Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
Erxy
Entrenador del Barça

2015.06.25. 11:29:05

palesz77 írta:Jó igen, Rosellnek is jó kapcsolatai voltak Brazíliában, azért volt 57 millió Neymar..
Rosellnek annyira jo kapcsolatai vannak braziliaban, hogy mar az FBI is szimatolozik :lol: :lol:

egyebkent nem azt mondom, es Laporta sem azt mondja, hogy felearon elhozza, csak hogy jo jatekos es illene ide (szerintuk, en nem tudom) :D
Beckhammel is kampanyolt, megsem lett a mienk, nagy jatekosok nevenek bedobasa a foci-rezsicsökkentes, ez van. ez is ugyanolyan politika.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.25. 10:36:04

Erxy írta:
palesz77 írta:Ez mondjuk úgy érdekes, mert a Juve nem fogja a két szép szeméért "csak" 60 millióért elengedni..
a ketto nem mond ellent egymasnak :D
egyebkent azt is hozzatette, hogy Mino Raiola a 'baratja'
Jó igen, Rosellnek is jó kapcsolatai voltak Brazíliában, azért volt 57 millió Neymar..:D Ismerjük ezeket az ügyeket már szerintem, csak azért, mert ide akar jönni, nem fogja a Juve 40 millióval kevesebbért eladni nekünk, mint a Citynek tennék mondjuk - feltételezve, hogy nekik 100-ért adnák. Megmondták, hogy 80 millióért vihető, de majd Laporta biztos elintézi, hogy - legalább - 20 millióval kevesebb legyen. Na meg Raiola pont belemegy felebaráti szeretetből, hogy kevesebb transzfer utáni bónuszt kap, és Pogba fizetése se 12 millió lesz, hogy aztán még kevesebbet kapjon utána. Pont az a típus.. :lol:
Erxy
Entrenador del Barça

2015.06.25. 10:19:55

noname írta:
mess2009 írta: és még egy dolog: amikor gazdasági ügyekről esik szó ne felejtsétek, hogy fut itt egy giga program a Camp Nou átépítése....ami eddig elég volt, nem biztos, hogy ezután is az lesz....
Az Espai Barcát ugyan megszavazták a sociok, de amennyire tudom, leginkább csak körvonalazták, hogy mik a tervek és van lehetőség az áttervezésre. Valószínűnek tartom, hogy Laportáék alaposan áttervezik majd az egészet(pl. stadion befedése sokak szerint felesleges).
annak a projectnek meg a vegosszege sincs meg.
egyebkent Bartomeu azzal kampnyolt, hogy csak akkor fog vegbebenni a fejlesztes, ha o lesz az elnok, holott a socik mar megszavaztak..
mess2009 írta:Abidal...(Pulyol,Xavi....stb...) szerintem ugyanis azon túl, hogy választási fogás semmi nem támasztja alá, hogy a srác(ok) sportigazgató legyen. van valami képzettsége egyáltalán ami erre predesztinálja ? az milyen vezetői erény, hogy egy kulcs pozícióba egy gyakorlatlan kezdőt állít?(már mint Laporta?)
Abidal sok szempontbol alkalmas sportigazgatonak (hitelesseg, munkamoral, elhivatottsag, feltetelezem azert a focihoz is ert), s biztos vagyok benne, hogy komoly csapat lesz mogotte.
Laportanak meg az ujoncokhoz egesz jo szeme volt eddig :D
palesz77 írta:Ez mondjuk úgy érdekes, mert a Juve nem fogja a két szép szeméért "csak" 60 millióért elengedni..
a ketto nem mond ellent egymasnak :D
egyebkent azt is hozzatette, hogy Mino Raiola a 'baratja'
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.06.25. 08:53:34

mess2009 írta: és még egy dolog: amikor gazdasági ügyekről esik szó ne felejtsétek, hogy fut itt egy giga program a Camp Nou átépítése....ami eddig elég volt, nem biztos, hogy ezután is az lesz....
Az Espai Barcát ugyan megszavazták a sociok, de amennyire tudom, leginkább csak körvonalazták, hogy mik a tervek és van lehetőség az áttervezésre. Valószínűnek tartom, hogy Laportáék alaposan áttervezik majd az egészet(pl. stadion befedése sokak szerint felesleges).
A Fifa egy szégyen
mess2009
Director del Fútbol

2015.06.25. 08:40:59

bár a vita érdekes. az érvek és ellenérvek kezdenek ismétlődni......valószínű, hogy annak lesz igaza aki Laporta érkezését biztosra veszi, hiszen a közvélemény kutatások elsöprő fölényt jeleznek.
nekem egy jogász nem lehet szimpatikus, de tudom, hogy ez a fajta igenis alkalmas az ilyen posztokra ezt számos tény támasztja alá a világban. Bartoék vesztét szerintem éppen az okozta, hogy a jogász csapata gyenge volt, és ez az amiért egy vezetőnek viselnie kell a döntése nyűgét, hogy t.i. rossz embereket választ.(van persze erre is riposzt: ha volt olyan aki megmondta neki, hogy ...uram ez bukta lesz...!) és itt jön amiért úgymond tollat fogtam:
Abidal...(Pulyol,Xavi....stb...) szerintem ugyanis azon túl, hogy választási fogás semmi nem támasztja alá, hogy a srác(ok) sportigazgató legyen. van valami képzettsége egyáltalán ami erre predesztinálja ? az milyen vezetői erény, hogy egy kulcs pozícióba egy gyakorlatlan kezdőt állít?(már mint Laporta?) ez a mostani ürge akit Barto hozott, legalább az eerdményei, a múltja alapján rátermettnek tűnhetett... itt vagy arról van szó, hogy Laporta ebbe a pozícióba maga akar vájkálni és ezért egy jól mutató bábra van szüksége, vagy úgy gondolja, hogy mögé pakol valakit aki érdemben intézi az ügyeket....
és még egy dolog: amikor gazdasági ügyekről esik szó ne felejtsétek, hogy fut itt egy giga program a Camp Nou átépítése....ami eddig elég volt, nem biztos, hogy ezután is az lesz....
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.06.25. 06:55:57

Bob, te még hány oldalon keresztül szeretnéd ugyanazokat a dolgokat leírni minden egyes új fórumer pozitív hangvételű megnyilvánulására Laportával szemben? :)

Már egyszer leírtad, hogy Te nem épp neki drukkolsz, a miérteket is, felesleges 100szor.

Kicsit ellentmondjak direkte, jövök én másodjára: Laportának mérhetetlenül fogok örülni, az a tag egy egyéniség, és teljesen egyetértek a gondolataival,és a fontossági sorrenddel is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
palesz77

2015.06.25. 00:37:31

Erxy írta:ha Cruyff, Abidal es Lucho is az aldasat adja, bejelenthet atigazolast megvalasztasa elott is
Most lehet én vagyok a hülye, de ezt mégis hogy? :-k Mármint ki az a játékos, aki bevállalja, hogy megmondja a klubjának, hogy "srácok, lehet megyek, de ha nem Laporta lesz az elnök, akkor maradok nyugi.." Elég abszurd ez nekem.
Erxy írta:Pogba nagyszeru igazolas lenne, mindenki ugy gondolja, hogy passzolna a rendszerbe, a jatekos szeretne csatlakozni.
Laporta pár napja mondta, nem írta:"A teljes átigazolási rendszert meg szeretném változtatni. Nem fogunk 80 millió eurót Pogbára költeni, ha meg leszek választva."
Ez mondjuk úgy érdekes, mert a Juve nem fogja a két szép szeméért "csak" 60 millióért elengedni.. :roll: Vagy ez amit MessiNeymarSuárez írt pár napja nem elhangzott nyilatkozat?
Erxy
Entrenador del Barça

2015.06.25. 00:22:08

Most nyilatkozott CatRadionak, roviden:
a masia elere visszater majd Alexanko =D>
ha Cruyff, Abidal es Lucho is az aldasat adja, bejelenthet atigazolast megvalasztasa elott is
Pogba nagyszeru igazolas lenne, mindenki ugy gondolja, hogy passzolna a rendszerbe, a jatekos szeretne csatlakozni.
Unicef igen, Quatar nem.
Kubala, Messi, Cruyff a piller.
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.06.24. 20:00:10

Általában az edző kéri a játékost. Hiba volt annyi pénzt kiadni Ibráért, de ha az edző kéri és neked megvan rá a pénzed, persze, hogy kiadod a pénzt.
Te gyanúsnak nevezted az Ibra és Csiga igazolást, mintha valami lefizetések lettek volna a háttérben. Olvasd el még egyszer, hogy mit írsz, mert most csak annyiról beszélsz, hogy sok pénz volt. :|

A "Mes que un club"-ról pedig alighanem többet tudok, mint te, ha még az UNICEF ötlettel nem értesz egyet. A Barca elvből nem hordott mezszponzort eddig. Jött Rosell és azt mondta, hogy kell a pénz, lett mezszponzor. Ehhez képest sehol sem látom a szponzorból eredő nagy gazdasági növekedést. Laporta alatt azonos mennyiségű növekedés összejött a szponzor nélkül is, míg Rosellék csak abban az évben tudtak gazdasági növekedést felmutatni, amikor jött a szponzor. Ugyebár a szponzor adott nekünk valami 30 milliót. De például hol van az arab országokból származó extra bevétel? Nem igaz, hogy Quatar-os mezt hord a csapat és nem lett legalább 10 millió bevétel ha másból nem, mezeladásokból. Még ha a szponzor jöttének köszönhető is csak a gazdasági növekedés, hova lett a többi? Más csapatok miért gazdagodnak gyorsabban, miközben kevesebb a szurkolójuk és nem is olyan sikeresek?

Jelenleg gyakorlatilag minden Laportáékat igazolja. Bizonyított, hogy nem adták át veszteségesen a klubot( az idióta igazolások ellenére sem), miközben a nagy közgazdász Rosellék még abban sem teljesítettek jól, ami elméletileg a szakmájuk.

Személy szerint külsős elnököt szeretnék, de az új jelöltek között nincs olyan aki megfelelő politikai/gazdasági hatalommal rendelkezne.

Tehát jelen állás szerint egyértelműen amellett a Laporta mellett foglalok állást, aki minden szempontból messze felülmúlta Roselléket. :wink: Olyan közhelyeket mondani, hogy nem minden volt úgy jó, ahogy Laporta tette, hát, felesleges. Jobb volt? Igen! Van nála jobb jelölt? Nem! Tehát gyakorlatilag kizárásos alapon el kell fogadni a hibáit és remélni, hogy némileg javít rajtuk.

Kicsit olyan ez, mint amikor egy JUvés drukker jött ide (vitázni fűvel fával) beszélgetni a BL döntő előtt és azt akarta bizonyítani, hogy a Juve Pirlo nélkül majdnem olyan erős, mint a Barca. A reakcióm kb. annyi volt: De ha Pirlo egyszer kezdő lesz a döntőben, akkor mit számít, hogy nélküle jobb lesz-e a Juve?
Laportával is így vagyok. Jobb lenne egy olyan elnök, aki rendelkezik Laporta politikai hatalmával és befolyásával a bíróságokon, miközben hiányzik a megalomániája és jobban ért a gazdasághoz. Jobb lenne, de nincs ilyen.
A Fifa egy szégyen
Klaczy
Barça B

2015.06.24. 19:43:34

noname írta:Nagyon nem vagy képben...

Ibra és Csiga mindkettő Pep külön kérésére jött, csak nem váltak be. Semmi gyanús nem volt benne.
Ismered ezt a kis szófordulatot: "Mes que un club"?! A Barca mindig is azt hirdette, hogy több, mint egy klub. Egy ideológia, egy filozófia, Katalónia büszkesége. Ezért UNICEF. Semmi anyagi gond nem volt akkor sem, amikor az UNICEF volt a "szponzor". Akkor is rendszerint a Barca volt a világ 2. leggazdagabb klubja. Ugyanakkor megfigyelhető, hogy a Laporta alatt tapasztalt évi menetrendszerű gazdasági növekedés az utóbbi években nem jelentkezett annak ellenére, hogy lett mezszponzor.

Javaslom, legközelebb tájékozódj jobban. :wink:
Mivel ez nekem szólt válaszolnék rá,
Ha jól értem az rendben van, hogy valaki az edző kérésére érkezik akkor kétszeres-háromszoros áron is meg lehet venni.
A gazdasági helyzetről annyit, hogy "picit" megemelkedett a játékosok bére valamint az igazolásokra szánt összegek is. És biztos vagyok benne, hogy mindenhol játszanak a számokkal.

"Mes que un club" szerintem nem tudod pontosan, hogy mit jelent. De ebbe nem is kell belemenni.

A mondani valóm lényege, pedig annyi volt, hogy nem biztos, hogy minden úgy jó ahogy Laporta csinálja vagy csinálni akarja a jövőben.
Fecooo
Llegenda del Barça

2015.06.24. 18:14:31

Gauchomester írta:Üdv.
Már most borítékolható, hogy Laporta másodjára is a klub elnöke lesz. Amennyiben nem, az az év, vagy akár az évtized meglepetése lenne. És ha engem kérdeznek (nyilván senki sem teszi ezt) akkor azt mondom: ez messze a legjobb dolog, ami a klubbal történhet. Többet jelent, mint a pályán elért sportsikerek. Sokan vagyunk, akik hétről hétre végignéztük a Gaspart-féle ürgéket a díszpáholyban, és pontosan tudjuk, hogy 2003-ban mit jelentett az, hogy Laporta átvette az irányítást. Ez a pali és a stábja egy romhalmazból teremtette elő a ma ismert Barcát, olyan időkben kezdte tevékenységeit, amikor a Real Madrid magasan a világ legjobban csengő márkaneve volt, tele aranylabdásokkal, mi meg súlytalanok voltunk nemzetközi porondon, és örültünk, ha elcsíptük a BL-indulás jogát. Laporta pontosan tudta mihez, kihez mikor kell nyúlnia. Ő és a stábja teljesen átírták a spanyol focit, sőt messzebb megyek: a válogatott uralma is az ő munkájuk gyümölcse. Őrültségnek hangzik, de így van.
És ami a leginkább figyelemreméltó: A sikereket egy olyan úton járva érte el, ami büszkeséggel töltötte el a szurkolókat, és elismerésre késztette a futball-társadalmat. Amikor a saját nevelésű játékosok kézről kézre adták át egymásnak a BL-trófeát... =D> mindenki a Barca-stílust akarta követni.
És most, 2015-ben megint megmutatja, hogy mekkora "játékos". Tulajdonképpen több ütőkártya is van a kezében, és a Rosell-banda legnagyobb hibáit tudja maga mellett. Hiszen a szurkolóknak mi fájt leginkább. A hagyományok félresöprése azzal, hogy 112 után egy közel-keleti olajmágnás országot és annak minden korrupt tevékenységét (2022-es VB) nyíltan képviseli a klub a mezével és a stadionjával. (A két legszentebb dolog ez egy klubnál) és hát ugye a játékosok mellkasán kívül ott virít a lelátó székein is.....
A másik Abidal személye. Biztosan van igazság abban is, hogy sportszakmai szempontokból érthető az ő távozása, de ezzel nagyon mellélőttek Rosellék. Egy közönségkedvencnek hazudtak, egy olyan játékosnak, aki Hajdú B. István szavaival élve: "ha drámai szeretnék lenni a halálból tért vissza". Ikonikus alakja lett ő a Guardiola-érának, aki mindig hű volt a klub eszméihez, küzdött értük és saját magáért, Rosellék pedig aljas módon váltak meg tőle. Laporta most maga mellé állítja, ennél jobb húzás szerintem nincs.
Egy szó mint száz. Ez az ember kell a klubnak. Ha Laporta ugyanazon az úton folytatja, ahol 2010-ben abbahagyta, akkor kedves szurkolótársaim, sikeres évek állnak előttünk, és itt nem csupán a pályán elért eredményekre gondolok.
Köszönöm! valahogy így! ;)

Írtam egy értekezést Laportáról, még nem tudom, meg fog-e jelenni (nem itt), de pont a te szavaid azok, amelyek hiányoznak érzésem szerint belőle, de nem fogom smittpalizni... ;)
Ha megjelenik, meglátjuk, hogy az olvasók, mit gondolnak majd róla :)
gg86
Jugador d'estrella

2015.06.23. 22:23:25

A Rosell-Bartomeu féle vezetés legszánalmasabb húzása volt, mikor már ők csücsültek a vezető pozícióban még akkor is visszafelé mutogattak, Laportát perelgették - eredménytelenül. Kb. mintha Luis Enrique évközben Martinóra mutogatott volna, hogy milyen gány csapatot hagyott itt neki. Amúgy meg kétféle ember van: Az egyiknek szimpatikus Laporta, a másiknak nem. 8)
culinho
Capitá del Barça

2015.06.23. 22:15:55

Ez jó, hogy szóba került, mert Rosell/Barto védelmében az mindig elhangzott, hogy mennyire jó gazdasági szakemberek. Ehhez képest az elmult évkben nem nőtt az éves bevetel, míg a leggazgagabb 10-ben majd mindenki 10-20%-kal tudott növekedni. A tendencia folytatódása esetén már idén lecsúsznánk a dobogóról./szintén Deloitte/

Laporta esetében a számokat most nem vágom, hogy honnan indított, de gyanítom, hogy 2003-ban gazdaságilag is messze voltunk az elittől, mint ahogy sportszakmailag is.
danianevem
Entrenador del Barça

2015.06.23. 21:55:52

noname írta: Ugyanakkor megfigyelhető, hogy a Laporta alatt tapasztalt évi menetrendszerű gazdasági növekedés az utóbbi években nem jelentkezett annak ellenére, hogy lett mezszponzor.
A szezonra vonatkozó bevétel 398,1 millió euróról 450,7-re ugrott a Deloitte felmérései alapján, leginkább a Commercial részben volt komolyabb ugrás és főleg a mezszponzor miatt. Ezt követő szezonban 483 lett, majd 482,6, a tavalyi meg 481,6 volt. Az elmúlt pár évben a kezdeti ugrás után beállt stagnáló pályára, ami önmagában nem feltétlenül rossz, de a riválisokkal szemben sajnos lett lemaradás. Az ideiről értelemszerűen még nincs felmérés.

Mindenesetre normál esetben nyilván nem veszik el egy komolyabb tétel...
noname
Llegenda del Barça

2015.06.23. 21:24:40

Nagyon nem vagy képben...

Ibra és Csiga mindkettő Pep külön kérésére jött, csak nem váltak be. Semmi gyanús nem volt benne.
Ismered ezt a kis szófordulatot: "Mes que un club"?! A Barca mindig is azt hirdette, hogy több, mint egy klub. Egy ideológia, egy filozófia, Katalónia büszkesége. Ezért UNICEF. Semmi anyagi gond nem volt akkor sem, amikor az UNICEF volt a "szponzor". Akkor is rendszerint a Barca volt a világ 2. leggazdagabb klubja. Ugyanakkor megfigyelhető, hogy a Laporta alatt tapasztalt évi menetrendszerű gazdasági növekedés az utóbbi években nem jelentkezett annak ellenére, hogy lett mezszponzor.

Javaslom, legközelebb tájékozódj jobban. :wink:
A Fifa egy szégyen
Klaczy
Barça B

2015.06.23. 21:01:49

Azért ezt az Unicef vonalat nem kellene így nyomnia, végülis egy futballklubról és nem alapítványról van szó.
lehet támogatni, pl gyerekeket meccsnézésre hozni, vagy elárverezni, kesztyűt, cipőt, labdát, hálót stb.

Az hogy a bíróság felment valakit, attól még lehetnek sáros dolgai. Csiga vagy Ibra leigazolása egyértelműen gyanús.
Szóval nem tökéletes ő sem. De a munkáját el kell ismerni, sokat tett a csapatért.
Capon
Llegenda del Barça

2015.06.23. 19:06:57

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:... Mint írtam a legjobb egy új ember lenne ...
Majd 4 év múlna eljön annak is az ideje.. :mrgreen:
6 év!
Bob_Marley írta:...
Értelek.

A gazdasági dolgokhoz nem tudok nagyon hozzászólni, mert már az elején sem hittem Rosseléknek, hogy veszteségesen vették át a klubot, annyira nem látunk bele és olyan jól lehet játszani a számokkal, hogy ez már csak hitt kérdése ki kinek hisz.
Ennek ellenére és hogy kicsit sem szimpatizáltam velük meg-meg védtem őket.
Az igazolások azok jobban sültek el Rosselék regnálása alatt, viszont én ezt inkább edzői kérdésnek látom, akit kért azt megkapta Pep, kivéve Henry-t.
Ha LE okosabb ezen a téren akkor ugyan ilyen jól sülhetnek el az igazolásaink a jövőben is Rosseléktől függetlenül.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
palesz77

2015.06.23. 18:51:33

Bob_Marley írta:... Mint írtam a legjobb egy új ember lenne ...
Majd 4 év múlna eljön annak is az ideje.. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.23. 18:17:33

Félre értetted a mondandómat, mert én nem haragszom azokra, akik vele szimpatizálnak. A Laporta fanatikusok kifejezés arra utalt, hogy általában azok az érvek jönnek elő Laporta mellett, amiket Bartomeu kapcsán meg elsimítunk és nem kerül erényként elő. És jön hogy hatkupa meg mit tudom én, ami nálam nem érv, mert az elnök szerepét nem az eredményesség határozza meg nálam, hanem az irányvonal, amit képvisel. Gondolkodásmód, döntések.

Én egyikkel se tartok, viszont a Bartoemu féle vezetési struktúra ( ez nem azt jelenti, hogy egyetértek a döntéseikkel, hanem hogy maga a gazdasági és klub szempontok az elsődlegesek ) közelebb áll hozzám mint a Laporta féle. Mint írtam a legjobb egy új ember lenne, de a szokás valóban nagy úr.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2015.06.23. 18:05:50

Bob_Marley írta:Laporta fanatikusok
Kicsit erősnek érzem mert olyan mintha haragudnál azokra akik vele szimpatizálnak.

Az új jelöltektől a többség tart, nem ismerjük őket, éppen ezért nincsenek is az esélyesek között, a többség inkább a biztosra menne.
Barto és Laporta ezért a fő esélyes mert tőlük mindenki tudja nagyjából mit lehet várni.
Igazából a kutyát nem érdekli az elnök személye amíg biztosítva érezzük a klub sikeres jövőjét és pozitív megítélését.
Laportában azért bíznak sokan mert az ő regnálása alatt emelkedtünk a mostani magasságokba és lettünk világszerte elismert és keresett "márka".
Bartoékról felesleges beszélnem, mert ez az élmény még friss, mindenki a saját szája íze szerint el tudja dönteni, hogy elégedett-e velük vagy sem, ez már inkább ízlés kérdése, hogy Laporta vagy Bartomeu.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.23. 17:20:37

2003-as időszak után mi történt? Azok az emberek, akikkel elindult a "projekt" szépen lassan eltűntek ilyen olyan okok miatt, legfőképpen mert Laportával nem igazán jöttek ki. Az utána lévő időszakot meg ismerjük és valóban csak hajszál híja volt, hogy ne küldjék el. És lejjebb valaki megint megemlíti, hogy kupákhoz segítette a klubbot, bullshit. :D Nem az elnök nyer a pályán, ő pont belenyúlt a tutiba, pedig az alap DÖNTÉSE nem Ronaldinho vagy Pep lett volna, s pl láthattuk Henryt meg Ibrát stb. A szakmai stáb érte el a sikereket, s amúgy meg ismét letudom írni, hogy Laportánál megemlítődik, hogy kupákat nyert, Bartomeu kapcsán ezt nem szabad megemlíteni....Megint feltudom hozni Nunezt példának és abban igaza volt Pavelnek, hogy nem lehet 22 évet összehasonlítani, de ő nem azért volt jó elnök, mert halomra nyerte magát a csapat, hanem mert jó vezetői képessége volt és megfelelő döntéseket hozott. Az hogy nyer vagy veszít a csapat az nem az elnökön múlik, ő kiválasztotta a megfelelő embereket, elindította a Masiát, Cruyffnak szabad kezet adott stb. Volt egy elképzelése azt vitte végig, s szép nem szép, de ez olyan mint egy vállalkozás. Itt nem érzelmek alapján kell dönteni, hanem minden esetben a racionalitás mentén. Veb jó példákat hozott fel, Nunezt nem érdekelte ki kinek fia, ha a játékosok ugráltak ő kitette őket a francba, ahogy egy keménykezű vezetőhöz illik.

És a kedvenc Laporta idézetem, hogy a mostani sikerek az ő érdemei is, hát persze. :D Amúgy igen benne lehet ő is (de elég elenyésző, a csapat teljesen átalakult azóta, edzők játékosok, mindenki), de arról miért nem ebszél, hogy a transferbanban kérdéses játékosok az ő irányítása alatt is érkeztek....

Tegnap is írtam, ma se tudok mást mondani, hogy mese habbal az egész történet. Jön megint ez a "pojáca" és szépen elhúzza a mézesmadzagot aztán meg kénye kedvére dobálja össze-vissza a pénzt és pofázik bele mindenbe. Ez az én radikális véleményem róla, ezzel a Laporta fanatikusok nyilván nem értenek egyet, szubjektív gondolat részemről, de így látom az ő ténykedését. Pofázás, pofázás hátán az megy.
Kép
Kép
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.06.23. 16:50:21

Gauchomester írta:Ha Laporta ugyanazon az úton folytatja, ahol 2010-ben abbahagyta, akkor kedves szurkolótársaim, sikeres évek állnak előttünk, és itt nem csupán a pályán elért eredményekre gondolok.
Ha ott folytatja, akkor nagy bajban leszünk... Amennyire én emlékszem a végére már a Pérezzel vívott "csatája" során már ő maga is egyre gyakrabban esett át a ló túloldalára. Az utolsó szezonjában meg több, mint 100 milliót költött az Ibrahimovic, Csigrinszkij, Keirrison trióra, s valamennyiüket egy év után már lehetett volna tovább is adni.

Inkább a 2003-asra lenne szükség, aki a klub hagyományainak megfelelve építi az egyesület imázsát és megalomán igazolások helyett a szakmai szempontok mentén hozza a megfelelő személyeket, akár a csapatba, akár a stábjába.
noname
Llegenda del Barça

2015.06.23. 16:47:20

60% körül volt. De kétharmados többség kellett volna.
A Fifa egy szégyen
Capon
Llegenda del Barça

2015.06.23. 16:34:02

kristop írta:pedig pont ez történt csak mess2009 vagy nem emlékezett rá vagy másra gondolt. a bizalmatlansági indítványon 60% szavazott arra, hogy elküldjék laportát az első regnálása után valamennyivel, de kétharmad kellett volna hozzá, ezért maradt. aztán pedig miután vége lett a második ciklusának és rosellék kerülték a helyére szintén a sociók szavazták meg, hogy menjen bíróság elé laporta.

szóval lényegében igaz, akik anno megbuktatták vagy meg akarták buktatni, azok fogják égbe emelni most :D
Nekem meg ez nem rémlett már.
Úgy emlékeztem 50-50% körül volt...
kristop
Entrenador del Barça

2015.06.23. 15:42:32

pedig pont ez történt csak mess2009 vagy nem emlékezett rá vagy másra gondolt. a bizalmatlansági indítványon 60% szavazott arra, hogy elküldjék laportát az első regnálása után valamennyivel, de kétharmad kellett volna hozzá, ezért maradt. aztán pedig miután vége lett a második ciklusának és rosellék kerülték a helyére szintén a sociók szavazták meg, hogy menjen bíróság elé laporta.

szóval lényegében igaz, akik anno megbuktatták vagy meg akarták buktatni, azok fogják égbe emelni most :D
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Lezárt