Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De nem volt még a felnőtt keret tagja. Szerintem ő lesz az egyik, Samper a másik, Grimaldo meg akkor lehet a harmadik, ha Adrianot eladjuk.S.Agüero írta:Munir már így is szerintem majdnem a szezon felében itt edzett.
Munirra és Samperre tippelek. Talán Grimaldo és Adama ingázik a két csapat között, Halilovic és Sandro meg kölcsönbe megy.Erxy írta:Bartomeu azt nyilatkozta, hogy 2 ifista fog csatlakozni az elso kerethez, nem azert mert benne van a szerzodesukbe (itt gondolom Halilovicra utalt) hanem mert az edzo ugy akarja.
tippre Grimaldo es Samper lesz az, viszont igy erdekes kerdes mi lesz Adamaval.
Miguel Rico (parszor ideztem mar) infoi alapjan nem halgatunk meg semmilyen ajanlatot vele kapcsolatban. szoval ezek alapjan Adama marad a harmadosztalyban
Ősszel jó darabig hiányzott Suarez, így Sandro és munir is lehetőséghez juthatott. Amellett tavasszal iszonyatos eredménykényszer volt a csapaton, szinte minden meccs egy döntővel ért fel, LE pedig nem ült olyan biztosan a padon, hogy kicsit is kockáztathasson. Főleg nem azután, hogy emiatt volt egy zakó is. Hiába cserélt kettőt az alapcsapathoz képest a félidőben már veszett fejsze nyele volt. Nem véletlenül volt nagyon kevés rotálás tavasszal. Xavi pedig már személyéből kifolyólag is előtte volt SR-nek és Rafinhanak.Samper írta:Nem szivárgott semmi ki arról, hogy mi is vezetett a B csapat kieséséhez és ahhoz, hogy míg ősszel LE foglalkozott fiatalokkal, tavasszal már nem. E nélkül viszont fogalmunk se lehet, hogy kikre mennyire lehet számítani közülük a mostani őszön, noha a transferban vissza nem térő alkalom lehetne a bajnokságban való kipróbálásukra. Még szerencse, hogy amit mi nem tudunk, azt LE legalább tudja. Valamit fog csinálni mindenkivel, de hogy mi az oka rá, azt nem fogjuk tudni.
Megmondtam.danianevem írta:Mini-Valderrama.
Nekem az a problémám, hogy mindegyik játékos olyan posztokon játszik, ahol a nagycsapatba esélyük sincs bekerülni. Adama egy iszonyatosan tehetséges szélső, de a jobb oldalra szinte lehetetlen bekerülni. Ha rotálnánk is inkább a bal szél az esélyesebb, de ott gyenge. Az egyetlen lehetőség, ha Messi visszamegy középre és Suarez helyett játszhat. Munir egyértelműen középső támadó, ott pedig vagy a vámpír vagy Messi játszik. Halilovicot pedig a Bolhával együtt nem nagyon lehet feltenni mert kioltják egymást, hacsak LE nem húz egy nagyot és találja meg a helyét, mint mondjuk SR.nek.Samper írta:Nem érthető számomra, hogy mi volt tavasszal Samper körül, ahogy az extrát felcsillantó Adama és Halilovic körül se- Hármukat feltétlenül itt tartanám, de az utóbbi kettőnek egyelőre nem annyira a játéklelehetőség hiányzik, hanem a jó személyi edző. Munir és Sandro közül az egyik ősztől, a másik tavasztól fejlődhetne máshol.
Igen, nagyjából Busi-szint, idén összesen 9 lövése volt a bajnokságban.palesz77 írta:(Amúgy nem egy nagy lövő ugye?Busi szintre saccolnék, 2 évente 1-1 távoli lövés..)
Nagyon szimpatikus a srác, az összes idézet közül ez tetszik a legjobban. Remélem ez azt is jelenti, hogy ha esetleg nem robbant az első pár 'A' csapatos szezonjában, akkor nem akar rögtön lelépni, hanem "beéri" a szép lassan való beépüléssel. Akkor az eddig látottak alapján nincs kétségem afelől, hogy idővel a kezdőbe is be tudja verekedni magát - persze csak ha fejlődik továbbra is.Gareth Tello írta:I have been in all the categories and I felt very comfortable, but that depends on each player. Sometimes I think going too fast isn't the best way to progress.
Igen, ő az egyik ilyen. Csányiék hatalma nagyobb, mint sokan gondolják...palesz77 írta:Nem őt említetted, hogy miatta Tajti kevesebbet játszhat majd? Tisztítják neki az utat..![]()
Nem látok benne Barca szintű játékost sem most, sem a jövőben. Örülnék, ha nem jönne vissza.nzxtpo írta:Én viszont, ha visszajön sokat fogok elvárni tőle, már amennyit egy ilyen idős játékostól el lehet, egy ilyen szintű csapatban. Ő megfogja hozni a lendületet a csapatba csereként, amit Initől vártak sokan, és kisebb csapatok ellen kezdőként is meg fogja állni a helyét. Az tény, hogy nem egy Thiago, de szerintem sokaknak fog kellemes meglepetést okozni.palesz77 írta:Denis could return for 3M+player. Salary Montoya too high, Halilovic and Adama were options, but they prefer Samper loan. Deal close [sport]
Na, úgy tűnik tényleg visszatér. Kíváncsi leszek rá, videók alapján nem látom benne az X-et, ami pl Iniben, Iscoban vagy Thiagoban benne van, de remélem rám cáfol. Samper kölcsönadásának annyira nem örülnék, bár neki nagyon kellenének a percek az is igaz.. De remélem őt nem herdáljuk el, minimum 2 évig szeretném látni a keretben, baromi jó az a srác, mindenképp meg kell adni neki az esélyt majd.
Én viszont, ha visszajön sokat fogok elvárni tőle, már amennyit egy ilyen idős játékostól el lehet, egy ilyen szintű csapatban. Ő megfogja hozni a lendületet a csapatba csereként, amit Initől vártak sokan, és kisebb csapatok ellen kezdőként is meg fogja állni a helyét. Az tény, hogy nem egy Thiago, de szerintem sokaknak fog kellemes meglepetést okozni.palesz77 írta:Denis could return for 3M+player. Salary Montoya too high, Halilovic and Adama were options, but they prefer Samper loan. Deal close [sport]
Na, úgy tűnik tényleg visszatér. Kíváncsi leszek rá, videók alapján nem látom benne az X-et, ami pl Iniben, Iscoban vagy Thiagoban benne van, de remélem rám cáfol. Samper kölcsönadásának annyira nem örülnék, bár neki nagyon kellenének a percek az is igaz.. De remélem őt nem herdáljuk el, minimum 2 évig szeretném látni a keretben, baromi jó az a srác, mindenképp meg kell adni neki az esélyt majd.
Nem őt említetted, hogy miatta Tajti kevesebbet játszhat majd? Tisztítják neki az utat..Gareth Tello írta:Az a hír pedig teljesen lesokkolt, hogy Ayoub - a Masía egyik legtehetségesebb középpályása - szinte biztosan a Portóban folytatja...
Valószínűleg olyat kínáltak neki amit itt még nem kapna meg. A felnőtt csapattal edzés, néhány meccs köztük amúgy pedig az ifi csapatban való folyamatos játéklehetőség. De ez csak az én sejtésem. Azért egy 17 éves játékosról beszélünk...MQuCsabi írta:Jól értem, hogy a Portó korosztályos csapatába igazol? Vagy a felnőttek közé dobják ott be, mert akkor olyan rosszul azért nem jár, bár ezt elképzelhetetlennek tartom.Az a hír pedig teljesen lesokkolt, hogy Ayoub - a Masía egyik legtehetségesebb középpályása - szinte biztosan a Portóban folytatja... Pedig nagyon vártam az Aleña-Ayoub párost a jövő évi Juvenil A-ban...![]()