Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ha Samper SR miatt nem lehet a második számú vkp a keretben, az már régen rossz - még ha Robi nem is volt szörnyű vkp-ként, de azért na..Alfa írta:Ha megnézed , hogy kik vannak előttük akkor nem is akkora hülyeség a kölcsönadás. Samper:Busi,Sergi,( Masch) Adama: MSN, Pedro,Munir,Sandro ( Arda) Grimaldo:Jordi, Adriano,(Matyi).
Ha megnézed , hogy kik vannak előttük akkor nem is akkora hülyeség a kölcsönadás. Samper:Busi,Sergi,( Masch) Adama: MSN, Pedro,Munir,Sandro ( Arda) Grimaldo:Jordi, Adriano,(Matyi) . Az valóban nem túl jó előjel , hogy akik mostanában elmentek kölcsönbe egy másik klubba azok nem tértek vissza . DE ezek a játékosok nagy része úgy ment el innen , hogy már minimum lehúztak egy évet a felnőtt csapatnál és alig kaptak játéklehetőséget ( Tello,Song,Afellay , Cuencat is idevenném akkor is ha őt végleg megvették) . Viszont azok akik a B-ből mentek el kölcsönbe mind visszatértek gondolok itt Rafinhara és Deulofeura ( tudom ő végül távozott de annak csak egy oka volt az pedig a viselkedése magyarán a klub/Lucho az elején látott benne fantáziát)Gareth Tello írta: Nagyszerű, remélem, Sampert, Adamát és Grimaldót kölcsönadjuk egy spanyol alsóházi csapatnak, hogy aztán sose térjenek vissza a Barçába.Ha őket képesek leszünk elpazarolni, akkor tényleg nincs értelme tovább működtetni a La Masíát.
Gareth Tello írta:Nagyszerű, remélem, Sampert, Adamát és Grimaldót kölcsönadjuk egy spanyol alsóházi csapatnak, hogy aztán sose térjenek vissza a Barçába.Erxy írta:Hivatalos: Halilovic, Munir es Sandro kezdi meg a felkeszulest a csapattal hetfon a B-bolHa őket képesek leszünk elpazarolni, akkor tényleg nincs értelme tovább működtetni a La Masíát.
Nagyszerű, remélem, Sampert, Adamát és Grimaldót kölcsönadjuk egy spanyol alsóházi csapatnak, hogy aztán sose térjenek vissza a Barçába.Erxy írta:Hivatalos: Halilovic, Munir es Sandro kezdi meg a felkeszulest a csapattal hetfon a B-bol
A szezon második felében védett főleg a B-ben, tehetséges kapus, én kedvelem, de a teljesítménye sokszor hullámzó volt (két-három bravúr után egy amatőr helyezkedési hiba, stb.), illetve lábbal sem túl jó. Szerintem csak azért kezdi a nagyokkal a felkészülést, mert - ha jól tudom - Bravo és Ter Stegen is csak később csatlakozik a csapathoz.messideco írta:José Suarezről mit érdemes tudni?
Gumbaut szidtam már eleget év közben, most inkább békén hagyom szegényt.Erxy írta:mikor olvastam a hirt, gondoltam megkerdem hogy te mire tartod Gumbaut, de jolvan latom te se sokra![]()
egyebkent allitolag Grimaldo es Adama azert nincs ott mert hamarosan tavoznak kolcsonbe
Előző szezonban csak egy meccsen védett a másodosztályban, most nyáron pedig egyelőre elég nagy a csend körülötte. Szerintem marad a B-ben, de ez Ortolától és Suáreztől is függ.messideco írta:Szóval kapus, akkor elég ez nekemOndoával mi a helyzet, ő még kameruni válogatott is volt?
Tehetséges fiatal kapus, aki valószínűleg Bravo hosszabb pihenője (?) miatt fog szerepet kapni a felkészülésben.messideco írta:José Suarezről mit érdemes tudni?
Az előző szezonban védte a B kapuját, szerintem nagyjából az a szint, mint Masip, de ő gondolom nem túl elégedett, ezért arra az esetre hívhatták föl, hogy csatlakozzon 3. számúként, ha Masip elmenne.messideco írta:José Suarezről mit érdemes tudni?
Kíváncsi leszek, Messiék kezdenek-e már a Sevilla ellen, ami 11-én lesz, előtte 5-én állnak edzésbe, szerintem már addigra jók lesznek.kristop írta:a felkészülésünk
jövőhét hétfőn kezdünk. szóval kevesebb, mint egy hónap előszezon után már tétmeccs a sevilla ellen. konkrétan a felkészülés részeként tétmeccseket játszunk majd, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből. az ellenfelek meg most erősek lesznek, galaxy, mu, chelsea, fio, gamperre romát emlegetnek, sevilla, athletic. főleg a tavalyi recrativo, nice, napoli, helsinki, leon sorhoz képest.
A média csak olyan dolgokkal foglalkozik ami mindenkit érdekel. Itt Magyarországon a Barcásokon kívül a kutyát nem érdekli , hogy mi van Munirékkal. A katalán lapok nyilván többet foglalkoznak hiszen ott az olvasóik nagy része Barcás.Samper írta:Alfa írta: Én csak azt látom, hogy a legpitibb átigazolási agyagkacsa százszor akkora figyelmet kap a vezetőségben is, a szurkolók körében is és a médiában is, mint az egész utánpótlás cakk - pakk. Pedig egy játékos felnevelésének a szakma csak az egyik fele,a másik a személyes kapcsolat, a perspektíva, a motiválás,a menedzselés.
Én csak azt látom, hogy a legpitibb átigazolási agyagkacsa százszor akkora figyelmet kap a vezetőségben is, a szurkolók körében is és a médiában is, mint az egész utánpótlás cakk - pakk. Pedig egy játékos felnevelésének a szakma csak az egyik fele,a másik a személyes kapcsolat, a perspektíva, a motiválás,a menedzselés.Alfa írta:Azt azért te sem hiszed , hogy mondjuk egy keddi napon kezdik el a felkészülést és hétfőn szólnak az ifiknek , hogy amúgy hnap messivel fogtok cicázni. Amikor összeállították a felkészülés menetét gondolom tisztázták a részt vevők névsorát. Mondanom sem kell , hogy nem 3-4 napja rakták össze a menetrendet.Samper írta: Örülök, hogy szerintetek az illetékes vezetők az elmúlt év során folyamatosan képben voltak a B csapat ügyeivel kapcsolatban és megfelelően kommunikáltak az utánpótlás ígéretes játékosaival.
Azt azért te sem hiszed , hogy mondjuk egy keddi napon kezdik el a felkészülést és hétfőn szólnak az ifiknek , hogy amúgy hnap messivel fogtok cicázni. Amikor összeállították a felkészülés menetét gondolom tisztázták a részt vevők névsorát. Mondanom sem kell , hogy nem 3-4 napja rakták össze a menetrendet.Samper írta: Örülök, hogy szerintetek az illetékes vezetők az elmúlt év során folyamatosan képben voltak a B csapat ügyeivel kapcsolatban és megfelelően kommunikáltak az utánpótlás ígéretes játékosaival.
Örülök, hogy szerintetek az illetékes vezetők az elmúlt év során folyamatosan képben voltak a B csapat ügyeivel kapcsolatban és megfelelően kommunikáltak az utánpótlás ígéretes játékosaival.Alfa írta:Milyen jól informált vagy. Csak nemSamper írta: Amilyen a B csapat körül a belső információáramlás...![]()
??? Ohh már rájöttem , hogy miért Samper a neved
.
Ha nem lennél téged kikéne találniSamper írta:Amilyen a B csapat körül a belső információáramlás...palesz77 írta:Gondolom nem az edzes kozepen fog rajukcsorogni Lucho, hogy itt kene mar lenni..Samper írta:Vajon a fiatalok közül az érintettek tudják már, hogy hétfőn meg kell jelenniük?
Gratulálok Samper, egész jól megtanultál magyarul , autogramot ugye adsz majd a fórumtagoknak?Alfa írta:Milyen jól informált vagy. Csak nemSamper írta: Amilyen a B csapat körül a belső információáramlás...![]()
??? Ohh már rájöttem , hogy miért Samper a neved
.
Milyen jól informált vagy. Csak nemSamper írta: Amilyen a B csapat körül a belső információáramlás...
Amilyen a B csapat körül a belső információáramlás...palesz77 írta:Gondolom nem az edzes kozepen fog rajukcsorogni Lucho, hogy itt kene mar lenni..Samper írta:Vajon a fiatalok közül az érintettek tudják már, hogy hétfőn meg kell jelenniük?
Gondolom nem az edzes kozepen fog rajukcsorogni Lucho, hogy itt kene mar lenni..Samper írta:Vajon a fiatalok közül az érintettek tudják már, hogy hétfőn meg kell jelenniük?
Vajon a fiatalok közül az érintettek tudják már, hogy hétfőn meg kell jelenniük?kristop írta:a felkészülésünk
jövőhét hétfőn kezdünk. szóval kevesebb, mint egy hónap előszezon után már tétmeccs a sevilla ellen. konkrétan a felkészülés részeként tétmeccseket játszunk majd, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből. az ellenfelek meg most erősek lesznek, galaxy, mu, chelsea, fio, gamperre romát emlegetnek, sevilla, athletic. főleg a tavalyi recrativo, nice, napoli, helsinki, leon sorhoz képest.