Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor tökéletesen fogalmatlan voltam ezzel kapcsolatbanBob_Marley írta:
STAT meg a poroltóval nem volt barátságban és beleütött, majd a keze bánta.
Nekem ez ugrik be róla ha a vicces dolgokról ebszélünk vele kapcsolatban:
https://www.youtube.com/watch?v=fQAtOD9Bbhc
Úgy látszik ez a 16 mindenki szerencseszáma.Messithebest írta:
16/20, volt benne pár szemétség
Más: StoudemireHeat. Nem tudom hogy sírjak e vagy nevessek
![]()
Nekem kapásból az jut eszembe róla mikor azért kellett kihagynia meccseket mert ideges volt és valamit földhöz vágott amitől megsérült a lába(már nem emlékszem hogy pontosan mit)
16/20, volt benne pár szemétségPCsabi írta:Can you guess which of these NBA players will make more money than Tim Duncan next season?
KATT
15/20
Nekem is 16/20. Engem Josh Smith idegesített fel legjobban, hát még szerződése sincs.Cumbee írta:16/20 Baynes az elején szemét kezdés volt..PCsabi írta:Can you guess which of these NBA players will make more money than Tim Duncan next season?
KATT
15/20
16/20 Baynes az elején szemét kezdés volt..PCsabi írta:Can you guess which of these NBA players will make more money than Tim Duncan next season?
KATT
15/20
Szerintem tartani fogja a Thunder, nem akarják elveszíteni Durant-et.Bob_Marley írta:Kanter jó lesz a Blazersben (szerintem egyértelmű, hogy nem tartja az OKC)
Fun fact: az összes Hill nevű NBA-játékos a Pacers-ben lesz a következő szezonban (Solomon Hill, George Hill, Jordan Hill). Felkészül: Grant Hill, Damon Hill, Jonah Hill.Bob_Marley írta:Jordan HillPacers
Én ezt nem értem. Nem is az összegen vagyok kiakadva, hanem hogy a Blazers eddig mit csinál? Hoztak egy rahedli magast, mi a koncepció? Vagy a Plumlee féle csere volt értelmetlen (ráadásul akkor lehet nem Aminura költik azt a pénzt ha jön Jefferson) vagy Davis szerződtetése. Gondolom megnézik, hogy a Kanter-Plumlee-Vonleh stb fiatal sotrból majd kit tartanak meg, de kicsit luxus amit csinálnak.PCsabi írta:
OKC restricted free agent Enes Kanter signing a four-year, $70M maximum contract offer sheet with Blazers, league sources tell Yahoo.
Jézusom, hogy lehet valaki ennyire hülye?Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-nem- ... at-2424911
PerkinsBob_Marley írta:Akkor kit javasolsz?
Végülis jogos. Csak azért érdekelt mert ugye ott van Sully meg Bass és hogy akkor melyik helyére hogyan akarjátok ezt megoldani igazából ezért nem teljesen értettem a cserét.MessiFan írta:Már hogy a fenébe ne erősödött volna a keret
Egy olyan emberért aki egész évben mackónadrágban mászkált a kávésbögréjével a kezében dumcsizott a csapattársakkal évi 10 millióért kaptunk egy olyan PF-t aki ha egészséges egy tapasztalt scorer, aki ráadásul jól lepattanózik és szintén lejáró, szóval nagy veszteség nem érheti a csapatot.
Az a legnagyobb probléma, hogy ez a keret így nem maradhat, cserélni kell valakiket, és ezek lehet hogy Sully és Olynyk lesznek, akiket sajnálnék, de megvárom inkább míg Danny kitalálja amit szeretne, aztán vélekedek.
Üdv a csapatban! Ha már Love nem jött össze, legalább érkezett egy másik fehér scorer
Akkor kit javasolsz?PCsabi írta:Szerintem itt nem a játékos faragáson van a lényeg...Bob_Marley írta:Csak "problémás" emberek kerültek szóba a Clippersbnél. Hibbert kifutott, maradhat Sanders vagy McGee. Ki tudna Sandersből játékost faragni ha nem Doc?
Egyértelmű, hogy valaki kell a palánk alá, akkor meg már érdemesebb kockáztatni és Sanders még mindig elég fiatal.
Szerintem itt nem a játékos faragáson van a lényeg...Bob_Marley írta:Csak "problémás" emberek kerültek szóba a Clippersbnél. Hibbert kifutott, maradhat Sanders vagy McGee. Ki tudna Sandersből játékost faragni ha nem Doc?
Egyértelmű, hogy valaki kell a palánk alá, akkor meg már érdemesebb kockáztatni és Sanders még mindig elég fiatal.
Csak "problémás" emberek kerültek szóba a Clippersbnél. Hibbert kifutott, maradhat Sanders vagy McGee. Ki tudna Sandersből játékost faragni ha nem Doc?PCsabi írta:Most a mentálisan gyenge Sanders-ről van szó? Szerintem előbb hoznának egy 210 cm-es négert az utcáról.Bob_Marley írta:És még egy Sanders is mekkora húzás lehetne
Pont emiatt gondolom azt, hogy mivel mind3 fafejű, egymás közt majd duzzoghatnak meg rosszfiúskodhatnakPCsabi írta: Csak egyikőjük sem az a könnyű eset + három labda kell majd nekik.