Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nah itt van a kutya elásva. az, hogy szted (vagy bárki szerint) megér egy próbát és ha bejön bejön ha nem nem az egy dolog.Alfa írta:Szerintem egy próbát megérne és ha esetleg nem jönne be akkor sincs nagy gond
Pontosan erről van szó. Én azért kezdtem el a csapatnak szurkolni, mert láttam, h mernek a fiatalokhoz nyúlni. Nem szeretném, ha ez a tendencia megszakadna, és 80 millios igazolásokra építenénk. Az a madridi bohócok szokása.Sajnos azonban utóbbi 2 évben (Neymar és Suarez) igazolásával kezdjük felvenni a madridi tempót. Számomra sokkal fontosabb, h megmaradjon a klub identitása, mint a kupák száma.Alfa írta: Üdv a klubban. Végre valaki aki megért
. Én is amikor lehet a fiatalok beépítését preferálom. Én nem hiszem , hogy Pogba megérne 80 millát úgy , hogy mellé évente 12-őt keresne. Én vagy felhoznám Halilovicot vagy visszahoznám Denist . Szerintem egy próbát megérne és ha esetleg nem jönne be akkor sincs nagy gond mert télen lehetne erősíteni ( igaz itt gond lehet a leigazolt játékos esetleges BL-ben való szereplése ) plusz azért a középpályánk Xavi nélkül sem gyenge , legalábbis annyira nem , hogy egy félszezont ne lehessen végignyomni velük. Én nagyon nem fogok örülni ha leigazoljuk a franciát ( és ha még Xavi mezét is megkapja
). Én nagyon nem szeretném ha rászoknánk az évenkénti egy nagy igazolásra nem akarok egy madrid 2.0-nak szurkolni .
Üdv a klubbanMessias2 írta:Sziasztok!
Új felhasználó vagyok. 2006 óta követem a csapatot.
Mindig utánpótlás párti voltam, tehát mindig szkeptikus voltam a nagy igazolásokkal kapcsolatban, ezért most is inkább a B-ből hoznék fel embereket a nagy csapatba a Pogba féle igazolások helyett.
Ez sokakkal így van, egy-egy szép vagy látványos megmozdulás jobban megmarad, mint a rossz megoldások. Főleg ha az ember kicsit elfogult.Bob_Marley írta:Ezen a staton meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen drasztikus a helyzet. Meccsek nézése közben ez nem tűnt fel. Gyakorlatilag ez a 33%-os hatékonyság siralmas. Pedig előttem van nem egy szitu, mikor kiugaratás, vagy keresztlabda és mind pontos.palesz77 írta:
Gyors stat az idei évben adott hosszú labdákból, jó és rossz egymás után.
Koke: 58-96
Verratti: 129-69
Gündogan: 110-56
Rakitic: 76-27
Xavi: 95-24
Kroos: 201-41
(Clasie: 183-114)
A többi részét meg megegyeztünk tegnap, hogy más aspektusban nézzük ezt a játékot és a játékosokat. Én a divatos szóval robotfocistákat szeretem, te meg valami szentimentális oknál fogva a "cselgépeket".
Pogba-t nem úgy kellene elképzelni, hogy egy poszton ott van Inivel és valamelyikük csere. A francia rakitic helyén is bevethető, a válogatottban is játszott hasonló szerepkörben. így a horváttal is lehetne rotálni. Ha ő Fent lehet egy Rakitic-Pogba és Pogba-Ini páros is, elsődlegesen viszont ini lenne a csere. Ezzel nekem az egyetlen (és komoly) problémám Rafinha mellőzése lenne.HungaroBarca írta:Nekem egyébként itt most az a nagy kérdés hogy itt ugye páran mondták hogy Pogány nem cserének hanem Ini úgymond,, kivezetéseként''jönne ide nem azonnali kezdónek, magyarul Ini-vel cserélnék a helyüket a kezdőben. No akkor ebben az esetben addig meg van hogy Iniesta a Padon ül míg Pogba játszik de mi az akkor ha Iniesta kirukkol egy szuper jó formával és Pogba padon fog ülni? Tudom én is hogy erre kevés az esély de mégis mi van akkor ha ez lesz? Ja és mik a vélemények Denisről? egy két meccsét láttam de nagyon nem nézek Sevilla meccset ha valaki mondaná róla valamit azt megköszönném.
Visszavásárlásival korrekt összeg, így örülök neki. Sok sikert számára a továbbiakban!Erxy írta:DeulofuEverton
hivatalos, 6 millio euroert. van ra visszavasarlasink is
Én kb. márciusig excelben vezettem a neveket, hétről hétre írtam posztok alapjánvisca el barca írta:palesz, annyira ráfeküdtél a hírekre, hogy úgy érzem az átláthatóság jegyében lassan aktuális lesz egy átigazolási heat mapcitromsárga akiről csak heti egy hír van, narancs akiről 2-3, vörös meg akiről naponta 8x írnak
![]()
Ezen a staton meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen drasztikus a helyzet. Meccsek nézése közben ez nem tűnt fel. Gyakorlatilag ez a 33%-os hatékonyság siralmas. Pedig előttem van nem egy szitu, mikor kiugaratás, vagy keresztlabda és mind pontos.palesz77 írta:
Gyors stat az idei évben adott hosszú labdákból, jó és rossz egymás után.
Koke: 58-96
Verratti: 129-69
Gündogan: 110-56
Rakitic: 76-27
Xavi: 95-24
Kroos: 201-41
(Clasie: 183-114)
Mellé még nem is 20 év alatti, amiről eleinte szó volt.danianevem írta:Iborra spanyol, vagy nem? Bár a katalánokhoz képest külföldi.Erxy írta:allitolag Iborra Bartomeu spanyolorszagban jatszo kulfoldi kozeppalyasa akit le akar igazolni.![]()
Tessék, több órán át nézegettem a híreket, és az alapján rangsoroltam, csak olyan sok pletyka van, hogy egyszerűbb volt országokat bejelölni..visca el barca írta:palesz, annyira ráfeküdtél a hírekre, hogy úgy érzem az átláthatóság jegyében lassan aktuális lesz egy átigazolási heat mapcitromsárga akiről csak heti egy hír van, narancs akiről 2-3, vörös meg akiről naponta 8x írnak
![]()
Legtöbb helyen két évet írnak rá ahogy nézem, az úgy reálisnak is tűnik nekem.Erxy írta:Deulofeu valtasa meg ma hivatalos lehet, hogy meddig lesz ra visszavasarlasink nem teljesen tiszta, ellentmondasos hirek vannak
sry, jogos, bocsdanianevem írta:Iborra spanyol, vagy nem? Bár a katalánokhoz képest külföldi.
Iborra spanyol, vagy nem? Bár a katalánokhoz képest külföldi.Erxy írta:allitolag Iborra Bartomeu spanyolorszagban jatszo kulfoldi kozeppalyasa akit le akar igazolni.
Kapcsolati hálóval átláthatóbb lenne.visca el barca írta:palesz, annyira ráfeküdtél a hírekre, hogy úgy érzem az átláthatóság jegyében lassan aktuális lesz egy átigazolási heat mapcitromsárga akiről csak heti egy hír van, narancs akiről 2-3, vörös meg akiről naponta 8x írnak
![]()
allitolag Iborra Bartomeu spanyolorszagban jatszo kulfoldi kozeppalyasa akit le akar igazolni.danianevem írta:Ne csak offoljak: Iborra meg Kovacic nevét dobták be a lapok
palesz77 írta:(Bár belátom, hogy ha Verrattit hoznánk el most, akkor örülnék mint majom a farkának, és nem érdekelne, hogy van ilyen opció is, pedig ott is benne lenne ez a rizikó..)
Ennyi elfogultság belefér tőled is, tőlem is.Tudom, hogy lefutottuk, épp ezért is csodálkoztam, hogy olyat írtál, hogy ha még Ini épp jó formában is lenne, akkor is jobban megérné hosszabb távon Pogbát játszatni, vagy bármilyen fiatalt.
Ja, gondolom valami hasonló biztos van. De mi van, ha mondjuk jövőre Rafinha szintet lép, és Samper is totál berobban, melléjük meg D.Suárez tökéletes kiegészítővé növi ki magát? Ilyen miatt is értettem, ezek után nem mondhatja gondolom azt a vezetőség, hogy "ja bocs, mégse kell", pedig akkor felesleges lenne 80 millióért. Jó, ez elég utópisztikus feltételezés, de érted mit akarok mondani szerintem..danianevem írta:Nem hinném, hogy esetleges egyezség után csak úgy egyből utalnák Marrottáék számlájára az x milliót. Gondolom most írnának egy előszerződést, olyan záradékkal, hogy esetleg vissza lehessen mondani a transzfert, ha netalán az orvosi stáb alkalmatlannak találná egy év múlva...
Tudom, hogy lefutottuk, épp ezért is csodálkoztam, hogy olyat írtál, hogy ha még Ini épp jó formában is lenne, akkor is jobban megérné hosszabb távon Pogbát játszatni, vagy bármilyen fiatalt. Ez szerintem a Matyis témára ugyanúgy igaz, és a kapusra is - mint ahogy annál írtad is. Csak ezért fura tőled ilyet olvasni, mert a jelenlegi szituknál meg nem így vélekedsz, ahogy Pogbánál tennéd.danianevem írta:Ezt a kört meg már lefutottuk párszor.![]()
Azt tudom, ezt nem is neked céloztam, lehet félreérthető volt. Csak tovább vittem a gondolatmenetem fejben.danianevem írta:Tőlem biztos nem olvastál ilyet.... Bár megjegyzem, szerintem sem ugyanaz, hogy Perez a 2000-es évek elején indokolatlanul magas árakon igazolgatott, mint hogy mostanra már a sok újgazdag csapatnak is köszönhetően "felhígult" a piac.
Nem hinném, hogy esetleges egyezség után csak úgy egyből utalnák Marrottáék számlájára az x milliót. Gondolom most írnának egy előszerződést, olyan záradékkal, hogy esetleg vissza lehessen mondani a transzfert, ha netalán az orvosi stáb alkalmatlannak találná egy év múlva...palesz77 írta:Először is, ezért nem kéne 1 évvel előre játékost igazolni..
Ezt a kört meg már lefutottuk párszor.palesz77 írta:Másodszor pedig magyarázd már meg nekem, hogy ezen a gondolatmeneten haladva miért is logikus és jobb nekünk, ha Matyi kezd Bartra helyett?![]()
Tőlem biztos nem olvastál ilyet.palesz77 írta:4-5 éve még fikázás ment a Real felé, hogy mi kineveljük a sztárokat, ők meg csak leigazolják az aktuális felkapott neveket...
mahitoo írta:Én ehhez a témához most szóltam hozzá először. Bartrával kapcsolatban futottam egy pár kört, de azt befejeztem, mint ahogy ezt is. Téged viszont nem értelek, ha idegesít a "sírás", akkor hanyagold a témát. És gondoltam, hogy lesz megjegyzés az apás dologra is.
Először is, ezért nem kéne 1 évvel előre játékost igazolni.. Ki tudja mi lesz addig? Lehet Pogba benyel egy súlyos sérülést, és sose lesz már olyan, mint előtte. Na mindegy, minden nyáron robbantani kell már a bombát nálunk úgy látszik, még jó, hogy 4-5 éve még fikázás ment a Real felé, hogy mi kineveljük a sztárokat, ők meg csak leigazolják az aktuális felkapott neveket..danianevem írta:Ha Ini jobb teljesítményt tudna lehozni, akkor rossz igazolás lenne, de ez fenn áll a többi esetleges érkezőnél is. Bár azt kétlem, hogy hosszú távon ne lenne jobb egy fiatal tehetség kezdene (akár Pogba, akár más igazolás, akár saját nevelés) és Iniből meg egyfajta be-beugró játékos lenne, mint idén Xaviból.
Látod milyen jó fej vagyok..danianevem írta:itt elolvashatod angolul. Ezt az ellentábor nem hangoztatja, bár palesz bedobta a polkorrektség jegyében.
A Pogány az Pogba lenne? Igazából mindegy. Nyilván csak spekulálunk a katalán lapok hírmorzsái kapcsán, s azok alapján, ha a francia érkezne, akkor 2016. nyarán jönne. Nyilván a kapitány lesz benne a korban, meg egyébként is inkább balközépen/bal szélen játszik a Juventusban a francia. Ha Ini jobb teljesítményt tudna lehozni, akkor rossz igazolás lenne, de ez fenn áll a többi esetleges érkezőnél is. Bár azt kétlem, hogy hosszú távon ne lenne jobb egy fiatal tehetség kezdene (akár Pogba, akár más igazolás, akár saját nevelés) és Iniből meg egyfajta be-beugró játékos lenne, mint idén Xaviból. Pogbáról már készítettek egy elég hosszú elemzést is, hogy passzolna-e a Barcába és (ugye mivel jó lenneHungaroBarca írta:...
Ezek a nevek nem cserepadra jönnének, hanem jövőre Ini helyére, így egy Pogba (csak példa) lehetne Rakitic-el, akiket Inivel folyamatosan lehet rotálni, így lenne egy baromi jó kp. amit lehetne forgatni.Chino írta:HungaroBarca írta:Ok, értem mire gondolsz de akkor hozzál föl egy- két olyan játékost aki minőségi és el is bírja a cserepadot mert akkor egyáltalán nincs értelme beszélni a Koke-Verratti-Pogba hármasról és társaikról mert számomra elég nehéz elképzelni bármelyiküket is a padon...Rivaldo11 írta:Ha kp, akkor meg egyszerű: Döntsünk, milyen típusú játékosra van szükség. Sok név kering, de igazából jelenleg a padra kéne ember...
Nem bontanám meg alapból a Busi-Ini-Rakitic hármast. Jó az egyensúly, nem kis szerepük van az MSN szárnyalásában is.