Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Henry lehet de Chivu nemtom emlékezzetek csak samuelre ő is romás volt és ott jól is tolta és mi lett vele a spanyol bajnokságban a realnál...persze lehet h azért m samuel lehet h azért m real nemtudom addig nem is tudjuk meg amíg nem jön ide Chivu de sztem más kéneCharlie írta:Chivura + Henry,ez a 2célpont kell mindenképp,ha ők jönnek,akkor azt hiszem a tökéletes csapat összeáll.
C.
Méghozzá azért van Eu-s levele, mivel belga nőtt vett feleségül, ezt még az Arsenal-Juve meccsen mondta el a kommentátor!Gee777 írta:Szerintem meg van neki eu-s utlevele.(de erre nem mernek megeskudni)Zsolti írta:Jó play sztem is,csak nincs Eu-s útlevele szerintem.De ha Arsenal akkor én Lazrent venném meg a jobboldalra,de ez a kölöks sem rossz,sőt!
Szerintem meg van neki eu-s utlevele.(de erre nem mernek megeskudni)Zsolti írta:Jó play sztem is,csak nincs Eu-s útlevele szerintem.De ha Arsenal akkor én Lazrent venném meg a jobboldalra,de ez a kölöks sem rossz,sőt!
Lehet hogy nincs EU-s útlevele de Ronni, Eto, és Rafa közül azt hiszem majdnem mindenki megkapja a spanypl állampolgárságot most nyáron.Subinho írta:chivu tuti nem fog jönni és nem is kell, mert nincs EU-s útlevele, tehát vagy marquez játszana, vagy chivu. akkor meg asszem megvan ki a jobb playa, szal nem chivu a jó választás!!!
mindenesetre sztem is fog hiányozni sandro, mert ez a csapat az ő műve. pl. hogy ronaldinho nem a MU-ba, deco nem a chelseaba ment... nagyon sajnálom. sztem henryt is meggyőzte volna. tavaly vacsoráztak együtt, csak akkor nem jött össze az üzlet, most meg egyre távolabb vagyunk tőle... főleg, ha döntőt játszik az arsenal, a barca meg esetleg nem...
Szerintem Henry vagy marad Londonban,vagy hozzánk jön,nem hinné,hogy elmenne másik csapatba!Lyonel írta:Ráadásul Henry-ra is rácuppantak, mintha arra mennének, hogy csak olyan labdarúgót vásárolnak, aki a Barcelona is akar. Mindenesetre furcsa ez, de ha Henry-nak van esze, nem megy oda se, ha már Barcelonába sem jön!
Nem akarok semmi rosszat mondani a madridistáról,de télen vagy 5 nevet olvastam arrafelé,akik már biztosan az ő játékosaik,és egyik se került oda.laci18 írta:http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=3748
Remélem ez csak kamu és Chivu hozzánk jön nem a Reálhoz.