nzxtpo írta:Én sem örülök az érkezésének, mert:
- mentális problémái vannak, és hiába mondja nekem bárki, hogy abban a csapatban, meg ilyen edzővel mindenki idegbeteg lenne, mert ez nem igaz, talán kissé sikerül majd kontrollálni, de könnyen provokálható lesz rangadókon
- egyérintős labdakihozatalokkal szerintem lesz problémája, lassítani fogja a játékot
- Rakiticcel sokak lesznek egyszerre, a kezdőben
Ezekkel vitatkoznék. Nézd meg az Atlético teljes keretét, ahogy Siemone irányítása alatt viselkednek a pályán. Gabi, Mario Suarez, Juanfran, Gimenez néha Koke, Arda, Mandzukic, a teljesség igénye nélkül. Kétlem, hogy mindegyikük alapjáraton idegbeteg lenne.
Egyérintős játékban pont, hogy nem féltem, szerintem technikásabb játékos, mint rakéta. Az más kérdés, hogy az Atléticoban a bunkerfoci jutott neki, szerintem többre is képes, bőven. Meglátjuk ebben a környezetben. Ahol adott a lehetőség a FOCIRA, ott szerintem ő is képes lesz rá (nálunk). Az Atléticóból is messze kitűnt, még így is.
Az utolsó ponthoz szólva pedig, kétlem, hogy rangadókon, vagy fontosabb meccseken egyszerre lenne a pályán Rakiticcel. Hacsak nem kényszerből, de akkor már úgyis megette a fene az egészet, és még mindig jobb megoldás Turan, mint egy oldalrobi.