Az kérjen menekültstátust, ne kamionokat törtjön fel.Boixos írta:ez egy olyan szitu, amit egyszerűen nem lehet már jól kezelni. hogy a francban válogatod ki a brigádból azokat, akik tényleg a kiírtás elől menekülnek
Ezt nem is értem hogy gondolod, csak körbe kéne nézned Európában, sőt én már Budapesten is egyre több szépséget látok...visca el barca írta:
nem fogom a saját bőrömön megtapasztalni, mert ez soha nem fog megtörténni, csak veled próbálják meg elhitetni.
Nem is tudtam, hogy a youtube egy fotelnáci honlap...jelwaz írta:Ne járasd már le magad fotelnáci honlapokkal. Ahhoz képest, hogy milliószámra jön az "élősködő", munkát elvevő, törvényeinket és kultúránkat nem tisztelő, deviáns, kártékony bevándorló, hát igazán nem sokat tudnak felmutatni, hogy miért is vagyunk veszélyben tőlük.
Jó lenne kicsit előre gondolkodni, mert ha itt két menekült megint összeveszik a Korán értelmezésén, akkor megint a mi hazánkban fognak randalírozni.
Amúgy, mivel nyári melón ilyen munkakörben dolgozok tudom, hogy rengeteg termést barmolnak szét a bevándorlók. Te ezt a fotelből nem érzékeled, de amikor a Pista bácsi egész éves munkáját pár ilyen "menekült" széjjelbarmolja, akkor megértheted, hogy sokan nem látják őket szívesen.
Aha, szóval a bevándorlókat nem lehet általánosítani, de a magyarokat igen, gratulálok.albicelesteX írta:Amúgy nekem a magyarok meg ne prédikáljanak a becsület magas lováról, ahol az 50+% bérlet és jegy nélkül utazik, radar a kocsiban, mágnes a gázórán, minimálbérből BMW-t vezető vállalkozók, számlák-számlák-számlák...
1. Pont ezt akarják megakadályozni, igenvisca el barca írta:az hogy svédországban mit csinálnak engem itt 2000 km-rel arrébb valahogy nem foglalkoztat. évek óta ez megy a franciáknál is, meg mindenhol ahol milliószámra vannak. itt soha nem lesznek ennyien. mi egy csóró tranzitország vagyunk, itt senki nem akar letelepedni, csak elkerülhetetlenek vagyunk. 2-5-10 évvel ezelőtt egyébként miért nem aggódtál ezen? vagy akkor miért nem akartál áramos kerítést a határra mikor tízezrével jöttek a macedónok, meg az albánok? jah, mert hogy akkor nem ez folyt non stop a csapból. ma, ha bekapcsolod a tv-t, tuti hogy 5 perc múlva bevágnak egy képet, amin 2 ágról szakadt fazon bóklászik a határon, majd jön józsi bácsival egy riport, ahol elmondja, hogy ellopták a kapáját és bedobtak két csokis papírt a hátsó kertjébe. mellesleg a cigók meg a fehérek is erőszakolnak meg gyilkolásznak.
2.Hidd el, ha visszatoloncoljék, letelepszik itt is.
3.Más tészta
4. És ha van nekünk elég bajunk a cigókkal, akkor engedjük be ezeket is, hadd legyen még több baj?
[/quote]visca el barca írta: a debreceni videó meg klassz amit linkeltél, 10-20 ember felgyújtott egy kukát meg kiabál. egy zte-hali derbin nagyobb őrjöngés meg vandalizmus van. egyébként az itthoni menekült táborokban évek óta ez van, csak most vkik azt szeretnék hogy jobban rettegj tőlük és minden nap ezen agonizálj (látod? sikerült nekik, ezek szerint jól csinálják). de tedd ezt, szíved joga attól félni, hogy elveszik a munkádat, meg megvernek, kirabolnak. csak furcsa, hogy tarsoly, akit az egész politikai elit tolt hátulról bedőlt, aztán két napra rá hirtelen 10x-re nőtt a bevándorlók száma és ez lett a legnagyobb problémagondolom a független politikai elemzők is pont olyan hülyék mint én hogy ezt szajkózzák. sőt az is véletlen h a kormány egyik nemhivatalos tanácsadója pont az a finkelstein, aki az efféle manőverezésnek az egyik legnagyobb neve
amint kiderül vmi óriási blama, másnap egyből lenyomják valamivel (nav botrányra két napra jött az internet adóztatása, egyből mindenki azon csámcsogott). mondjuk ez a bevándorlós téma brutálisan jó húzás volt. egyrészt a gonosz terrorizmussal riogatni 09.11 óta bejön, másrészt ezt a többivel ellentétben addig lehet húzni amíg csak akarják. jól írta Tim, kreálni kell egy ellenséget, majd legyőzni és évekig lovagolni a "sikeren". felhúzzák a kerítést, aztán majd a kormány által fizetett statisztikai hivatalok kimutatják hogy 90%-kal csökkent a bevándorlók száma és hirtelen az esti híradóban újra más lesz a téma
![]()
![]()
nem mellesleg látom budapesten laksz, költözz le a zolához 2 hétre borsodba, egyből nem fognak érdekelni a bevándorlók![]()
![]()
vagy agyonvernek a cigók két szál cigiért, vagy éhen halsz mert nem találsz munkát.
Akkor biztos valami EU-s összeesküvés van a háttérben, mert mindenhol nagy probléma mostanság a bevándorlás. És a vidéki ismerőseim a saját bőrükön tapasztalják a változást.