BFC írta:A Juventus sportigazgatója megerősítette, hogy a Barcelona 80 milliót ajánlott Pogbáért.
„A Barcelona nyolcvanmillió eurót kínált Paul Pogbáért, erre azonban nemet mondtunk. A játékos nem eladó” – mondta a La Gazzetta dello Sportnak Marotta, aki Ariedo Braidával és Alberto Solerrel, a gránátvörös-kékek vezetőségi tagjaival ült tárgyalóasztalhoz Torinóban.
Hát mindenki döntse el mennyire jó vagy rossz ez a hír. Én személy szerint egy picit sajnálom, de másfelől több lehetőséget kaphat Rafinha esetleg még Samper meg Halilovic (a kis horvátban eléggé reménykedem, hogy beleillik majd a játékunkba).
Hol van meg augusztus 31...

A Juve meg nyilvan azt mondja, hogy nem elado.
Biztos vagyok benne, hogy Koke/Pogba/Verratti harmasbol valaki jonni fog. Mikor maskor, ha nem egy elnokvalasztas utan. Valoszinuleg pedig 1 evet maradnak meg jelenlegi csapatukban.
Turan egy jo kiegeszito ember lesz, Keita szerepkort siman betolthet, remelhetoleg kreativabb szerepben. Nala pedig jo, ha januartol jon, mert a tavaszi versenyben szukseg van egy ilyen harcosra.
A sajatnevelesekrol meg annyit, hogy ha Rafinha is mutatna valamit edzesen, akkor LE, aki a Vigoban alapemberkent szamolt vele, biztos hogy tobb lehetoseget adott volna neki. Aki meg egyelore meg az elso csapat kornyeken sincs, arrol teljesen felesleges beszelni, mert 3 ev mulva kb. Iniesta-Turan megy kifele eleg rendesen.
Mondjuk ezt nem ertem, hogy az atmeneti elnokseg miert uthet nyelbe barmilyen uzletet. Maximum eloszerzodest engednek kotni, amit az uj vezetoseg nyugtazhat. Eleg nagy gyokerseget lehet meglepni ezzel.