Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rosellnek annyira jo kapcsolatai vannak braziliaban, hogy mar az FBI is szimatolozikpalesz77 írta:Jó igen, Rosellnek is jó kapcsolatai voltak Brazíliában, azért volt 57 millió Neymar..
Jó igen, Rosellnek is jó kapcsolatai voltak Brazíliában, azért volt 57 millió Neymar..Erxy írta:a ketto nem mond ellent egymasnakpalesz77 írta:Ez mondjuk úgy érdekes, mert a Juve nem fogja a két szép szeméért "csak" 60 millióért elengedni..![]()
egyebkent azt is hozzatette, hogy Mino Raiola a 'baratja'
annak a projectnek meg a vegosszege sincs meg.noname írta:Az Espai Barcát ugyan megszavazták a sociok, de amennyire tudom, leginkább csak körvonalazták, hogy mik a tervek és van lehetőség az áttervezésre. Valószínűnek tartom, hogy Laportáék alaposan áttervezik majd az egészet(pl. stadion befedése sokak szerint felesleges).mess2009 írta: és még egy dolog: amikor gazdasági ügyekről esik szó ne felejtsétek, hogy fut itt egy giga program a Camp Nou átépítése....ami eddig elég volt, nem biztos, hogy ezután is az lesz....
Abidal sok szempontbol alkalmas sportigazgatonak (hitelesseg, munkamoral, elhivatottsag, feltetelezem azert a focihoz is ert), s biztos vagyok benne, hogy komoly csapat lesz mogotte.mess2009 írta:Abidal...(Pulyol,Xavi....stb...) szerintem ugyanis azon túl, hogy választási fogás semmi nem támasztja alá, hogy a srác(ok) sportigazgató legyen. van valami képzettsége egyáltalán ami erre predesztinálja ? az milyen vezetői erény, hogy egy kulcs pozícióba egy gyakorlatlan kezdőt állít?(már mint Laporta?)
a ketto nem mond ellent egymasnakpalesz77 írta:Ez mondjuk úgy érdekes, mert a Juve nem fogja a két szép szeméért "csak" 60 millióért elengedni..
Az Espai Barcát ugyan megszavazták a sociok, de amennyire tudom, leginkább csak körvonalazták, hogy mik a tervek és van lehetőség az áttervezésre. Valószínűnek tartom, hogy Laportáék alaposan áttervezik majd az egészet(pl. stadion befedése sokak szerint felesleges).mess2009 írta: és még egy dolog: amikor gazdasági ügyekről esik szó ne felejtsétek, hogy fut itt egy giga program a Camp Nou átépítése....ami eddig elég volt, nem biztos, hogy ezután is az lesz....
Most lehet én vagyok a hülye, de ezt mégis hogy?Erxy írta:ha Cruyff, Abidal es Lucho is az aldasat adja, bejelenthet atigazolast megvalasztasa elott is
Erxy írta:Pogba nagyszeru igazolas lenne, mindenki ugy gondolja, hogy passzolna a rendszerbe, a jatekos szeretne csatlakozni.
Ez mondjuk úgy érdekes, mert a Juve nem fogja a két szép szeméért "csak" 60 millióért elengedni..Laporta pár napja mondta, nem írta:"A teljes átigazolási rendszert meg szeretném változtatni. Nem fogunk 80 millió eurót Pogbára költeni, ha meg leszek választva."
Mivel ez nekem szólt válaszolnék rá,noname írta:Nagyon nem vagy képben...
Ibra és Csiga mindkettő Pep külön kérésére jött, csak nem váltak be. Semmi gyanús nem volt benne.
Ismered ezt a kis szófordulatot: "Mes que un club"?! A Barca mindig is azt hirdette, hogy több, mint egy klub. Egy ideológia, egy filozófia, Katalónia büszkesége. Ezért UNICEF. Semmi anyagi gond nem volt akkor sem, amikor az UNICEF volt a "szponzor". Akkor is rendszerint a Barca volt a világ 2. leggazdagabb klubja. Ugyanakkor megfigyelhető, hogy a Laporta alatt tapasztalt évi menetrendszerű gazdasági növekedés az utóbbi években nem jelentkezett annak ellenére, hogy lett mezszponzor.
Javaslom, legközelebb tájékozódj jobban.
Köszönöm! valahogy így!Gauchomester írta:Üdv.
Már most borítékolható, hogy Laporta másodjára is a klub elnöke lesz. Amennyiben nem, az az év, vagy akár az évtized meglepetése lenne. És ha engem kérdeznek (nyilván senki sem teszi ezt) akkor azt mondom: ez messze a legjobb dolog, ami a klubbal történhet. Többet jelent, mint a pályán elért sportsikerek. Sokan vagyunk, akik hétről hétre végignéztük a Gaspart-féle ürgéket a díszpáholyban, és pontosan tudjuk, hogy 2003-ban mit jelentett az, hogy Laporta átvette az irányítást. Ez a pali és a stábja egy romhalmazból teremtette elő a ma ismert Barcát, olyan időkben kezdte tevékenységeit, amikor a Real Madrid magasan a világ legjobban csengő márkaneve volt, tele aranylabdásokkal, mi meg súlytalanok voltunk nemzetközi porondon, és örültünk, ha elcsíptük a BL-indulás jogát. Laporta pontosan tudta mihez, kihez mikor kell nyúlnia. Ő és a stábja teljesen átírták a spanyol focit, sőt messzebb megyek: a válogatott uralma is az ő munkájuk gyümölcse. Őrültségnek hangzik, de így van.
És ami a leginkább figyelemreméltó: A sikereket egy olyan úton járva érte el, ami büszkeséggel töltötte el a szurkolókat, és elismerésre késztette a futball-társadalmat. Amikor a saját nevelésű játékosok kézről kézre adták át egymásnak a BL-trófeát...mindenki a Barca-stílust akarta követni.
És most, 2015-ben megint megmutatja, hogy mekkora "játékos". Tulajdonképpen több ütőkártya is van a kezében, és a Rosell-banda legnagyobb hibáit tudja maga mellett. Hiszen a szurkolóknak mi fájt leginkább. A hagyományok félresöprése azzal, hogy 112 után egy közel-keleti olajmágnás országot és annak minden korrupt tevékenységét (2022-es VB) nyíltan képviseli a klub a mezével és a stadionjával. (A két legszentebb dolog ez egy klubnál) és hát ugye a játékosok mellkasán kívül ott virít a lelátó székein is.....
A másik Abidal személye. Biztosan van igazság abban is, hogy sportszakmai szempontokból érthető az ő távozása, de ezzel nagyon mellélőttek Rosellék. Egy közönségkedvencnek hazudtak, egy olyan játékosnak, aki Hajdú B. István szavaival élve: "ha drámai szeretnék lenni a halálból tért vissza". Ikonikus alakja lett ő a Guardiola-érának, aki mindig hű volt a klub eszméihez, küzdött értük és saját magáért, Rosellék pedig aljas módon váltak meg tőle. Laporta most maga mellé állítja, ennél jobb húzás szerintem nincs.
Egy szó mint száz. Ez az ember kell a klubnak. Ha Laporta ugyanazon az úton folytatja, ahol 2010-ben abbahagyta, akkor kedves szurkolótársaim, sikeres évek állnak előttünk, és itt nem csupán a pályán elért eredményekre gondolok.
A szezonra vonatkozó bevétel 398,1 millió euróról 450,7-re ugrott a Deloitte felmérései alapján, leginkább a Commercial részben volt komolyabb ugrás és főleg a mezszponzor miatt. Ezt követő szezonban 483 lett, majd 482,6, a tavalyi meg 481,6 volt. Az elmúlt pár évben a kezdeti ugrás után beállt stagnáló pályára, ami önmagában nem feltétlenül rossz, de a riválisokkal szemben sajnos lett lemaradás. Az ideiről értelemszerűen még nincs felmérés.noname írta: Ugyanakkor megfigyelhető, hogy a Laporta alatt tapasztalt évi menetrendszerű gazdasági növekedés az utóbbi években nem jelentkezett annak ellenére, hogy lett mezszponzor.
6 év!palesz77 írta:Majd 4 év múlna eljön annak is az ideje..Bob_Marley írta:... Mint írtam a legjobb egy új ember lenne ...
Értelek.Bob_Marley írta:...
Kicsit erősnek érzem mert olyan mintha haragudnál azokra akik vele szimpatizálnak.Bob_Marley írta:Laporta fanatikusok
Ha ott folytatja, akkor nagy bajban leszünk... Amennyire én emlékszem a végére már a Pérezzel vívott "csatája" során már ő maga is egyre gyakrabban esett át a ló túloldalára. Az utolsó szezonjában meg több, mint 100 milliót költött az Ibrahimovic, Csigrinszkij, Keirrison trióra, s valamennyiüket egy év után már lehetett volna tovább is adni.Gauchomester írta:Ha Laporta ugyanazon az úton folytatja, ahol 2010-ben abbahagyta, akkor kedves szurkolótársaim, sikeres évek állnak előttünk, és itt nem csupán a pályán elért eredményekre gondolok.
Nekem meg ez nem rémlett már.kristop írta:pedig pont ez történt csak mess2009 vagy nem emlékezett rá vagy másra gondolt. a bizalmatlansági indítványon 60% szavazott arra, hogy elküldjék laportát az első regnálása után valamennyivel, de kétharmad kellett volna hozzá, ezért maradt. aztán pedig miután vége lett a második ciklusának és rosellék kerülték a helyére szintén a sociók szavazták meg, hogy menjen bíróság elé laporta.
szóval lényegében igaz, akik anno megbuktatták vagy meg akarták buktatni, azok fogják égbe emelni most