket levonni, egyelőre nem is tenném :) Colin Farrell-t én kifejezetten bírom, ezért rossz már nem lehet :D

Ballers

Amcsifoci témájú, HBO-s cucc, amiben The Rock is tolja. Önmagáért beszél 8) Fél órás epizód után érdekesnek tűnik, bár asszem jól sejtem, h érdemi foci nem túl sok lesz benne...

Last Ship

Ennek tetszett az első évada, most kezdődött a második szériája neki is. Egy amcsi csatahajó és legénysége a világvége küszöbén hajt a túlélésre, zanzásítva :D
csabooo írta:Walking deadesekhez.. Ledaraltam az eddigi ot evadot, de most nem a velemyem fejeznem ki, hanem hogy miutan ha jol tudom osztol jon a 6. evad, akkor mi lesz ez a Fear WD, vagy egyaltalan van koze egymashoz ? Tudtommal az apokalipszis elotti dolgokat mutatja be vagy vmi ilyesmit olvastam, csak gondoltam rakerdek, hatha akad egy ket elvetemult fan a forumon, s ok temaba vannak :D
Augusztusban rajtol a sorozat és valóban nagyjából előzménysorozatnak indul, de állítólag hosszabb távon találkozhat az anyasorozat történéseivel. Kapásból két évadot rendeltek be, ami nem kis szó.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
danianevem
Entrenador del Barça

2015.06.23. 22:47:24

PCsabi írta:
danianevem írta:Le vagy maradva, én már bedaráltam az évadot. :lol: Ruby Rose meg nagyon durva, főleg az ausztrál akcentusával.
Amúgy érdemes folytatni? Én az első évad után abbahagytam (nem azért, mert nem tetszett, csak nem volt időm).
A folytatás sem csúcskategória, a második évadra már összeraktak egy erőteljesebb átívelő szálat, de semmi extra. Olyan morbid, de kellemes a hangulata az egész sorozatnak, leginkább csak ezért nézem. Heti egy-két órára teljesen jó kikapcsolódás.

Ruby Rosehoz még annyit, hogy a képeken nem az igazi, a sorozatban nagyon patent volt.
PCsabi
aka Game90

2015.06.23. 22:24:38

danianevem írta:Le vagy maradva, én már bedaráltam az évadot. :lol: Ruby Rose meg nagyon durva, főleg az ausztrál akcentusával.
Amúgy érdemes folytatni? Én az első évad után abbahagytam (nem azért, mert nem tetszett, csak nem volt időm).
MQuCsabi írta:Ki ez a vámpír?! :shock: [-X Fiúk, nagyon el vagytok tévelyedve :mrgreen: Aztán lehet, normálisan felöltözve, vagy levetkőzve más, de ez pont egy 'zar kép
Nézd meg a többi képet :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csabooo
Capitá del Barça

2015.06.23. 20:31:59

Walking deadesekhez.. Ledaraltam az eddigi ot evadot, de most nem a velemyem fejeznem ki, hanem hogy miutan ha jol tudom osztol jon a 6. evad, akkor mi lesz ez a Fear WD, vagy egyaltalan van koze egymashoz ? Tudtommal az apokalipszis elotti dolgokat mutatja be vagy vmi ilyesmit olvastam, csak gondoltam rakerdek, hatha akad egy ket elvetemult fan a forumon, s ok temaba vannak :D
Barça,Barça,Baaarça!!!
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.23. 18:25:11

Boardwalk Empire

Mint egy finom kaját úgy tudtam le ezt a sorozatot. Nem daráltam, hanem tényleg kiélveztem minden pillanatát. Igazán rosszat nem is tudok mondani, minőségi sorozat, amely a korhűségének köszönhetően nagyon erős hangulattal rendelkezik.
Kb. úgy vagyok, mint a Maffiózók megnézése után, egyfajta ürességet érzek - bármennyire is szentimentálisan hangzik.
Azon kevés sorozatok közé tartozik, amelyik egészen az utolsó évadig mindig képes volt emelni a színvonalat, az 5. kusza évad sem volt rossz, csak teljesen más, sokkal nosztalgikusabb, szentimentálisabb.
Ha egy valamit kell kiemeljek, akkor az a szereplőgárda, ilyen nagyszámú és minőségi alakítást talán még nem is láttam. Persze ehhez kellettek a remek karakterek is: Nucky Thompson, Al Capone, Darmody, Luciano, van Alden, Harrow, Chalcky stb.
Szóval, akinek bejön a stílus és még nem látta az csapassa! :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.23. 10:23:32

PCsabi írta:Lehet, hogy folytatnom kéne az Orange Is The New Black-et :D :
KATT
soadroli írta:nekem meg lehet hogy el kéne kezdenem :D
Ki ez a vámpír?! :shock: [-X Fiúk, nagyon el vagytok tévelyedve :mrgreen: Aztán lehet, normálisan felöltözve, vagy levetkőzve más, de ez pont egy 'zar kép
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2015.06.23. 00:34:58

kanty írta:Kaszát kapott a Hannibal. Ez kicsit sokkolt. :roll:
Bízzunk a Netflixben.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.22. 23:29:18

Kaszát kapott a Hannibal. Ez kicsit sokkolt. :roll:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.06.22. 22:47:12

KATT
:szivecske:

True Detective s02e01: Ez idáig nagyon semmilyen...
Na ne már. Ő tetszik? Fiú vagy lány? :mrgreen:
soadroli
Llegenda del Barça

2015.06.22. 22:33:35

KATT
nekem meg lehet hogy el kéne kezdenem :D
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.06.22. 21:38:19

KATT
:szivecske:
Le vagy maradva, én már bedaráltam az évadot. :lol: Ruby Rose meg nagyon durva, főleg az ausztrál akcentusával.
Válasz küldése