2015.06.29. 20:07:44
Ehhez a témához nem kívánok megjegyzést fűzni, viszont hadd legyen nekem is egy észrevételem, mégpedig az én kitiltásommal kapcsolatban... Nem feltétlen akartam ezt szóvá tenni, de mégis úgy döntöttem, hogy leírom.
Ugye engem bannoltak végleg, amit most pár hónap után az egyik kedves admin feloldott. Neki ezúton is köszönöm szépen. Viszont... A kitiltásom úgy nézett ki, hogy törölték az egyik hozzászólásomat, off megjegyzés volt. Ilyenből összeszedtem néhányat, mióta fórumozok, törölték is, de szinte az összes valamiféle reakció volt egy adott hozzászólásra valamelyik topikban, még ha az alaptémától el is tért. Nem tudom pontosan, hány ilyet szedtem össze, nem ez a lényeg. Mivel 5 törölt után figyelmeztető és pihenés van, és nekem ilyenből egy se jutott a kitiltásomig, ugyebár rögtön az jutott eszembe, hogy mennyire nem korrekt figyelmeztetés nélkül kitenni valakit csak azért, mert törölni kellett egy-egy hozzászólását, vagy éppen nem szimpatikus. Azért olyan súlyos tevékenységeket nem folytattam itt a fórumon, ahova egyébként szeretek feljárni.
Na most ezt az indoklást kaptam: Tiltás oka: az off hsz-ek miatt összegyűét a tiltási mennyiség, és ugye a "véglegesen kitiltottak erről a fórumról" rendszerüzenet.
Véletlen se akarok szembeszállni az illetékes adminnal, de nem volt ez korrekt, lássuk be... Ha annyi offom gyűlik össze, tiltsatok négy hétre inkább, de ne elsőre véglegesen!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc