Alfa írta:Idén 3-4-1-2- őt egyik meccsen se játszottunk és 3-4-3-at pedig egyedül a PSG elleni meccsen. Támadásnál idén nem teljesen úgy álltunk fel ahogy én azt rajzoltam mert pl Busi nem húzódott teljesen hátra Ini előrébb játszott . Úgyhogy nem írtam teljesen hülyeséget

Matyival egyetértek, attól még, hogy hátrébb írtad, meccsszituációtól függően feljebb vagy visszább megy úgyis, szóval..
Mondjuk azt se értem Busi és Ini miért húzódjon hátrébb. A védekezésünk elég stabil anélkül is, hogy Busi totál hátramenne, és így kiesne a középpályás labdajáratásból, pedig kell oda, mint egy falat kenyér. Ini meg még külön jobb is, ha kicsit előrébb van, sokkal nagyobb haszna van közelebb a kapuhoz, mint a félpályán. Így se túl kreatív a középpálya, és túlságosan Messifüggőek a támadásaink, ha még jobban hátrébb küldenénk a srácokat, totál meghalna ott középen mindennemű kreativitás.
Alfa írta:Taktikailag nem mind1 . De legyen elfogadom , hogy kb ( hangsúlyozom csak kb

) felrajzoltam az idei taktikát. Rossz hatással van rám ez a meleg

.
Viszont 3-4-1-2 még nem volt abba nem tudtok belekötni

Tessék,
Levante ellen vs
tied - direkt meg is tükröztem a képet, hogy jobban látszódjon, azért vannak a címerek fordítva.
Ha gondolod végignyálazom a meccseket, és keresek olyat, ahol hasonlított 3-4-1-2-höz a helyezkedésünk..

Messi baromi sokszor lépett vissza meccsek közben, főleg év vége felé, szóval de, a meccsek alatt volt, hogy 3-4-1-2-t játszottunk, még ha a hivatalos felállás szerint nem is úgy indult - mondjuk nem értem, hogy miért ilyen fontos a megnevezés..