Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
szerintem csak elszaladt samuellel is a ló,mint a többi rejálossal.megvette a rejál, aztán biztos úgy gondolta h övé a világ.pénz van, akkor minek focizni??:):):):). haverommal mindig azon veszekszem, h az olasz v a spanyol bajnokság az erősebb mert ő juve drukker.mondjuk nem függ ettől samuel leégése, de a spanyol jóval erősebb (úgy gondolom)!!!és kitudja, lehet chivu is beégne.de remélem ez kiderül a jövő szezonba
Dezsö Laci vs Makka powaaa
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
- Charlie
- Öreg Harcos
Samuel a világ egyik legjobb védőjeként érkezett a reálhoz,hozzávolt szokva hogy csapat van előtte,aztán az olasz bajnokságban a betonvédőknek jól megy,megérkezett madridba,aztán szembesült a valósággal,hogy ő az 1etlen épkézláb védő az egész csapatban,és nincs előtte középpálya se.Ezekután csodálod?
C.
C.
-
- Eurobarca Staff
Henry lehet de Chivu nemtom emlékezzetek csak samuelre ő is romás volt és ott jól is tolta és mi lett vele a spanyol bajnokságban a realnál...persze lehet h azért m samuel lehet h azért m real nemtudom addig nem is tudjuk meg amíg nem jön ide Chivu de sztem más kéneCharlie írta:Chivura + Henry,ez a 2célpont kell mindenképp,ha ők jönnek,akkor azt hiszem a tökéletes csapat összeáll.
C.
-
- Eurobarca Staff
jah Eboue-t én is kénéztem a real elleni első meccsükön azt hittem csdak felléngolás de nem sztem simán jöhetne vagyishát nem tom most oleguer kezd belejönni meg ő mégiscsak spanyol(katalán bocs
) inkább középre kéne vki de jobbra jöhetne csak hát uefa meg fifa is most inkább sajátnevelésű játékosokrs helyezi a hangsúlyt

- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Méghozzá azért van Eu-s levele, mivel belga nőtt vett feleségül, ezt még az Arsenal-Juve meccsen mondta el a kommentátor!Gee777 írta:Szerintem meg van neki eu-s utlevele.(de erre nem mernek megeskudni)Zsolti írta:Jó play sztem is,csak nincs Eu-s útlevele szerintem.De ha Arsenal akkor én Lazrent venném meg a jobboldalra,de ez a kölöks sem rossz,sőt!
Forca Barça! Vamos River! Vamos Argentina!
Szerintem meg van neki eu-s utlevele.(de erre nem mernek megeskudni)Zsolti írta:Jó play sztem is,csak nincs Eu-s útlevele szerintem.De ha Arsenal akkor én Lazrent venném meg a jobboldalra,de ez a kölöks sem rossz,sőt!
Nem tudom figyeltetek-e (de en mostanaban eleg sok arsenal meccset nezek) Emmanuel Eboue-t, de szerintem nagyon jol nyomja es 83-ban szuletett.Nektek mi a velemenyetek rola?
- laci18
- Jugador d'estrella
Lehet hogy nincs EU-s útlevele de Ronni, Eto, és Rafa közül azt hiszem majdnem mindenki megkapja a spanypl állampolgárságot most nyáron.Subinho írta:chivu tuti nem fog jönni és nem is kell, mert nincs EU-s útlevele, tehát vagy marquez játszana, vagy chivu. akkor meg asszem megvan ki a jobb playa, szal nem chivu a jó választás!!!
mindenesetre sztem is fog hiányozni sandro, mert ez a csapat az ő műve. pl. hogy ronaldinho nem a MU-ba, deco nem a chelseaba ment... nagyon sajnálom. sztem henryt is meggyőzte volna. tavaly vacsoráztak együtt, csak akkor nem jött össze az üzlet, most meg egyre távolabb vagyunk tőle... főleg, ha döntőt játszik az arsenal, a barca meg esetleg nem...
DE ha nem jön Chivu akkor ki jöjjön?
Szerintem Chris nem rossz a Lyonba csak ő középső védő és nekünk olyan kell aki középső és szélső is.
Ilyen fiatal 20 éves tehetségeket szerintem ne vásárolgassunk olyan van nekünk is: Navarro (Mallorca, most nyáron újra a mienk), Rodri, Damia ... !
Szerintem azért tapasztalt, de mégsem öreg játékosok kellenek.
Barca 4ever
- Subinho
- Director del Fútbol
chivu tuti nem fog jönni és nem is kell, mert nincs EU-s útlevele, tehát vagy marquez játszana, vagy chivu. akkor meg asszem megvan ki a jobb playa, szal nem chivu a jó választás!!!
mindenesetre sztem is fog hiányozni sandro, mert ez a csapat az ő műve. pl. hogy ronaldinho nem a MU-ba, deco nem a chelseaba ment... nagyon sajnálom. sztem henryt is meggyőzte volna. tavaly vacsoráztak együtt, csak akkor nem jött össze az üzlet, most meg egyre távolabb vagyunk tőle... főleg, ha döntőt játszik az arsenal, a barca meg esetleg nem...
-
- Llegenda del Barça
chivut nem fogja elvinni a margit, de mi sem. kategórikusan elutasították az ASRnél ezeket a dolgokat. bővebben: www.asroma.hu
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Szerintem Henry vagy marad Londonban,vagy hozzánk jön,nem hinné,hogy elmenne másik csapatba!Lyonel írta:Ráadásul Henry-ra is rácuppantak, mintha arra mennének, hogy csak olyan labdarúgót vásárolnak, aki a Barcelona is akar. Mindenesetre furcsa ez, de ha Henry-nak van esze, nem megy oda se, ha már Barcelonába sem jön!
Egyrészt talán nálunk van a legnagyobb esélye BL-t nyerni,másrészt Ronaldinho nagy haverja!
- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Aztért csak tudunk nélküle is igazolni, ő is csak a brazilokkal volt jóban, de akkoris nagyon kéne ő a csapatba. Egyébként ki tölti be most Sandro szerepét a csapatban? Beguiristain vagy Sacristán?
Jó lenne, ha a vezetőség rámozdulna Chivura...Csak nehogy kiderüljön, hogy hiányzik egy bizonyos Sandro Rosell

- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ráadásul Henry-ra is rácuppantak, mintha arra mennének, hogy csak olyan labdarúgót vásárolnak, aki a Barcelona is akar. Mindenesetre furcsa ez, de ha Henry-nak van esze, nem megy oda se, ha már Barcelonába sem jön!
-
- Director del Fútbol
Nem akarok semmi rosszat mondani a madridistáról,de télen vagy 5 nevet olvastam arrafelé,akik már biztosan az ő játékosaik,és egyik se került oda.laci18 írta:http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=3748
Remélem ez csak kamu és Chivu hozzánk jön nem a Reálhoz.
Gondolom a spanyol sajtóban találták ki ezt is,valamivel el kell adni az újságot!
Remélem Chivu hozzánk jön!
-
- Llegenda del Barça
semmiféle hivatalos reakció nem volt erre a hírre sem chivu, sem a roma részéről. egyébként nem akarja a klub eladni a gyereket.
ha odaér a csapat a bl helyre, már pedig oda fog érni, akkor senki nem fogja elhagyni a Romát, inkább majd hoznak embereket. hülyék lennének egy ilyen hátvédet kiszórni.
ha odaér a csapat a bl helyre, már pedig oda fog érni, akkor senki nem fogja elhagyni a Romát, inkább majd hoznak embereket. hülyék lennének egy ilyen hátvédet kiszórni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Nóbi
- Capitá del Barça
hogy az a Elton reál mi a figiri ferde fenét akar chivutól, hogy gyulladna ki az összes pénzük vazzzz. chivu nekünk kell, egyszerüen NEM MEHET a realba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- laci18
- Jugador d'estrella
http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=3748
Barca 4ever